Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Remake Resident Evil mozna przejsc w 1,5h  :reggie: 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Remake Resident Evil mozna przejsc w 1,5h  :reggie:

Ale to nie korytarz a tu trzymasz gałę do przodu i R2 czasami.

RYSE na PS4. Tyle że w gorszym settingu i z gorszą grafą.

Edytowane przez ping

Opublikowano

dev nawet slowa na temat dlugosci gry nie powiedzial - shinobi czyli ten insajder z neogafa pisal ze kampania ma byc tak samo dluga jak ta w pierwszym uncharted i tyle

Opublikowano

Nie znam tej strony, ale dobrze to rozumiem? Typek przeszedl Most 1886 ponizej 5 godzin za pierwszym podejsciem? :o

To jest czas między zdobyciem pierwszego pucharku a tego za skończenie gry.

Na ocenę ile średnio zajmuje przejście lepiej poczekać aż pojawi się trochę wpisów na howlongtobeat.com, a nie po tym jak jedna osoba grała.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Obiecywal 8-12 w zaleznosci od tego ile w grze zrobimy i jaki poziom trudnosci wybierzemy.

Widac wyraznie, ze koles nabija jakies trofki jeszcze za zbieranie czegos, czyli widocznie 5h jest przy przejsciu gry na easy bez zbierania.

Gra bez multi i co opa.

Smiechu warte.

Opublikowano
Nie znam tej strony, ale dobrze to rozumiem? Typek przeszedl Most 1886 ponizej 5 godzin za pierwszym podejsciem? :o

Bzdura. Te niecałe 5h to czas między gościa pierwszym trofeum:

2805e45ad2aa90f9af4c05a1995e7516.png

i trofeum za przejście gry:

4e9f21bc4884794c9e4a2c0aa99e47a6.png

Problem w tym, że to pierwsze złoto nie jest czymś co wpada automatycznie na początku gry, Drugi koleś, który wg psnprofiles ukończył TO1886, trofeum za 5 headów w blacksight nie ma w ogóle http://psnprofiles.com/DrUckmann

Oczywiście teraz zieloni podgracze zignorują mój post i dalej będą bredzić, że The Order można ukończyć w pięć godzin :facepalmz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

dev nawet slowa na temat dlugosci gry nie powiedzial - shinobi czyli ten insajder z neogafa pisal ze kampania ma byc tak samo dluga jak ta w pierwszym uncharted i tyle

Shinobi też mówi, że to 5h to bzdura. A on akurat od początku ma wtyki do tego tytułu.

Opublikowano

5cio godzinny film na BluRayu od Sony za 259zł - taaaakie dobre  :kaz:

Opublikowano

Lem i naprawdę sądzisz, że pierwszy pucharek wpadłby dopiero kilka godzin(nie wiem 3-4h) od rozpoczęcia gry? Nawet jakby dać zaliczkę 2h to i tak wychodzi 7h. Jak na grę bez multi na raz i za 259zł to troszkę średnio.

Opublikowano

odpale hard, zawiaze opaske na oczy i bede grac lewa reke i bede miec 12h wiec beka z was boty, od zawsze na zawsze jestescie na kolanach

Opublikowano

Powalilo ich z tymi cenami gier, coraz drozej trzeba bulić na premiere.

Opublikowano

Lem i naprawdę sądzisz, że pierwszy pucharek wpadłby dopiero kilka godzin(nie wiem 3-4h) od rozpoczęcia gry? Nawet jakby dać zaliczkę 2h to i tak wychodzi 7h. Jak na grę bez multi na raz i za 259zł to troszkę średnio.

czyli 7-8h bez multi = uncharted1, jak shinobi pisal 

Opublikowano

Nie bzdurz.

Opublikowano

albo zamawiać z Kanady

Opublikowano

czyli 7-8h bez multi = uncharted1, jak shinobi pisal 

No, ale Uncharted bardziej przypominało grę niż TO1886. :dafuq:

Opublikowano

nigdy nie grałem w Vanisha B. byłem przekonany że przywracanie zdrowia zrobiono z nim z taką klasą co wyrywanie kręgosłupa w MGR. jednak potwierdza się że niektórzy bronią tu takich rozw. w zależności od wymienionego tytułu.

Akurat w Vanquishu jest to właśnie usprawiedliwione egzo-kombinezonem oraz flow'em gameplayu ch.ujnia by była jakbyś musiał szukać apteczek.

no i dlatego masz autoregen w Un, TR, czy Gearsach - dla szybkiej akcji, bez zbędnych przestojów, a jednak pierwszym dwóm stawiane jest to jako zarzut.  :dog:

Nie rozumiesz, w Vanquishu akcja potrafi być ultra szybka a reszcie gier, które wymieniłeś regneracja nie jest potrzebna totalnie zwłaszcza w takim TR, który miał być survivalem  :dafuq: Zresztą ja się nie czepiałem o regen, mnie najbardziej wku.rwia nasranie tutoriali i znaczników w grach. Takiego AC IV dało się grać po wyłączeniu wszystkiego oprócz mapy a tak to się wszystko świeci jak psu jajca to samo Splinter Cell Blacklist czy inne gry ubiszrotu, które są robione pod daunów.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ja bede grac od razu na hard, ponoc tylko sekunde wyswietla sie ikona od guzika na padzie przy qte wiec bedzie wyzwanie

Opublikowano

nie wiem gdzie zaczac 

no wiec 

Cos nie za bardzo to wyglada jak bullshoty od Yetiego

Zypd1U4.jpg

xDDDDDD nie wiedzialem ze w bloodborne postac moze lewitowac xDDDDDDDDDDD

http://psnprofiles.com/trophies/3291-The-Order-1886/wMikkel?order=date&lang=en-gb#content

nie tak zle bo przecietny film w kinie to 1,5h xDDDDDDDDDDDD

w grze mają być różne pory dnia. noc zawsze wypada graficznie lepiej od dnia vide DC. zresztą nie dla grafiki ludzie jarają się tym tytułem. 

oj troszke piecze i odrazu trzeba bronic  xD

Podobno te 5h to bullshit. We shall see.

xD

Shinobi też mówi, że to 5h to bzdura. A on akurat od początku ma wtyki do tego tytułu.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a ktory to insajder dawal info o betonowych 60fps ? xDDDDDDDD

Opublikowano

Bądźmy poważni, gra sama wali headshoty, 5 hsow wpada pewnie po 10 minutach.

Opublikowano

Lem i naprawdę sądzisz, że pierwszy pucharek wpadłby dopiero kilka godzin(nie wiem 3-4h) od rozpoczęcia gry?

No ale co mam sądzić? Drugiemu gościowi ten pucharek nie wpadł w ogóle. TLoU można skończyć z bodaj jednym trofeum.

Opublikowano

Lem sam ogra za 2 tygodnie to wam wszystkim powie na ile mu gierka starczyla

Opublikowano

Tez wam powiem, biorę w dniu premiery.

To co moj e-kolego, szer plejik? :reggie:

Opublikowano

No ale co mam sądzić? Drugiemu gościowi ten pucharek nie wpadł w ogóle. TLoU można skończyć z bodaj jednym trofeum.

No spoko, gościowi nie wpadł pucharek, ale to znaczy, że tego nie robił co trzeba. Temu wpadł i raczej jest to jeden z pierwszych pucharków, w końcu 5hs, to mało więc logicznym jest, że wrzucą takie coś na początek, na zachętę.

W TLOU natomiast są trofiki za poziomy trudności i znajdźki + multi. Kompletnie inny rodzaj pucharków.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.