Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dlaczego Sunset tak nisko?

Bo jest zrobione przez sprzedawczyków z insomniac.

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na Szuję. Kupił guwno obesrane 4 i od razu tyle agresji, chamstwa i bólduperstwa, nawet w święta. Co te plejstejszyn robi z ludźmi. :frog:

Chyba będzie miał znowu urlopik od pisania. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dlaczego Sunset tak nisko?

zbyt kolorowe dla bociarni.

Opublikowano

user score infamousa 7.9 a sunseta 7.6

:cool:

Szuja szuja idz do chu,ja :sorcerer:

Każdy ogarnięty gracz który miał okazje zagrać w dwie pozycje wie ze Sunset Overdrive zjada infamous bez popitki

Opublikowano

Nie grałem w żadną pozdrawiam.

:lapka:

Opublikowano

Beka z waszych dyskusji o wyższości infamousa nad assassinem kiedy Master Rasa gra w GOTY Pillars of Eternity ze STEM. Te tła :banderas: No ale konsolarzom stulejarzom pewnie by się nie spodobało bo nie można cofać czasu ani press X to jason. 

Rzuciłem jakiś czas temu okiem i czekam na zapowiedź portu na konsole  :cool:

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na Szuję. Kupił guwno obesrane 4 i od razu tyle agresji, chamstwa i bólduperstwa, nawet w święta. Co te plejstejszyn robi z ludźmi. :frog:

Co nie ma gierek do ukradzienia z zatoki, że smutnażabka? Pilarsy za skomplikowanie co? :pawel:

Opublikowano

Pisze to osoba, która ograła tyle asasynów mimo, że są według niego ch.ujowe. :cool:

No i problemy z czytaniem, jakie to typowe u posiadaczy plejstejszyn. :kaz:

Bulbasaur ewoluował w :klapek:

Opublikowano

zartowalem, nawet na sciaganie z torrentow szkoda czasu, to nawet nie jest grafika

Opublikowano

suteq ale piecze  :kaz:

Opublikowano

Jak widzę, że plejstejszyn robi z ludzi ameby to bardzo. :frog:

Ciebie też to się tyczy. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mnie boli ze Ficek przeinacza sie w lemonke połączona z expertem, a nie tak dawno temu razem broniliśmy vity

Opublikowano

A mnie bawi jak bojownicy sony bronia ps4, a maja na nie po 2 gry ograne, a cala reszta z ps3 :reggie: na xbone wszyscy graja wiecej niz grali na 360ce, sam nabilem w pol roku posiadania one tyle gamescora co wczesniej w rok, a ps4 jak widac zabija checi do grania, takie guwno, ze az ludzie psn id chowaja zeby nie bylo obciachu :kaz:

Opublikowano

Zlodzieje :frog:

W nienawiści do peceta tak zostałem wychowany. Kto kupuje na to gry, ten na zawsze jest przegrany :shotgun:

Edytowane przez Soban

Opublikowano

A mnie bawi jak bojownicy sony bronia ps4, a maja na nie po 2 gry ograne, a cala reszta z ps3

co nie, kupił dwa dni temu konsole i je.bany lamus nawet platyny w bb jeszcze nie wbił

Opublikowano

Zlodzieje :frog:

W nienawiści do peceta tak zostałem wychowany. Kto kupuje na to gry, ten na zawsze jest przegrany :shotgun:

Witam serdecznie.

24yphdl.jpg

doesn't fit

Opublikowano

Pisze to osoba, która ograła tyle asasynów mimo, że są według niego ch.ujowe. :cool:

A ty co tam ostatnio ograne na iksboxie? GTA IV NA PC? AHHAHAHA

>pleb

Opublikowano

A mnie bawi jak bojownicy sony bronia ps4, a maja na nie po 2 gry ograne, a cala reszta z ps3

co nie, kupił dwa dni temu konsole i je.bany lamus nawet platyny w bb jeszcze nie wbił

Dokladnie, a pewnie platynka w infamous na subkoncie juz blisko konca.

Opublikowano

Dokladnie, a pewnie platynka w infamous na subkoncie juz blisko konca.

Takie granie na xboksie, że aż musiałeś odpalić Red Dead Redemption? Czy robileś bloodborne w project spark? :pawel:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bartosz widze, ze wiecej poswieca czasu na lustracje mojego gamertaga niz granie na nowozakupionej konsoli, dobrze to o niej swiadczy :reggie:

Opublikowano

Bartosz widze, ze wiecej poswieca czasu na lustracje mojego gamertaga niz granie na nowozakupionej konsoli, dobrze to o niej swiadczy :reggie:

Tak granie w bloodborne w dzień to jest to :banderas: botki myślą kiedykolwiek czy nic?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.