Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

koniec generacji, sprzedajesz swoja konsole główna, bierzesz konkurencji do ogrania sztandarowych exow tuz przed wyjściem next genow

jak kogos nie stac / nie ma czasu na 2 konsole w domu i nie ma klapek na oczach - najlepsza opcja

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kupiłem PS3 specjalnie dla GTA V, przy okazji ograłem drabiny i palety. 

Opublikowano

koniec generacji, sprzedajesz swoja konsole główna, bierzesz konkurencji do ogrania sztandarowych exow tuz przed wyjściem next genow

jak kogos nie stac / nie ma czasu na 2 konsole w domu i nie ma klapek na oczach - najlepsza opcja

tak tez moze oczynie jak pojawi sie cos ciekawego z xone

Opublikowano

ficuś czytaj wyraźnie

tak tez moze oczynie jak pojawi sie cos ciekawego z xone

Opublikowano

ty nawet powiek nie masz na oczach

Opublikowano

ano nieskonczylem gta5 :) pare misji mi zostalo do konca, cos okolo 30h mialem, przeprowadzalem sie w tamtym okresie, jak mialem chwile w rozjazdach to wolalem zagrac na vicie w killzone mercenary w ktorym nabilem ponad 100h, pozniej pojawilo sie info o wersji na ps4, ps3 powedrowala do chrzestnicy i zdecydowalem ze gierke kupie kiedys na ps4 co wlasnie tydzien temu uczynilem - z tych samych powodow w tamtym okresie nie skonczylem min dmc czy tomb raidera

To by wyjasnialo czemu jestes taki smutny.

Opublikowano

Pozdrawiam bartezo ktory czyta teraz ten temat.

Opublikowano

Tez nie skonczylem gta 5, bo nie lubie tej serii.

pisze to, bo chce patrzec jak swiat plonie

wszystko co najlepsze w tej serii skonczylo sie na vice city, potem mielismy slabe san andreas, ktore swoja mizernosc tuszowalo wielkoscia swiata, costumizacja i hazardem, totalnie badziewne gta4 i niewykorzystany potencjal w gta5

Opublikowano

Nie dam się sprowokować nędznemu klapersowi!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wszystko co najlepsze w tej serii skonczylo sie na vice city, potem mielismy slabe san andreas, ktore swoja mizernosc tuszowalo wielkoscia swiata, costumizacja i hazardem, totalnie badziewne gta4 i niewykorzystany potencjal w gta5

coz za przekonujace argumenty :dynia: 

Opublikowano

Tak moga uwazac wylacznie ludzie ktorzy graja tylko misje glowne, na szybko, przewijanie dialogow, omijanie wszelkich rodzaju smaczkow i nie zwracanie uwagi na otaczajacy nas swiat. Ta gra mozna sie bawic jak sie tylko chce, wystarczy miec wyobraznie ale widocznie exy od Sony polegajace na press X to headshot, przyzwyczaily klaperstwo do innej rozgrywki.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

po minusach widze jak pieknie boli dupa botow jak sie napisze soczyste bomby prawdy, jak ja wami gardze, powybijalbym was wszystkich, pocwiartowal i spalil, jedynie bym zostawil mazzeo bo nie chce ingerowac marsjan w nasz konflikt konsolowy

marsjanie.jpg

Opublikowano

Lepiej pograc w 5 gier, w ktorych robi sie 1 rzecz zayebiscie(np strzela, jezdzi autem), niz w 1 gre, w ktorej robi sie 5 rzeczy dobrze. Takie moje zdanie.

Opublikowano

3527_04a1.gif

Opublikowano

może przeklęte rockstar nauczy sie od ubisoftu jak robic dobry gunplay i model jazdy

Opublikowano

GTA V zmarnowany potencjal? San Andreas slabe? I jeszcze Copper tu cos swiruje?

0_0_0_18134558_middle.jpg

Opublikowano

Bansai spokojnie :Coolface:

dzienny-pelikana-karmienie-przy-kingscot

Opublikowano

panowie, pierwszy kwietnia dopiero jutro. falstart macie. pora na dsq :Coolface:

Opublikowano

Jak nie mam trollowac botow to choc uwielbiam gta5 to serio ciut ma zmarnowany potencjal - model jazdy bym zmienil, dal wiecej aktywnosci ktore pozwalaja zarobic (chocby kasyna), a sama fabula nie wykorzystuje potencjalu skokow. Do wersji na next geny jedyne zastrzezenia mam do malej ilosci przechodniow i braku nowych miejsc gdzie mozna wejsc (bardzo mnie w grach o tej skali irytuje, ze tyle lokacji itp jest po prostu zamknieta) np chocby glupich restauracji by byly otwarte i mozna byloby cos zjesc (budowaloby to klimat np na tej promenadzie przy plazy)

Opublikowano

Jak dobrze, ze dzis wraca Figaro.

:dynia::yao::dynia::yao::dynia::yao::dynia::yao::dynia::yao::dynia::yao::dynia::yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.