Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

byłem mistrzem europy w CoD4 na clanbase

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Cod4 MW to akurat przeciez w momencie premiery byl top topow jesli chodzi o singla jak i multi - caly swiat oszalal na punkcie tej gry, forumek swego czasu takze

bo konsolowcy odkryli dopiero wtedy możliwośc grania online :dynia: ku.rwa jak murzyny

Opublikowano

a o mnie i soulu w psx ekstreme napisali, ze jestesmy "warszawskimi legendami calibura".

Handluj.

Opublikowano

ja w 2006 mialem 60 czas na swiecie w pgr3  :dog:

#zyciowysukces #dumnamama

Opublikowano

ja w 2006 mialem 60 czas na swiecie w pgr3  :dog:

#zyciowysukces #dumnamama

W 2000 roku mialem najwiecej punktow w rankingu czasopisma DC UK w crazy taxi i przyslali mi pada zanim wet zaczal zmywac im naczynia. Handluj.

Mialem z kumplem maksymalna liczbe punktow na half pipe w CB2 ZWYKLYM zawodnikiem w PSX FAN.

Handluj.

<ultimate gamer>

Opublikowano

ja w cd-action dostałem w 1999 roku nagrode za save-a z might and magic 7 w postaci podkładki pod myszke z larą croft :dog:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

drugie miejsce w mistrzowstwach slaska w pacific rift i wygralem biale psp, jakbym nie wy(pipi)il sie na ostatnim zakrecie i mnie nie zresetowalo na trase to bym byl pierwszy i wygral skuter ehhh

Opublikowano

A ja lubie placki

no i klanowo ugralismy 2 miejsce w polskiej lidze Killzone 2 :dog:

Opublikowano

drugie miejsce w mistrzowstwach slaska w pacific rift i wygralem biale psp, jakbym nie wy(pipi)il sie na ostatnim zakrecie i mnie nie zresetowalo na trase to bym byl pierwszy i wygral skuter ehhh

Dobrze, że się wy.(pipi)iles

Ze skuterem jest jak z brzydką dziewczyną, fajnie się jeździ póki kumple nie zobaczą.

Opublikowano

ja gralem w klanie lidzbarkrulez w ta gre

339879846.jpg

chociaz dalej nie pamietam po kiego chuya xD

Opublikowano

sprzedalbym i kupil jakies stare autko lub przepierd.olil hajs na wakacjach - bylem wtedy biedny studenciak dzienny :kaz:

Opublikowano

O mnie Di powiedział na turnieju SC V w Blue City legenda Polskiej sceny Soul Calibura, czułem dumę  :sir:

Opublikowano

Byłem przez jakis czas liderem światowego rankingu Killi w Resistance Fall of Man:

Jak kończyłem gre byłem 6ty

Opublikowano

POL zyje jeszcze w ogole? bo wlasnie z resistance, cod mw i killzone2 was kojarze

choc was tam kilku na prawde fajnych kolesi bylo to niektorym z czasem odpie.rdolilo zdrowo od tego poczucia elitarnosci :D :D

Opublikowano

a o mnie i soulu w psx ekstreme napisali, ze jestesmy "warszawskimi legendami calibura".

Handluj.

no ale ja miałem tytuł z całej europy a Ty warszawski. 

Zhandlowałem?

O mnie Di powiedział na turnieju SC V w Blue City legenda Polskiej sceny Soul Calibura, czułem dumę  :sir:

dlatego masz nick 'soul'? 

Opublikowano

Nie, bo cod jest samograjem, kazdy w to moze byc dobry.

Przykro mi.

O mnie Di powiedział na turnieju SC V w Blue City legenda Polskiej sceny Soul Calibura, czułem dumę :sir:

O mnie powiedzial ze ja i moj biceps jesteśmy znani z forum pe xDDD
Opublikowano

Generalnie scena nie rozwineła sie na konsolach tak jak tego sie spodziewalismy. Prawdziwa rywalizacja na konsolach nie istnieje.

POL generalnie istnieje. MOzna nas znalesc np na Destiny gdzie dowodzi K1ks. On prowadzi tez strone na Facebooku. Najbardziej aktywny jest włąsnie na Destiny , a na reszcie poprostu klan jest zapisany ale bez realnej rywalizacji nie ma tez zbyt wielu chetnych na poswiecanie czasu.

POzatym troche sie zestarzelismy od 2007 roku.

Posnaniak nie ma PS4 , Tczys i Taju pozostali tylko graczami 4 fun. Adi  i TK poszli na PC , Ja i Kame tez 4 fun. Killerjez zdobywa pucharki ;)  Kuba , luk, Marjed , Jamaj , Assphalt , kosa13 , kr24Racer ,LukaszG,Mario_87_pl , Matii Oloos, Lewis Rokidu,Valens,   i wielu innych poprostu sobie teraz graja.

Mysle, ze realnie nie ma na Konsolach zadnej gry z odpowiednim community do powrotu do powaznego grania. Pozatym nie ten wiek i juz chyba nie to zaangazowanie.

Sorka za offtop

Edytowane przez Welna

Opublikowano

W 1998 grałem Zergami. Uhandlowałem coś?  :yao:

Opublikowano

nieee bo zergowie to samograje  :kaz:

Opublikowano

tak jak harkonneni w dune2 :D

Opublikowano
dlatego masz nick 'soul'? 

Dokładnie !

a zapomniałem wspomnieć, że w śród graczy Halo jestem uważany, za najlepszą snajperkę w Wawie  :sir:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.