Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ehhh moi Drodzy e-koledzy

(Unable-to-process-wall-of-text.jpg)

Yeti, Mendrek, Lem, Fanek, Guernica, Figaro

Fajnych masz kolegów. :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ehhh moi Drodzy e-koledzy

(Unable-to-process-wall-of-text.jpg)

Yeti, Mendrek, Lem, Fanek, Guernica, Figaro

Fajnych masz kolegów. :reggie:

Lepszych na ps4 mieć nie będzie :reggie:

Opublikowano

Jaka konsola tacy koledzy :reggie:

Opublikowano

dziesieć stron przeczytałem i nadal się śmieje z postu fanka o "zwiedzaniu miejscówek" w the order xD.

Opublikowano

Mam nadzieje ze doczekam pieknych czasow gdy wszyscy kitajscy devi kopnal w kalendarz.

Patrz a Knur Spencer wydaje kasę na exa od PG ,czemu go nie uświadomiłeś ? widać że nie potrafi biedak trafić w gusta prawdziwego bota. A tak mógłby dać tą kasę jakimś burgerom na zrobienie gierki z linią pomocnicza i cofaniem czasu i byłby ex jakiego botu oczekują ech trudne życie ma zwami Spencer :(

Opublikowano

minus bez czytania leci

Opublikowano

Ekhm, pamietam jak nie dalem rady zagrac z Toba w coopa w DR3 bo grales trzy dni pod rzad w multi Ryse, ekhm.

No bansai ostro napyerdalal w ryse pamiętam.

I dalej uwazam ze multi jest swietne, czulem sie jak w serialu spartacus :reggie:

Ehhh moi Drodzy e-koledzy, mam już tego serdecznie DOŚĆ ! Kolejna gra kupiona na XOne, remaster GTA 5 i niestety kolejny zawód. Już od pierwszych chwil czuję się jakbym miał wadę wzorku -10 i jednocześnie nie założył moich dwumetrowych szkieł na głowę ;/ No cóż, mówię do siebie, może pojadę na tereny pozamiejskie, pamiętam, że na poprzedniej generacji średnio one wyglądały, ale na obecnych maszynkach pewnie będzie sporo lepiej. NA PEWNO NIE NA XONE ! JA SIĘ PYTAM GDZIE JEST KUR.wA ta (pipi).ana Trawa ?! ;/ To jest nextgen czy może ps2 ? :(

Przecież w to się grać nie da ehhh. W związku z tym załamany wyłączam konsolę, wchodzę na fejsbuczka, a tam czekają na mnie zdjęcia pięknej Kingi <3 Nie dość, że gra w gierki to w dodatku dzięki niej teraz już nie muszę wydawać kasy na konto na stronce Brazzers ! ^ ^ Cóż za oszczędność :D Ale dlaczego ja wam piszę o tych niedawno rozegranych wydarzeniach w moim życiu ? Ponieważ doszedłem do wniosku, że to chyba koniec mojej przygody z tym okropnym, obrzydliwym, ogromnym klocem ;/ Koledzy mówili, CZEKAJ TERROR, JUŻ NIEDŁUGO, JUŻ ZA CHWILĘ BENDZIE DAJREKT X, Tajled Resorsys itd. !

Wszystko się zmieni! Dajrekt Srix chyba, zmienić to już się miało dawno temu, już w 2014 roku, powtarzam w 2014 roku multiplatformy miały być takie same, a niestety nadal się czuję jakbym patrzył się na ekran tuż po spuście od MS na moje oczy, bo tak to wszystko rozmazane :( Już nigdy im nie uwierzę, ani wtrętnym botom ani tym hamburgerozjadom co wysrali bonera. W ogóle nawet ta nazwa, matko co to za idiota wymyślił, chyba jego celem było to, że ten sprzęt będzie po prostu zacofany, wiecie taki retard wśród konsol xDDD Wszystko w czym x360 był lepszy od ps3 spieprzymy w xone. W związku z tym mam do was pytanie moi mili koledzy, posiadacze PS4, znajdzie się u was może miejsce na jeszcze jedną zagubioną duszę ?

Człowieka, który grał na ps1, ps2, ps3 i zboczył na te parę lat z jedynej słusznej ścieżki, ale w końcu przetarł oczy ze spermy MS i wyjął dildo sygnowane ich logiem z siebie i teraz ma zamiar znów się stać MĘŻCZYZNĄ, a nie być nadal tą istotą małpo-podobną ? Wiem, że pisałem jeszcze nie tak dawno temu te bzdury o tych niby technologiach zastosowanych w tym wielkim, czarnym koszu na śmieci, ale zrozumcie mnie, naprawdę było mi ciężko :( Yeti, Mendrek, Lem, Fanek, Guernica, Figaro i reszto wspaniałych ludzi, czy jest jeszcze dla mnie nadzieja !? 

Ok, wstawilem jakies losowe akapity, moze przeczytam na klopie pozniej.

Edit: haha, widze terror skopiowal moje akapity xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No bansai ostro napyerdalal w ryse pamiętam.

Smartglass mi mowi ze Bansai spedzil w Ryse czas rowny siedmiu ladowan pada od PS4 :obama:

@Karas

Ale Scalebound to ex na Xbona wiec szanuje i w ogole PG <3 c'nie?

Opublikowano

Yeti, Mendrek, Lem, Fanek, Guernica, Figaro i reszto wspaniałych ludzi, czy jest jeszcze dla mnie nadzieja !?

:notsure:

funny-gif-Bruce-Lee-laughing_zps25e5c88f

Opublikowano

Mendros, Lemis I Figaris  :wio: .

Opublikowano

Teka przyrtcz post fanka jak możesz bo nie jestem w temacie.

Opublikowano

Nie skopiowałem tylko dałem własne i edytowałem jedno zdanie, bo narzekaliście, że czytać się nie da i było mi baardzo smutno :(

Opublikowano

pierwsze trofeum wpadło mu po jakimś czasie, ale nawet jak po 2h to wychodzi 7h gameplayu, optymistycznie to będzie serio max 10-12h zwiedzając wszystko

jakie wszystko? xD

Opublikowano

Nie skopiowałem tylko dałem własne i edytowałem jedno zdanie, bo narzekaliście, że czytać się nie da i było mi baardzo smutno :(

Klapki kochane, nie minusujcie go, terror jako jedyna osoba na forumku chyba padla ofiara insidera Macka :D

Wszystko się zmieni! Dajrekt Srix chyba, zmienić to już się miało dawno temu, już w 2014 roku, powtarzam w 2014 roku multiplatformy miały być takie same, a niestety nadal się czuję jakbym patrzył się na ekran tuż po spuście od MS na moje oczy, bo tak to wszystko rozmazane :( Już nigdy im nie uwierzę, ani wtrętnym botom ani tym hamburgerozjadom co wysrali bonera.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

pierwsze trofeum wpadło mu po jakimś czasie, ale nawet jak po 2h to wychodzi 7h gameplayu, optymistycznie to będzie serio max 10-12h zwiedzając wszystko

jakie wszystko? xD

no cały londyn

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Mam nadzieje ze chociaz jeden otwarty most bedzie.

Opublikowano

cały Londyn w zasięgu wzroku na jednym moście :banderas:

Opublikowano

czy jeżeli most jest szerszy niż dłuższy (jak O'Connel Bridge w Dublinie)  to nadal jest korytarzem? Dyskutujmy.

Mozemy dyskutowac ale ostateczne slowo i tak bedzie nalezec do Soula, wiec rownie dobrze mozemy poczekac na jego ekspertyze.

Opublikowano

@Karas

Ale Scalebound to ex na Xbona wiec szanuje i w ogole PG <3 c'nie?

Ale to od kitajskiego deva więc jak to tak , przecież boty nie robią wyjątków.

Opublikowano

ta gra to ogólna żenada nawet 900p jej nie uratuje.

Opublikowano

W sensie pełna wersje będzie czy beta ?

Edit. Dobra już znalazłem info, że beta. Ale pełna wersja raczej 900p, no nie wierzę, że w 2015 roku wypuszczą kolejną grę w 720p na xone xD

Edytowane przez terror

Opublikowano

Przecież ta gra z taką grafiką powinna śmigać na obu konsolach w 1080@60.

Opublikowano

Słyszeliście? Bf Hardline w 720p na Xbąku. Ahaha.

ŻENADA.

nawet 1080p nie zrobi z tego dobrej gry, seria skonczyla sie na bc2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.