Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dlaczego Sunset tak nisko?

Bo jest zrobione przez sprzedawczyków z insomniac.

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na Szuję. Kupił guwno obesrane 4 i od razu tyle agresji, chamstwa i bólduperstwa, nawet w święta. Co te plejstejszyn robi z ludźmi. :frog:

Chyba będzie miał znowu urlopik od pisania. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dlaczego Sunset tak nisko?

zbyt kolorowe dla bociarni.

Opublikowano

user score infamousa 7.9 a sunseta 7.6

:cool:

Szuja szuja idz do chu,ja :sorcerer:

Każdy ogarnięty gracz który miał okazje zagrać w dwie pozycje wie ze Sunset Overdrive zjada infamous bez popitki

Opublikowano

Nie grałem w żadną pozdrawiam.

:lapka:

Opublikowano

Beka z waszych dyskusji o wyższości infamousa nad assassinem kiedy Master Rasa gra w GOTY Pillars of Eternity ze STEM. Te tła :banderas: No ale konsolarzom stulejarzom pewnie by się nie spodobało bo nie można cofać czasu ani press X to jason. 

Rzuciłem jakiś czas temu okiem i czekam na zapowiedź portu na konsole  :cool:

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na Szuję. Kupił guwno obesrane 4 i od razu tyle agresji, chamstwa i bólduperstwa, nawet w święta. Co te plejstejszyn robi z ludźmi. :frog:

Co nie ma gierek do ukradzienia z zatoki, że smutnażabka? Pilarsy za skomplikowanie co? :pawel:

Opublikowano

Pisze to osoba, która ograła tyle asasynów mimo, że są według niego ch.ujowe. :cool:

No i problemy z czytaniem, jakie to typowe u posiadaczy plejstejszyn. :kaz:

Bulbasaur ewoluował w :klapek:

Opublikowano

zartowalem, nawet na sciaganie z torrentow szkoda czasu, to nawet nie jest grafika

Opublikowano

suteq ale piecze  :kaz:

Opublikowano

Jak widzę, że plejstejszyn robi z ludzi ameby to bardzo. :frog:

Ciebie też to się tyczy. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mnie boli ze Ficek przeinacza sie w lemonke połączona z expertem, a nie tak dawno temu razem broniliśmy vity

Opublikowano

A mnie bawi jak bojownicy sony bronia ps4, a maja na nie po 2 gry ograne, a cala reszta z ps3 :reggie: na xbone wszyscy graja wiecej niz grali na 360ce, sam nabilem w pol roku posiadania one tyle gamescora co wczesniej w rok, a ps4 jak widac zabija checi do grania, takie guwno, ze az ludzie psn id chowaja zeby nie bylo obciachu :kaz:

Opublikowano

Zlodzieje :frog:

W nienawiści do peceta tak zostałem wychowany. Kto kupuje na to gry, ten na zawsze jest przegrany :shotgun:

Edytowane przez Soban

Opublikowano

A mnie bawi jak bojownicy sony bronia ps4, a maja na nie po 2 gry ograne, a cala reszta z ps3

co nie, kupił dwa dni temu konsole i je.bany lamus nawet platyny w bb jeszcze nie wbił

Opublikowano

Zlodzieje :frog:

W nienawiści do peceta tak zostałem wychowany. Kto kupuje na to gry, ten na zawsze jest przegrany :shotgun:

Witam serdecznie.

24yphdl.jpg

doesn't fit

Opublikowano

Pisze to osoba, która ograła tyle asasynów mimo, że są według niego ch.ujowe. :cool:

A ty co tam ostatnio ograne na iksboxie? GTA IV NA PC? AHHAHAHA

>pleb

Opublikowano

A mnie bawi jak bojownicy sony bronia ps4, a maja na nie po 2 gry ograne, a cala reszta z ps3

co nie, kupił dwa dni temu konsole i je.bany lamus nawet platyny w bb jeszcze nie wbił

Dokladnie, a pewnie platynka w infamous na subkoncie juz blisko konca.

Opublikowano

Dokladnie, a pewnie platynka w infamous na subkoncie juz blisko konca.

Takie granie na xboksie, że aż musiałeś odpalić Red Dead Redemption? Czy robileś bloodborne w project spark? :pawel:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bartosz widze, ze wiecej poswieca czasu na lustracje mojego gamertaga niz granie na nowozakupionej konsoli, dobrze to o niej swiadczy :reggie:

Opublikowano

Bartosz widze, ze wiecej poswieca czasu na lustracje mojego gamertaga niz granie na nowozakupionej konsoli, dobrze to o niej swiadczy :reggie:

Tak granie w bloodborne w dzień to jest to :banderas: botki myślą kiedykolwiek czy nic?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.