Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Obejrzałem z 10 minut streamu LBP 3 na kanale PS Extra z Kingą. Ja yebe, ona nie umie grać w samograja, ginie na każdym kroku, jest ślepa i omija naklejki. W dodatku powiedziała, że to takie trudne, że nie przeszła tego sama. :yao:

Mówiłem, że na pokaz wzięta tylko.

A komentarze w stylu

Pancztwur: Jaa kópuje :)

Pokazują jaki jest średni wiek oglądających.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak strzelanie z łuku w slow motion, jump i kontra z każdej sytuacji TAK BARDZO SKILLOWE

Zagraj a póki co przestań (pipi)ić. 

Opublikowano

Grałem i co teras? :reggie: 

Opublikowano

na youtubie się nie liczy. :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

grałem w 1080p a nie tak jak ty w 900 i bez trawy :kaz:

Opublikowano

na youtubie można we wszystko zagrać w 1080/60 ostatnio a nawet 120fpsow, nie mowiac o 4k i 3d

Opublikowano

I dalej to nic nie daje, no cóż kolejny który nie zna się na dobrych grach  :reggie:

Opublikowano

Mowa o mnie? :reggie: No tak, bo ktoś tu NIE MOŻE NIE LUBIĆ MGSa :kaz:

Opublikowano

na youtubie można we wszystko zagrać w 1080/60 ostatnio a nawet 120fpsow, nie mowiac o 4k i 3d

a XBĄK NIE MOZE INTO 900p co za porażka technologiczna lol

Opublikowano

No tak, przez te 900p gra się zupełnie inaczej niż w tenejtiPi.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

gó.wno rozmazane obraz nie jest czysty więc gra się gorzej :reggie:

Opublikowano

Przez to musisz siedzieć bliżej, bardziej się skupiać i myślisz, że samograj jest wymagający. :daddy:

Opublikowano

Ja szczerze myśle o kupnie PS4 ze względu na The Order, bo staje się powoli Januszem gamingu :frog: Tak, więc cofam poprzednie wyzwiska pod adresem tego genialnie zapowiadającego sie szpila :reggie:

Opublikowano

youtube odtwarza 1080 ---> xbox nie odtwarza 1080 ---> xbox odtwarza youtube

Opublikowano

Ja szczerze myśle o kupnie PS4 ze względu na The Order, bo staje się powoli Januszem gamingu :frog: Tak, więc cofam poprzednie wyzwiska pod adresem tego genialnie zapowiadającego sie szpila :reggie:

Powiedz, że potem ograsz Bloodborne i będzie wybaczone.

Opublikowano

Przecież BB będzie kolejnym fuckupem Sony, tylko jeszcze nikt nie wie w jakim zakresie. Okaże się, gdy wyjdzie.

hqdefault.jpg

Opublikowano

Wow, nawet Xenoblade będzie miał offline multiplayer (online też). Która to ich gra z kolei z tym "ficzerem"?

Split screen, 60 fpsów, kolory, odwaga wprowadzania nowych pomysłów, a wy się kłócicie o BF: Srajline, kiedy odpowiedź na problemy macie tuż obok.

Co jest z nami nie tak.

Opublikowano

Jakie 60fps

Opublikowano

W sensie masz WII U?

Opublikowano

Ja mam i mówię bombę prawdy: Wii U jedyną ostoją PORZĄDNYCH, DOPRACOWANYCH I GENIALNYCH GIER. Tylko tu znajdziecie stałę 60 klatek na sekundę, full HD i tonę miodu. 

Opublikowano

Porzadnych, dopracowanych i odtworczych chciales powiedziec.

Gry nintendo to ostatnio rzemieslnicza robota, tylko tyle i az tyle.

Opublikowano

DS2 na xbocie w 1080/60. Remaster, nieremaster - mozna? Mozna. Fanek pisales pare stron temu czy xone nie jest po prostu za slaby. 900p vs 1080p akceptuje. 720p to juz nie ulomnosc konsoli, tylko developera, zwlaszcza w przypadku gdy gra wyglada jak obesrane guwno. Wiecej nie ruszam tematu tego crapa (hardline, nie xboxa he he), bo szkoda czasu.

Jeszcze komentarz z eurogamera dotyczacy DS2

Wolałbym lepszą grafikę, niż to śmieszne 60 klatek, co mi z tego, większość dużych pięknych gier i tak będzie działać w 30 klatkach, po co mam się przyzwyczajać do 60, a później pojękiwać ? Chcę lepszej grafiki, albo ogromnego świata pełnego detali, który wymusi zastosowanie 30 klatek

rece opadaja

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Ja mam i mówię bombę prawdy: Wii U jedyną ostoją PORZĄDNYCH, DOPRACOWANYCH I GENIALNYCH GIER. Tylko tu znajdziecie stałę 60 klatek na sekundę, full HD i tonę miodu. 

I nie trzeba się przemęczać - trzymasz gałkę do góry, a link sam chodzi, wspina się, skacze.

- Wind Waker HD - banalna gra dla dzieci, zero wyzwania, fun tylko jak sobie wmówisz, że dobrze się bawisz uprzednio wypalając pół grama zielska (na trzeźwo nie podchodź).

- Pikmin 3 - czarnuchu błagam, chodzisz i wysyłasz KOLOROWE roślinki żeby się biły z innymi. Poziom trudności mniej więcej w stylu 'trzymaj L i naciskaj przycisk', trochę trudniej niż WW: HD.

- Monster Hunter 3 - gra, która jest dostępna na PS3, Wii, PSP. Do tego nudna jak flaki z olejem.

- Super Mario U - to samo co 30 lat temu. Idziesz w prawo i wciskasz od czasu do czasu 'A'.

- Mario Kart 8 - nuda, do tego granie w to ma tyle samo sensu co rzut monetą. Zero skillowości, pełen random, do końca gry nie wiesz czy wygrasz, nawet jeśli jesteś mega dobry. Rubberbanding pierwszego sortu.

- Bayonetta 2 - to samo co jedynka, która jest też na PS3 i X360. Idziesz Ewą Minge i szczelasz do aniołków. Boże jaki pedal.ski setting.

- Captain Toad - miała być petarda, wziąłem chwilę po premierze i co to ma być? Samograj, zagadki na poziomie dodaj 1+1 żeby wyszło 2. ZERO wyzwania i zabawy. Nudne i mozolne przebijanie się przez oczywiste poziomy.

Zawsze i wszędzie wiesz co pod uwagę będzie brane

Że nintendo to guwno obsr/ane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.