Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

lata leca a fotka dalej aktualna, tylko zamiast easyego na tapecie soul

brokeback-mountain.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ah ten czezky kazdy na niego leci  :czezky:

Opublikowano

ponoc laski leca na bad boy'ow ale by tez faceci

Opublikowano

Ah ten czezky kazdy na niego leci :czezky:

A na Ciebie suteq leci.

A ty się w nim zakochałeś, że ciągle go przywołujesz? Naczyń do mycia nie masz?

Opublikowano

:kaz:

Experta caly czas piecze o tego far kraja. xD

Opublikowano

Lizał ci rynnę wczoraj wiec przypomniał mi sie, naczynia umyte, przecież nie siedziałbym na tel.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Xbox był tylko chwilowym skokiem w bok blacharzy, teraz wszystko wraca do normy. Playstation i Nintendo to marki konsolowe, Xbox leży gdzieś między steamboxem, alienwarem i ouyą, teraz Spencer tylko to potwierdził.

Opublikowano

Xbox był tylko chwilowym skokiem w bok blacharzy, teraz wszystko wraca do normy. Playstation i Nintendo to marki konsolowe, Xbox leży gdzieś między steamboxem, alienwarem i ouyą, teraz Spencer tylko to potwierdził.

zygam na ta nieudalna hybryde w 720p czekajac na posty botow ze jednak nigdy ten pc-gaming to taki zly nie byl

Opublikowano

Rozumiem, że w waszym środowisku niema ziomusiów od razu są geje i pedały, fajnie macie  :reggie:

Opublikowano

No jak dla mnie z tej Twojej listy to tylko Wasteland 2 sie kwalifikuje. Gralem we wszystkie oprocz PESa, nie lubie sportowek.

Wyszly znacznie lepsze gry, takie jak np Bayo 2, FH2 (lub mk8 jak kto woli) czy wlasnie SO, no ale zeby to wiedziec trzeba w nie najpierw zagrac. :reggie:

Trzeba by lubić gierki pokroju Bayo, FH2 czy SO i chodzi mi o gatunki, a nie że ktoś zarzuci tekstem "czyli jakie, dobre?" 2X :reggie:

Opublikowano

No jak dla mnie z tej Twojej listy to tylko Wasteland 2 sie kwalifikuje. Gralem we wszystkie oprocz PESa, nie lubie sportowek.

Wyszly znacznie lepsze gry, takie jak np Bayo 2, FH2 (lub mk8 jak kto woli) czy wlasnie SO, no ale zeby to wiedziec trzeba w nie najpierw zagrac. :reggie:

Trzeba by lubić gierki pokroju Bayo, FH2 czy SO i chodzi mi o gatunki, a nie że ktoś zarzuci tekstem "czyli jakie, dobre?" 2X :reggie:

Czyli tak jak w przypadku każdej innej gry? :P

Opublikowano

Bedzie rock band 4 ze wsparciem starych instrumentow, takze (pipi)enie z tymi zabezpieczeniami w kierownicach, ruchaja nas ostro na tym hardware do konsol.

Opublikowano

@Pajgi

Moje 3X :reggie: przebija twoje 2X :reggie:

Szach mat.

@Copper

Nie dziwota ze to sciema jest, stworzona po to aby nowy towar zszedl z polek a nie stare uzywki na allegro lub nawet nowki starszych modeli w nizszej cenie.

Opublikowano

O, to wreszcie gitarę do xboxa pogonię, bo ostatnio trochę moda opadła na te ustrojstwa :banderas:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

O, to wreszcie gitarę do xboxa pogonię, bo ostatnio trochę moda opadła na te ustrojstwa :banderas:

Masz jeszcze? Pisz mi na pw wszystko

Opublikowano

No gitara, rock band 2, guitar hero metallica i chyba beatlesi leżą w szafie.

I dj hero cały zestaw. Za 2 tygodnie bede w domu to się określę dokładnie :ogor:

Opublikowano

Ktos tam chcial elite dangerous na konsole to marzenie spelnione, bedzie na xbona.

Akurat czytałem o tym artykuł i trochę zonka miałem, że to produkcja studia, które zrobiło między innymi takie gry jak Kinectimals, Zoo Tycoon czy Screamride.

Zawsze myślałem, że Frontier to mały developer, a Wikipedia pokazuje, że w zeszłym roku zatrudniali aż 240 osób.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

elite dangerous na xbona? ehh znowu jakiś indyk z pc.. chociaż hidden & dangerous mi sie podobało

xboty tracą kolejnego exa IDARB [*]

Opublikowano

No gitara, rock band 2, guitar hero metallica i chyba beatlesi leżą w szafie.

I dj hero cały zestaw. Za 2 tygodnie bede w domu to się określę dokładnie :ogor:

:problem: czekam z szotganem w łapie  :shotgun:

Opublikowano

Ktos tam chcial elite dangerous na konsole to marzenie spelnione, bedzie na xbona.

Na ps4 też będzie,tylko,że później jak TR2 :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.