Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Granica, której nie chcę przekroczyć i stać się blacharzem.

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a co cie bedzie roznilo od blacharza czezkiego, ktory na padzie od xbona, przez apke xbox, na swoim pc bedzie grac z toba w cross playu w fable legends czy innych tytułach które będą pod win10?

Opublikowano

Choćby to, że nie będę się zastanawiał, czy aby wystarczy mi ramu i karty graficznej, by gra poszła na maksymalnych/przyzwoitych ustawieniach.

Tego steam/xbox app nie zniweluje.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

wyszlo szydlo z worka, o ktorym od dawna pisalem - prawie kazdy bot to ukryta opcja blacharska, a xone kon trojanski pececiarzy

Opublikowano

Ja wiem, że ta granica jest coraz mniejsza... ale nadal uważam, że da się czasami jeszcze odczuć cień tego unikalnego konsolowego feelingu obcująjc w obecnymi plastikami pod Tv.

A może tylko okrutnie błądzę i po prostu się przyzwyczaiłem do tego, jak obecnie konsole wyglądają, w dodatku patrzę na nie przez różowe okulary mając ciągle w pamięci czas piątej i szóstej generacji... :frog:

Opublikowano

Niestety ale im dalej w las tym mniej powodow do kupna PS4, a wiecej do zlozenia dobrej blachy.

Nowy Unreal to dealbreaker.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

my blacharzom pinball i idarb

oni nam wasteland 2 i elite dangerous

ja tam moge isc na takie ustepstwa  :lapka:

Opublikowano

Im dalej ta generacja trwa tym bardziej ciągnie mnie do odkurzenia crt i na gacku znowu Zeldy, lub na PS2 Okami przejść... :frog:

Ori chwilowo odwróciło moją uwagę od tego... ale już je przeszedłem i znowu jest smutek i żal.

Opublikowano

Mowisz o Ori co mozna ograc ze Stema? No nie pocieszyles mnie.

Opublikowano

W ciągu ostatnich 15 miesięcy miałem 0 słownie ZERO crashy systemu i wywalenia z gry na pc czy wii u. W tym czasie na ps4 miałem ok 30 blue screenów :).

Tak granica się zaciera ale nie na waszą korzyść :D

Opublikowano

Akurat tej grze nic nie umniejsza to, że jest także na PC. Taka perełka powinna też na PS4 wyjść. W końcu mieliby jakąś dobrą grę w bibliotece.

Opublikowano

Popieram. MS juz wydaje najpopularniejsza gre na PS4 wiec co im szkodzi wydac Ori, zeby dodac troche koloru tej szaro burej jak gufno syna exacta liscie exow na PS4?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ty Dawida w to nie mieszaj. :yao:

Opublikowano

Nie zapominajcie jeszcze o downgrade The Division :reggie:

Ehhh Ubi....

Mogliby jakieś atomówki spuścić na oddziały tej firmy, najgorszy twór naszej branży w tym momencie. 

Taki durny przykład, obok tragicznie napisanych gier i kopiuj-wklej kolejnych AC czy WD - Steam czy Origin organizują każdego tygodnia mnóstwo promocji, dbają o klienta, oferują możliwość zwrotu zakupionej gry, a uPlay? - bach, FC4 od premiery twardo za 180 zł. 

Opublikowano

robia to samo co z WD, 2 lata przed premiera hajp i jaranko kosmicznymi prezentacjami na e3, pozniej na miesiac przed premiera wycieknie ze jednak wyglada jak port z wiiu na 3ds'a ale machina marketingowa bedzie juz tak rozkrecona ze znow zejdzie z 6-8 mln crapa

z drugiej strony gdyby nie ubi to w 2014 połowy gier na next geny by nie było xd

Edytowane przez kermit

Opublikowano

A to kiedy te Division ma niby wyjść? Ten rok? Chuy wie?

Opublikowano

no ten rok

142545976992-600x328.jpg

xD

Opublikowano

Wyjdzie kolejny crapołaz na 7-7.5, którego załatają po dwóch miesiącach.

Mówię jak będzie

Opublikowano

I tak pewnie kupie :frog:

@kermit

Jak na Xboxa to nie jest zle.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

By dostać kolejnego raka.

Opublikowano

Jak od Twoich postow nie dostalem raka to raczej juz mi nie grozi.

Opublikowano

Też Cię lubię.

Opublikowano

ehh xboty, wyznawanie sympatii i martwienie sie zdrowiem kolegi - #community

a wy co klapy krew już spuszczona dla playstation?

Opublikowano

ja gram w gry, nie mam tyle czasu na cw, boty nie maja nic innego do roboty przez najblizsze miesiace.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.