Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale kogo obchodzi seria która nikogo?

Z nowym UT to nawet 1% szans nie ma.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zapraszam do apteki Expert.

Opublikowano

GTA V dostalo downgrade w patchu 1.08 :D

Teraz tylko czekać, jak nvidia pochwali się w stosownym trailerze ekskluzywnym POM.

Opublikowano

Eee tam taki downgrade w GTA V to nie to samo co w Uncharted 4 tam to juz ekipa Naughty Dog dostanie nagrode roku za downgrade hehe :mocking:

Myslicie ze dlaczego Uncharted zostal przesuniety na 2o16 ? Gra nie wyrabia i musza robic downgrady zeby gra dzialala plynnie w 30 fpsach panowie :no:

Opublikowano

Mroku(żałosny) przetransformowal sie w Mroku (to nie jest śmieszne) idzie w kierunku Mroku (kompletny debil)

Keep going Mroku

Opublikowano

Mroku(żałosny) przetransformowal sie w Mroku (to nie jest śmieszne) idzie w kierunku Mroku (kompletny debil)

Hmm brzmi jak twoja ewolucja

Opublikowano

Szuja tak sie ponizyc. :(

Opublikowano

Uncharted przesuneli kilka dnipo ogłoszeniu QB

Sony uznało, że starczy im exów na ten rok, nie bedzie potrzebny killer na QB, wiec mogli sobie pozwolić na takie posunięcie

to ma być ponoć ostatnia część serii, wiec ND na pewno chce dopieścić gre i dobrze sie zapamiętać

ja tak to widze

szkoda tej obsuwy, ale przynajmniej dostaniemy lepszy tytuł

co do downgrade pisałem tutaj :kaz:

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/?p=3380112

Opublikowano

Sony uznało, że starczy im exów na ten rok, nie bedzie potrzebny killer na QB, wiec mogli sobie pozwolić na takie posunięcie

on jest coraz lepszy xD

Opublikowano

Fanek a jakie killery im zostaly na Halo 5, Forze, Tomba i moze QB? Gow 3 remaster?

Opublikowano

Przesunięcie QB to tylko plotka, obsuwa U4 to oficjalne info. To po pierwsze, a po drugie: Sony nie potrzebuje żadnego exa w odpowiedzi na Tomb Raider, Forze 6 i Halo 5 ? xD Dwa ostatnie to będą killery, a Tomb Raider to minimum 80% na metacritic.

Opublikowano

Klapy dostały killera teraz a ci pie.rdolą coś o samograju na koniec roku.

NAWET MI WAS

Opublikowano

Fanek nie uwazasz, ze pytanie co chcemy do preordera quantum break jakby przesuneli premiere byloby zwyczajnie bez sensu tak wczesnie?

Tomb Raider wyleci na poczatek 2016.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Klapy dostały killera teraz a ci pie.rdolą coś o samograju na koniec roku.

NAWET MI WAS

killer na wiosne? pff wole grilla, rower, sloneczko, balkon

najlepsze gry tylko jesien/zima, dlugi wieczor, klimat, cieply kocyk, kapcie, grzane wino

Opublikowano

Kakałko a nie jakies tanie wina.

Opublikowano

Pytanie do blacharzy - jak to jest dostać grę we wtorek albo w środę i czekać do godziny 17 w czwartek, aż gruby wstanie z łóżka i w swojej łasce pozwoli baranom owieczkom grać? :dynia:

Opublikowano

Pytanie do blacharzy - jak to jest dostać grę we wtorek albo w środę i czekać do godziny 17 w czwartek, aż gruby wstanie z łóżka i w swojej łasce pozwoli baranom owieczkom grać? :dynia:

Proste gram od wczoraj w bloodborne a mesjasza odpale w piątek albo sobotę. Grunt drogi lemonku to mieć kilka maszyn do grania a nie jedną w swojej wyobraźni; )

Opublikowano

Bulduper jaka obrona Mroku XD

Ahahahahahahaha

Ty za to plusujesz pokrytegospermą czeza i Lemoniadę   :reggie:

Opublikowano

Beka z Czezkiego, kupił kompa pc master race, ale że nic tam do grania nie ma to organizuje spotkania w chacie zeby grać w stare gierki :dynia:

Opublikowano

choc jakbym mial blizej to bym wpadl to mi sie podoba okreslenie warszawska scena :D to nie wiedzialem, ze ja przez lata uczestnicze w chorzowskiej scenie gamingu bo do dzisiaj srednio raz na miesiac/dwa ugadujemy sie w 4-6 osob u kogos i gramy w pes/fife/ufc popijajac alko

Opublikowano

Beka z Czezkiego, kupił kompa pc master race, ale że nic tam do grania nie ma to organizuje spotkania w chacie zeby grać w stare gierki :dynia:

Jest w co grać ale czezkiego nie interesują rozbudowane gry strategiczne czy rpg więc platformą dla niego jest konsola niestety.

Pillars np na pewno mu nie dopasuje bo jest tyyyyyyyyyle czytania:)

Opublikowano

Ta early accessy, remastery i gierki z kickstartera. LOL NOPE THX KK BB

Opublikowano

na pc to nawet gierka f2p poszla za 20 dolcow ponad milion razy bo dali w early access xD

Edytowane przez kermit

Opublikowano

No widzicie gry nie dla was to i nie kupujecie pc.

Jednak kupienie high endowego pc za ok 5 tys aby grać na emulatorach KONSOL to jest szczyt.... sam nie wiem czego:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.