Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dziwne że prawie nikt nie porusza tu rebootu. Grałem tylko w rozbudowane demko, ale designersko i systemowo dawał całkiem radę. Tak imo na "8+".

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

swoja droga was na prawde jara ogrywac te wszystki indyki w stylu pixel art na wielkich ekranach tv bo w koncu szlachta playstation ponizej 42 cali nie schodzi? Do mnie to niepojete, co innego male ekrany komorek, tabletow czy vita - tam to im dodaje od razu + 10 do uroku, ale na duzym ekranie....nie wyobrazam sobie chociazby takiego olliolli

Dokładnie, nawet takie Hotline Miami na dużym tv jest słabe, nie zrozumcie mnie źle ale HM na vicie + słuchawki = orgazm <3 na ps3 i 42" nie byłem w stanie sie wczuć :)

Gardzę takim myśleniem.

Opublikowano

Nie grałeś tak, to nie zrozumiesz, wiec w sumie to ja gardzę twoim gardzeniem :sorcerer:

Opublikowano

Grałem w najlepszą wersję hotline miami w momencie, w którym jak ty zobaczyłbyś tę grę to stwierdziłbyś, że to chu.jowe pecetowe gó.wno. No ale wyszło na konsolkach to nagle orgazm, vita i te niewygodne gałki.

Opublikowano

kubson, (pipi)owa sprawa! W LEGO można grać na multi tylko jeżeli druga konsola jest w odległości do 5m od hosta. Shiiiiitttttttt :C

Opublikowano

Grałem w najlepszą wersję hotline miami w momencie, w którym jak ty zobaczyłbyś tę grę to stwierdziłbyś, że to chu.jowe pecetowe gó.wno. No ale wyszło na konsolkach to nagle orgazm, vita i te niewygodne gałki.

O jezussss sie zaczęło kto kiedy ograł, jak ja zaczynałem przygodę z grami to ty chodziłeś z drabiną na maliny, albo nie było cię w planach więc odbij.

Btw

Chyba jako jeden z pierwszych pisałem na forumku w dziale pc o Hotline Miami oraz Prison Architect po ograniu ich na targach w 2012r

Edytowane przez kubson

Opublikowano

tu nie chodzi o to ze znowu gloryfikujemy vite tylko sens grania w gry indy w stylu pixel art na duzych konsolach

przyprowadzamy kumpla do naszego 200m2 domku, wchodzimy do naszego salonu z rozpalonym kominkiem. Siadamy na naszej kanapie z skory krokodyla, czestujemy go francuskiem winem rocznik 1896, kolega spoglada przed siebie - widzi je.bitny pierdo.lny tv 4k oled, pod nim NADKONSOLA, ktora kupilismy za 2k na premiere, gadamy kolesiowi co ona nie potrafi, lepsza 100razy niz ps3, ktora leczyla raka i dzieci z autyzmem, mowimy mu "teraz ci pokaze najlepsze gry na nia" ,on oczami wyobrazni widzi przed soba doswiadczenie, ktoego dotychczas ogladal w kinie i odpalamy:

ss_bf7e69d788e8d0e8bd6097f8d2f515f4fb4e1

po chwili

219-sound-shapes-GHQ.jpg

a na deser wielka premiere lipca

large.jpg

Opublikowano

O jezussss sie zaczęło kto kiedy ograł, jak ja zaczynałem przygodę z grami to ty chodziłeś z drabiną na maliny, albo nie było cię w planach więc odbij.

Btw

Chyba jako jeden z pierwszych pisałem na forumku w dziale pc o Hotline Miami oraz Prison Architect po ograniu ich na targach w 2012r

Ja ograłem na targach, ale 10 minut przed tobą.

@Ficuś

Jeśli ten twój hipotetyczny gość miałby choć trochę gustu to byłby zachwycony wizualiami Feza. I nie kurde na małym ekraniku beznadziejnej konsoli tylko właśnie na dużym ekranie.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Ok co za typ, zbłaźnił się i jeszcze mu mało xD wielbiciel indyków od 2013 soooooo hipsterrrrrr

A Fez na dużym tv bdb, chociaż jak bedzie jakas super promocja na vite to z chęcią sprawdzę

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Grałem w Vib Ribbon zanim to było hipsterskie. 

Opublikowano

Ok co za typ, zbłaźnił się i jeszcze mu mało xD wielbiciel indyków od 2013 soooooo hipsterrrrrr

A Fez na dużym tv bdb, chociaż jak bedzie jakas super promocja na vite to z chęcią sprawdzę

Była, za 14zł parę dni temu. 

Opublikowano

je.bitny pierdo.lny tv 4k oled, pod nim NADKONSOLA

no fail jak chooj, racja.

Opublikowano

Muszę się od czasu do czasu z kimś pokłócić w CW aby zachować przejrzystość umysłu mojego forumowego alter ego.

Opublikowano

Luzik i tak jesteś jednym z moich ulubionych użytkowników :*

Opublikowano

a najbardziej rozwala mnie top5 gier z ps3 vs obecne top5 gier na ps4 wg metacritic

ps4

Flower-PS4-PS3-PSVita-550.jpg

fez-01-700x366.jpg?key=api

8069.jpg

Guacamelee3.jpg

TowerFall-Ascension-review-2.jpg

vs

ps3

4403-gta-iv-sunset-on-liberty.jpg

landscapes-photographers-of-los-santos-a

2-1.jpg

1BatmanArkhamCity_Hero_07_picnik.jpg

feature-LittleBigPlanet2-Players.jpg

ze niby ile to ps4 jest mocniejsze od poprzednika???????? :D :D :D: :D

Opublikowano

Chcesz mu pokazać gry a tutaj kur.wa nie ma żadnych, chyba że knack w 14 fps - nadkonsola dziffko! I mówisz do ziomka weź przyjdź za 2 tyg będę miał The Last of Us w HD ziomek to będzie miazga, a później GTA V, stary czaisz jaki line up? I gość w tym momencie ma dzień świstaka bo ograł to wszystko w 2013. No ale czekaj, czekaj ziom czaj to - mówisz do niego, i odpalasz na 4K TV gif z DriveCluba i typ spuszcza się na siedzenie ze skóry krokodyla.

comment_BKl0WckRPpxrUYSh42Hdb3OsTdiTLghj

Ps to prawda.

#4theplayers.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Chcesz mu pokazać gry a tutaj kur.wa nie ma żadnych xD chyba że knack w 14 fps nadkonsola dziffko! I mówisz do ziomka weź przyjdź za 2 tyg będę miał Tlou w HD ziomek to będzie miazga a później GTA V stary czaisz jaki line up? I gość w tym momencie ma dzień swistaka bo ograł to wszystko w 2013. No ale czekaj, czekaj ziom czaj to, i odpalasz ma tv 4k gif z DriveCluba i typ spuszcza się na siedzenie ze skóry krokodyla. Ps to prawda. #4theplayers.

dokladnie o to mi chodzilo w tamtym poscie, dzieki Bluber :)

Opublikowano

Rozpjerdala mnie to. Botki walą posty 24/7 poklepując się non stop po plecach. A postów klapow jakoś wyjątkowo mało ostatnio. Ciekawe czym to jest spowodowane. Może tym, że klapy grają w gry, ktorych rzekomo nie mają, a bociarnia mimo wielkiego przegenialnego line-upu siedzi non stop na forum.

Opublikowano

Raczej spowodowane jest to tym że klapki nie maja żadnej lini obrony wiec zachowują sie jak strusie, głowa w piasek i odliczają dni do premiery DC

Opublikowano

To dlaczego bociarnia siedzi na forum mimo takiego genialnego line-upu na XO?

Opublikowano

To dlaczego bociarnia siedzi na forum mimo takiego genialnego line-upu na XO?

"Bo mamy w co grać i nie musimy wylewać żalów na forum" :)

Opublikowano

Co jest zabawniejsze - post na polygamii czy odkrycie, że Mazzeo wciąż wchodzi na tę stronę. Chyba zrobię ankietę.

Opublikowano

czasy swietnosci polygamii daaaawno minely (kiedys uwazalem ich za najlepszy serwis polski o grach w necie) ale nawet teraz o wiele mniejsza siara jest czerpac info z polygamii niz z ps3site czy ppe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.