Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

c'nie? :banderas: bo i pisałem o 5-tce. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jesteś pewny ze istnieje mozliwosc wyłączenia cofania czasu w Forzie?

w FM5 to samo :kiss:

23tjte9.jpg

Pokażesz mi jeszcze screena z Forzy 5?
Opublikowano

nigdy nie grałem w Vanisha B. byłem przekonany że przywracanie zdrowia zrobiono z nim z taką klasą co wyrywanie kręgosłupa w MGR. jednak potwierdza się że niektórzy bronią tu takich rozw. w zależności od wymienionego tytułu.

Opublikowano

Vanquish ogólnie gierka dla casuali, tak straszyli że niby taka trudna, a najwyższy poziom trudności pęka w dwa wieczory.

Opublikowano

nigdy nie grałem w Vanisha B. byłem przekonany że przywracanie zdrowia zrobiono z nim z taką klasą co wyrywanie kręgosłupa w MGR. jednak potwierdza się że niektórzy bronią tu takich rozw. w zależności od wymienionego tytułu.

Akurat w Vanquishu jest to właśnie usprawiedliwione egzo-kombinezonem oraz flow'em gameplayu ch.ujnia by była jakbyś musiał szukać apteczek.

Vanquish ogólnie gierka dla casuali, tak straszyli że niby taka trudna, a najwyższy poziom trudności pęka w dwa wieczory.

No sam własnie zrobiłem w 7h harda, ale tam są trudne te tactical czelendze oraz God Hard a nie zwykły Hard, który jest normalem.

Opublikowano

Pokażesz mi jeszcze screena z Forzy 5?

Pisał, że się pomylił co do F5, nie udawaj, że nie widziałeś tego posta. Poza tym dyskusja cały czas była o FH2 i udowodniono, że nie miałeś racji. Again. :wio:

Kur.wa uwielbiam tę emotkę. :wio: :wio:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Co to za zmiana na tych rzezbach nad drzwiami? Zdecydowanie na gorsze :/

Opublikowano

Bansai - na to niestety wyglada

Labtec - jakbys nie wiedzial to sa clkiem inne pory dnia - zachod slonca vs nocka, a jeszcze z tego co widze w aktualnym buildzie jest lepsza szczegolowosc budynkow w oddali (lewo w oddali)

Opublikowano

From to moj ulubiony dev z jap. ale ich gry to technicznie (pipi), Dark Souls wyglada jak gra z ps2 a tekstury nieba sa gorsze niz w gothicu jedynce. No i ten framerate :/

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

w grze mają być różne pory dnia. noc zawsze wypada graficznie lepiej od dnia vide DC. zresztą nie dla grafiki ludzie jarają się tym tytułem. 

Opublikowano

dostaje raka od tych postow na fb i stronkach typu ps3site lub ppe - najlepszy plus dla ps4 od poczatku tej uslugi bo dwie super gry a tam hejt ze goowna daja i gry z c64

Opublikowano

http://psnprofiles.com/trophies/3291-The-Order-1886/wMikkel?order=date&lang=en-gb#content

Nie znam tej strony, ale dobrze to rozumiem? Typek przeszedl Most 1886 ponizej 5 godzin za pierwszym podejsciem? :o

5h bez 7minut, liczac z filmikami XD

Co do plusa to uszanowanko, pierwszy od roku warty kasy.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

dostaje raka od tych postow na fb i stronkach typu ps3site lub ppe - najlepszy plus dla ps4 od poczatku tej uslugi bo dwie super gry a tam hejt ze goowna daja i gry z c64

Gdyby nie fakt ze musialem zapyerdalac na seminarium dalej bym w transistorka cioral, ogrywam drugi raz, tym razem na PS4 i dalej miodzio

No i ta ruda :banderas:

Potem Rogue Legacy, a jak nabede PS3 wraz z premiera Y5 to od razu czworeczke bede mial do ogrania, no kur.wa nie wiem jakim podludziem trzeba byc aby na tego plusa narzekac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

http://psnprofiles.com/trophies/3291-The-Order-1886/wMikkel?order=date&lang=en-gb#content

Nie znam tej strony, ale dobrze to rozumiem? Typek przeszedl Most 1886 ponizej 5 godzin za pierwszym podejsciem? :o

Ej WTF. Serio gość przeszedł to w 5h? Może to bez filmików? Nie chce mi się w to wierzyć, przecież wtedy ta gra powinna chodzić po 50zł.

Opublikowano

ten element nazywa się tympanon, a nie "ta rzeźba nad drzwiami" ;d Dyskutujmy jak na koneserów gejmingu przystało 

Opublikowano

no transistor przegenialny 0 muza i design niszcza ale i ten guqacamelle w grecji tez daje rade

btw embargo na ordera pada 18 lutego

Opublikowano

Też jestem zadowolony, zaje.bista aktualizacja. Akiba Strip 2 się pobiera, będą majtki licealistek i to ZA DARMO bo w PLUSIE.

Opublikowano

ten element nazywa się tympanon, a nie "ta rzeźba nad drzwiami" ;d Dyskutujmy jak na koneserów gejmingu przystało 

Tym cos tam, ok zanotowane :sir:

Czezky na wiesc o 5h:

6Ab2q.gif

Yeti:

tumblr_mkzox4pVkG1s92ln9o1_500.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ej WTF. Serio gość przeszedł to w 5h? Może to bez filmików? Nie chce mi się w to wierzyć, przecież wtedy ta gra powinna chodzić po 50zł.

Suteq, tam sa trofki, miedzy rozpoczeciem gry a koncem masz 5h, watpie zeby pomijal filmiki przy przechodzeniu.

Idealna "gra" do wydojenia podgraczy :obama:

Opublikowano

Akurat w Vanquishu jest to właśnie usprawiedliwione egzo-kombinezonem oraz flow'em gameplayu ch.ujnia by była jakbyś musiał szukać apteczek.

no i dlatego masz autoregen w Un, TR, czy Gearsach - dla szybkiej akcji, bez zbędnych przestojów, a jednak pierwszym dwóm stawiane jest to jako zarzut.  :dog:

Opublikowano

No ja wiem Copper, ale dev obiecywał chyba 8-10h(albo 10-12), a tu info o 5 w co kompletnie nie chce mi się wierzyć. Natomiast jeżeli to faktycznie prawda to średnia na MC będzie coś czuję zaporowo niska. :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.