Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co racja to racja w dniu i bez warunków atmosferycznych nie robi to żadnego wrażenia.

Oświetlenie podczas jazdy przez tunele robi konkretnie, ale fakt, bez zmiennych warunków pogodowych to było wszystko w kwestiach oprawy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@szuja, co do grafiki w DC to większość gier w biały dzień nie zachwyca, GTA V, tez nie, Forza dlatego tez nie, Horizon rowniez nie.

Dlatego tez zdjeć nie powinno robic sie w środku dnia, scena jest wtedy płaska lub cienie sa zbyt mocne.

FH2 tez potrafi być ładne o zachodzie, lub poranku.

Wyścig ktory dałem był rozgrywany o 13:00.

Opublikowano

nigdzie nie płakałem, że Lord za trudny, stwierdziłem tylko, że to najtrudniejsza gra, którą przeszedłem na PS4, a troche tytułów już było

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

@Fanek

Kupujesz Bloodborne? Czy sprobujesz wyzbyc sie z siebie tego czorta co nam gaming zatruwa?

News time:

Resident Evil Triple Pack! W triple packu znajda sie ... 4 gry :notsure:

91868-554x700.jpg?eaa32f

Revival Selection to niby 2 czesci na 1 plycie, japonce jak zwykle musza kombinowac xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Soul, ta srednia grafika jak widac od 1,5r wciaz jest nie osigalna dla Ona.

Co do padow - akumulatorki i ladowarka tez troche kosztuja, o wiele bardziej wole Play and Charge, ktory na kablu laduje sie bardzo szybko, niz sie pieprzyc z ladowaniem baterii.

Wystarczylo by DS4 mial wiekszy akumplator i nikt by nie narzekal.

Dziwne, ze do tej pory nikt ze skosnookich nie wpadl, by wydac nowa wersje pada...

Jestem nie co innego zdania i dalej twierdzę, że FH2 nie ma się czego wstydzić przy DC jak na grę z otwartym światem a i pozdrawiam na koniec tą o to fotką i IMO w dzień FH 2 prezentuje się lepiej, zaś deszcz faktycznie w DC robi robotę i tyle.

10967946_309516939243382_1515056081_n.jp

Nie widze plastikowego karabinu wiec fejk.

Opublikowano

@Bansai

helena.jpg

Opublikowano

Soul, ta srednia grafika jak widac od 1,5r wciaz jest nie osigalna dla Ona.

Co do padow - akumulatorki i ladowarka tez troche kosztuja, o wiele bardziej wole Play and Charge, ktory na kablu laduje sie bardzo szybko, niz sie pieprzyc z ladowaniem baterii.

Wystarczylo by DS4 mial wiekszy akumplator i nikt by nie narzekal.

Dziwne, ze do tej pory nikt ze skosnookich nie wpadl, by wydac nowa wersje pada...

Jestem nie co innego zdania i dalej twierdzę, że FH2 nie ma się czego wstydzić przy DC jak na grę z otwartym światem a i pozdrawiam na koniec tą o to fotką i IMO w dzień FH 2 prezentuje się lepiej, zaś deszcz faktycznie w DC robi robotę i tyle.

10967946_309516939243382_1515056081_n.jp

PS4 zawsze nad Xbox One, nawet podświadomie w głowie botów.
Opublikowano

@Bansai

Triple Pack bo Code Veronica i Czwórka były sprzedawane w retailu w zestawie. No i to jedyne zacne tytuły z tego zestawienia (choć fabularne dlc Lost in Nightmare do RE5 było całkiem ok).

Opublikowano

@Bansai

Triple Pack bo Code Veronica i Czwórka były sprzedawane w retailu w zestawie. No i to jedyne zacne tytuły z tego zestawienia (choć fabularne dlc Lost in Nightmare do RE5 było całkiem ok).

No wiem, napisalem na dole przeciez :D

Ale to trzeba byc japoncem zeby strzelic triple pack dumnie na pudelku i miec 4 gry, no po prostu jakbys na to nie spojrzal smiesznie to wyglada :yao:

Opublikowano

Po prostu quadruple pack by głupio wyglądało :yao:

Opublikowano

Nie, tzn to tez, ale mysle ze glownym powodem jest wymowa, latwiej po japonsku powiedziec "tripu pakku" niz "quadurupuru pakku" :yao:

Opublikowano

Oni nie umieją i tak wymówić "r" więc masakra to jakaś musi dla nich być hehe

Opublikowano

Nadal drivesraka kontra gó.wno rozmazane bez gier, nintendo #nikogo. 

Opublikowano

Ja się boję co tu się zacznie odpyierdalać, jak już PORZĄDEK 1886 wyjdzie.

Opublikowano

Streści ktoś ostatnie 20 stron? 

#tylkoNintendo

Opublikowano

Ja się boję co tu się zacznie odpyierdalać, jak już PORZĄDEK 1886 wyjdzie.

Jak to co, CW bedzie zasypane linkami do streamow albo youtube'a, a 8 godzin pozniej bezie pelno gifow. Na drugi dzien na pchlim pojawia sie uzywki ordera za 220 zl a kilka dni po tym, Czezky z Yetim beda sobie pluc na honor i wmawiac jeden drugiemu ze ten a nie ten ma racje.

7a2263aa7ebb1bd4f50b21fe8b10b0f8,7,1.jpg

Opublikowano

Bendzie ciekawie. Nie moge sie doczekac 20.02.

Opublikowano

Bendzie ciekawie. Nie moge sie doczekac 20.02.

No, bendzie. :trap:

Opublikowano

Yeti wreszcie pogra w coś innego niż multiplayer The Last of Us. 

Opublikowano

Najlepiej było z guilty gearem, takie wielkie jaranko że za.je.bisty EX i nie dla bota kiełbacha, dzisiaj wchodzę na pchli a tu takie o:

Guilty Gear Xrd
wydanie: premierowe

język - opakowanie:ang
język - instrukcja:ang(jest spora instrukcja z rozpiską ciosów i mechanik)
język - gra:ang

stan - opakowanie:idealny
stan - instrukcja:idealny
stan - gra:idealny

CENA:160zł
sposób wysyłki:polecony priorytet
koszt wysyłki:6,50zł

Uwagi dodatkowe: Sprzedaje,bo nie umiem w to grać :reggie:
Na Dragon Age mogę wymienić lub Dying Light.

No ja nie wiem co o tym myśleć.

Opublikowano

w temacie z Orderem cisza od dwóch dni, najwięcej o tym tytule wypisuja xboty - zawuazyliscie? zazdrosc? zawiść? brak dobrych gier na magnetowid?

Opublikowano

Streści ktoś ostatnie 20 stron? 

Rayos nie doszedl.

Opublikowano

w temacie z Orderem cisza od dwóch dni, najwięcej o tym tytule wypisuja xboty - zawuazyliscie? zazdrosc? zawiść? brak dobrych gier na magnetowid?

zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej, tylko myślisz żeby inni mieli mniej... Ej, śmiej się, śmiej, zobaczysz jednak, twój śmiech urwie się jak hejnał. Niech myśl jedna ogarnie tu wszystkie umysły...

Opublikowano

Najlepiej było z guilty gearem, takie wielkie jaranko że za.je.bisty EX i nie dla bota kiełbacha, dzisiaj wchodzę na pchli a tu takie o:

Guilty Gear Xrd
wydanie: premierowe

język - opakowanie:ang
język - instrukcja:ang(jest spora instrukcja z rozpiską ciosów i mechanik)
język - gra:ang

stan - opakowanie:idealny
stan - instrukcja:idealny
stan - gra:idealny

CENA:160zł
sposób wysyłki:polecony priorytet
koszt wysyłki:6,50zł

Uwagi dodatkowe: Sprzedaje,bo nie umiem w to grać :reggie:
Na Dragon Age mogę wymienić lub Dying Light.

No ja nie wiem co o tym myśleć.

Old news is old.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.