Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pierd.olicie boty, mówicie o Modzie do Dark Soulsa, o korytarzykach w The Orderze, a prawda jest taka że wyglądacie tak.

10426187_10200167330702890_2770421428649

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja nic nie wiem  :daddy::shotgun:

Tylko Fanek moze wejsc w trakcie goracej dysputy w CW i przyebac takim rodzynem, no to jest kur.wa talent, prosze Cie, nigdy nie odchodz z tego forum.

Opublikowano

Pierd.olicie boty, mówicie o Modzie do Dark Soulsa, o korytarzykach w The Orderze, a prawda jest taka że wyglądacie tak.

10426187_10200167330702890_2770421428649

To jest jaczes 

Opublikowano

2l8clk0.jpg

dobra łapa, weź spytaj kobiety czy też mi skołuje jakąś robote na budowie w tym jukej

Opublikowano

To juz wiemy kto nosi spodnie w domu hejwena :dog:

Opublikowano

To juz wiemy kto nosi spodnie w domu hejwena :dog:

Wprost napisał że to ona prowadzi w ich związku samochód, więc sytuacja jest klarowna odtąd.

Ciekawe też czy to on czy Wielka Łapa odpowiada u nich w związku za logikę - przeczytali o sprzedaży SOE, a pojechali zapalić świeczkę przed studiem należącym do SCE. xD

Edytowane przez Observer

Opublikowano

ReadyElegantGalapagosmockingbird.gif

:sexkonik:

Uczucie nextgena tylko na Jednej Konsoli.

Wyglada jakac unity, tyle ze tam jest otwarty swiat i setki postaci na ekranie, wiec powinno wygladac o wiele, wiele lepiej.

Opublikowano

Czezky, niby na Xbonie, konsoli dla prawdziwych graczy, a zagrywa się w Shadow of Mordor i Unity.

CO SIĘ STAŁO.

Opublikowano

Ale co by nie mowic na PS4 tez chwilowo chuya jest i trzeba grac w co popadnie, cale szczescie DL okazal sie wyczepisty. Cala ta generacja pod wzgledem perelek jest czerstwa w cholere poki co.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No niestety. Jednak pierwszy rok zazwyczaj taki jest. Będzie lepiej.

No kur.wa, Wiedzmin, MGS, Bloodborne, Xeno, Zelda... oczywiscie ze bedzie lepiej :fsg:

Opublikowano

Oczywistym jest, że musiałem przeczekać syf z dziwnymi modelami PS4, po zakupie premierówki. Padło na łoniaka bo się łudziłem, że będzie tak dobry jak x i x360 i nie, nie jest. Nie przypomina feelingiem nic z poprzednich generacji. Je bitne pudło bez gier dla mnie. 

A teraz leży białas (żyleta - gałeczki stestowane, rys nie widać) exy dopisują. Czego chcieć więcej? Gearsów od Tuska? nołfakinłej.

Opublikowano

- Samo MS potwierdzajace, że umowa o exa ma swój termin

- Dev kity PS4 na filmiku

- "Lara will gear up for her new adventure on Xbox One and Xbox 360 this holiday season, but the studio hasn't ruled out the possibility that the game will come to other consoles later on."

- chyba najbardziej poważany mod na Gafie potwierdzający wersję na PS4

- Sama logika po fakcie, że Definite Edition sprzedało się w na PS4 2:1 w stosunku do wersji X1

Nie no jasne, random też może być :cool:

fantastycznie bedzie sie w 2016roku gralo w kompletna edycje w 1080p, a pod koniec 2015 w najlepsza czesc uncharted

Opublikowano

Wystarczy gimnazjum skończyć by wiedziec ze zrobili za.(pipi)istego deala z marketingowego punktu widzenia.

Wiedzieli ze z U4 nie maja szans, wydali wiec exa czasowego na X1, a w Marcu 2016 bedzie wersja na PS4.

Ale to przerasta inteligencje boty.

Czezkiego juz sie czytać powoli nie da, robi tak nieudolny troling, ze chyba tylko Daddy i kubson mogą sie na to nabrać.....

Unity>The Order.... Bóg Cie pokara

Opublikowano

Grales?

Juz widze oczami wyobrazni 75 na mc dla dark souls 2.5

"75 oznacza bardzo dobra gre"

XDDDDD

Opublikowano

Grales?

Juz widze oczami wyobrazni 75 na mc dla dark souls 2.5

"75 oznacza bardzo dobra gre"

XDDDDD

Przecież 2 dni temu byłeś pewny 60, zmienny od wiatry
Opublikowano

zastanawia mnie z tym BB jedna kwestia - sukces dark souls polegal na specyficznym poziomie trudnosci, ktory raczej nie jest mainstreamowy, tworcy robiac duzego ex'a na ps4 nastawionego na sprzedaz z pewnoscia obniza trudnosc do poziomu typowego posiadacza PS4 (czyt. fifa, bf, grafika)

czy duchowy nastepca dark souls bedzie dalej tym samym jesli bedzie dostepny dla kazdego?

Opublikowano

10000000000000000000000razy tworcy podkreslali ze poziom trudnosci tak charakterystyczny dla serii zostaje, nawet moze bedzie trudniej - byly nawet proby wplyniecia na nich by dali do gry jakis tryb easy ale tez byli nieugieci

zanim zaczniesz takie rzeczy wymyslac z pupy poczytaj chocby jedna strone tematu o tej grze

btw czezkiego z 75% chodzi o bloodborne - 60% to jego przewidywana ocena dla ordera przeciez

Opublikowano

10000000000000000000000razy tworcy podkreslali ze poziom trudnosci tak charakterystyczny dla serii zostaje, nawet moze bedzie trudniej - byly nawet proby wplyniecia na nich by dali do gry jakis tryb easy ale tez byli nieugieci

zanim zaczniesz takie rzeczy wymyslac z pupy poczytaj chocby jedna strone tematu o tej grze

czytalem ale wy tam tylko o downgradach i grafie pyerdolicie

i tworcy sobie moga gadac wszystko, jak widze gameplaye to poziom trudnosci wyglada na very easy (ale rozumiem ze to na potrzeby pokazu tak, tak)

Opublikowano

odnosnie demka na roznych pokazach:

W trakcie PAX Prime 3500 ludzi zmierzyło się z tytułem, jednak tylko 20 graczom udało się zabić bossa i zobaczyć zakończenie. Wynik był odrobinę lepszy w przypadku Japończyków – na 1250 chętnych, „aż” 40 śmiałków ukończyło wyzwanie.

pier.dolisz to ty ostre glupoty, to nie to co w tematach o grach na xone liczacych 2 trony bo sa nikogo

Opublikowano

proste pytanie i juz klapom dupa peka, wy serio macie cos z tymi exami nie tak, to nie wasza matka, a sony nie wujek, zluzuj poslady 

poza tym najwiekszy obronca BB w CW to kolo ktorego ta gra ryra i powiewa, no ALE EX TRZEBA BRONIC JESU 

Opublikowano

btw czezkiego z 75% chodzi o bloodborne - 60% to jego przewidywana ocena dla ordera przeciez

Fakt, mój błąd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.