Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Obejrzałem z 10 minut streamu LBP 3 na kanale PS Extra z Kingą. Ja yebe, ona nie umie grać w samograja, ginie na każdym kroku, jest ślepa i omija naklejki. W dodatku powiedziała, że to takie trudne, że nie przeszła tego sama. :yao:

Mówiłem, że na pokaz wzięta tylko.

A komentarze w stylu

Pancztwur: Jaa kópuje :)

Pokazują jaki jest średni wiek oglądających.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak strzelanie z łuku w slow motion, jump i kontra z każdej sytuacji TAK BARDZO SKILLOWE

Zagraj a póki co przestań (pipi)ić. 

Opublikowano

Grałem i co teras? :reggie: 

Opublikowano

na youtubie się nie liczy. :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

grałem w 1080p a nie tak jak ty w 900 i bez trawy :kaz:

Opublikowano

na youtubie można we wszystko zagrać w 1080/60 ostatnio a nawet 120fpsow, nie mowiac o 4k i 3d

Opublikowano

I dalej to nic nie daje, no cóż kolejny który nie zna się na dobrych grach  :reggie:

Opublikowano

Mowa o mnie? :reggie: No tak, bo ktoś tu NIE MOŻE NIE LUBIĆ MGSa :kaz:

Opublikowano

na youtubie można we wszystko zagrać w 1080/60 ostatnio a nawet 120fpsow, nie mowiac o 4k i 3d

a XBĄK NIE MOZE INTO 900p co za porażka technologiczna lol

Opublikowano

No tak, przez te 900p gra się zupełnie inaczej niż w tenejtiPi.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

gó.wno rozmazane obraz nie jest czysty więc gra się gorzej :reggie:

Opublikowano

Przez to musisz siedzieć bliżej, bardziej się skupiać i myślisz, że samograj jest wymagający. :daddy:

Opublikowano

Ja szczerze myśle o kupnie PS4 ze względu na The Order, bo staje się powoli Januszem gamingu :frog: Tak, więc cofam poprzednie wyzwiska pod adresem tego genialnie zapowiadającego sie szpila :reggie:

Opublikowano

youtube odtwarza 1080 ---> xbox nie odtwarza 1080 ---> xbox odtwarza youtube

Opublikowano

Ja szczerze myśle o kupnie PS4 ze względu na The Order, bo staje się powoli Januszem gamingu :frog: Tak, więc cofam poprzednie wyzwiska pod adresem tego genialnie zapowiadającego sie szpila :reggie:

Powiedz, że potem ograsz Bloodborne i będzie wybaczone.

Opublikowano

Przecież BB będzie kolejnym fuckupem Sony, tylko jeszcze nikt nie wie w jakim zakresie. Okaże się, gdy wyjdzie.

hqdefault.jpg

Opublikowano

Wow, nawet Xenoblade będzie miał offline multiplayer (online też). Która to ich gra z kolei z tym "ficzerem"?

Split screen, 60 fpsów, kolory, odwaga wprowadzania nowych pomysłów, a wy się kłócicie o BF: Srajline, kiedy odpowiedź na problemy macie tuż obok.

Co jest z nami nie tak.

Opublikowano

Jakie 60fps

Opublikowano

W sensie masz WII U?

Opublikowano

Ja mam i mówię bombę prawdy: Wii U jedyną ostoją PORZĄDNYCH, DOPRACOWANYCH I GENIALNYCH GIER. Tylko tu znajdziecie stałę 60 klatek na sekundę, full HD i tonę miodu. 

Opublikowano

Porzadnych, dopracowanych i odtworczych chciales powiedziec.

Gry nintendo to ostatnio rzemieslnicza robota, tylko tyle i az tyle.

Opublikowano

DS2 na xbocie w 1080/60. Remaster, nieremaster - mozna? Mozna. Fanek pisales pare stron temu czy xone nie jest po prostu za slaby. 900p vs 1080p akceptuje. 720p to juz nie ulomnosc konsoli, tylko developera, zwlaszcza w przypadku gdy gra wyglada jak obesrane guwno. Wiecej nie ruszam tematu tego crapa (hardline, nie xboxa he he), bo szkoda czasu.

Jeszcze komentarz z eurogamera dotyczacy DS2

Wolałbym lepszą grafikę, niż to śmieszne 60 klatek, co mi z tego, większość dużych pięknych gier i tak będzie działać w 30 klatkach, po co mam się przyzwyczajać do 60, a później pojękiwać ? Chcę lepszej grafiki, albo ogromnego świata pełnego detali, który wymusi zastosowanie 30 klatek

rece opadaja

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Ja mam i mówię bombę prawdy: Wii U jedyną ostoją PORZĄDNYCH, DOPRACOWANYCH I GENIALNYCH GIER. Tylko tu znajdziecie stałę 60 klatek na sekundę, full HD i tonę miodu. 

I nie trzeba się przemęczać - trzymasz gałkę do góry, a link sam chodzi, wspina się, skacze.

- Wind Waker HD - banalna gra dla dzieci, zero wyzwania, fun tylko jak sobie wmówisz, że dobrze się bawisz uprzednio wypalając pół grama zielska (na trzeźwo nie podchodź).

- Pikmin 3 - czarnuchu błagam, chodzisz i wysyłasz KOLOROWE roślinki żeby się biły z innymi. Poziom trudności mniej więcej w stylu 'trzymaj L i naciskaj przycisk', trochę trudniej niż WW: HD.

- Monster Hunter 3 - gra, która jest dostępna na PS3, Wii, PSP. Do tego nudna jak flaki z olejem.

- Super Mario U - to samo co 30 lat temu. Idziesz w prawo i wciskasz od czasu do czasu 'A'.

- Mario Kart 8 - nuda, do tego granie w to ma tyle samo sensu co rzut monetą. Zero skillowości, pełen random, do końca gry nie wiesz czy wygrasz, nawet jeśli jesteś mega dobry. Rubberbanding pierwszego sortu.

- Bayonetta 2 - to samo co jedynka, która jest też na PS3 i X360. Idziesz Ewą Minge i szczelasz do aniołków. Boże jaki pedal.ski setting.

- Captain Toad - miała być petarda, wziąłem chwilę po premierze i co to ma być? Samograj, zagadki na poziomie dodaj 1+1 żeby wyszło 2. ZERO wyzwania i zabawy. Nudne i mozolne przebijanie się przez oczywiste poziomy.

Zawsze i wszędzie wiesz co pod uwagę będzie brane

Że nintendo to guwno obsr/ane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.