Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Prosze mi tu Mroka nie doszywać, to wasz twór ktory powstał w wyniku oczekiwania na gry i gorszej grafiki w każdej multiplatformie co wywołało zaburzenia genetyczne poniewaz przez ostatnich 8 lat grafika miała znaczenie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mroku jest poziom wyżej od ciebie bo przynajmniej nie zaznacza na każdym kroku, że troluje  :ohboy:

Opublikowano

Niedaleko pada janusz od klapka, stąd i Mroku musiał w końcu trafić do Was, Klapolungi.

Opublikowano

Po prostu swoj do swego ciagnie.

Ale Blubera nie obrażaj ok?

Wysłanie zapro do grona znajonych to jeszcze nic strasznego.

Opublikowano

Niedaleko pada janusz od klapka, stąd i Mroku musiał w końcu trafić do Was, Klapolungi.

Jestem bardziej klapobotem

Opublikowano

dzis event level5, maja pokazac 2 niezapowiedziane projekty, w tym jeden powstajacy we wspolpracy z jakas inna firma - ciekawe czy jakies twory na smarfony czy cos konkretnego, przypominam, ze gra level5 dla ps4 ma byc na e3, raczej watpie ze ja dzis pokaza

Opublikowano

Chyli chorągiewką. W dodatku najgorszą odmianą - srasz w oba obozy w których starasz się mieszkać.

Opublikowano

PS4 jest głośne, mieszkając z rodzicami, mając swój malutki pokoik 2x2 bo większy ma starszy brat, siedząc blisko konsoli - tak, ps4 jest głośne.

Dobrze ze PS4 nie jest kierowane do gimbow tylko ułożonych ludzi z rodzina i praca i z odległości 2m konsoli nie słychać.

Girl-getting-chemotherapy-014.jpg

Exact wczoraj miał urodziny to mama pozwoliła mu nie brać tabletek i wypić jedno picolo, musisz mu wybaczyć  :empathy3:

Opublikowano

??

Opublikowano

Ponoć nowego Deus Exa teasują, a tej konfy o której mówił smutnarzaba nie ogladałem więc nie wiem. 

Opublikowano

ale konfe robi level5 (wlasnie trwa) , se konfy nie robilo tylko od wczoraj najprawdopodobniej teasuje nowego deus ex

Opublikowano

Co do głośności PS4 to mam pierwszy model, wyszarpana na premierę i jest cichutka jak N64. Może to przez to że dźwięk konsoli rozchodzi się w 50 metrowym salonie z kinem domowym do tego odgłos pękajacego drewna w kominku też musi robić swoje...

xD

Opublikowano

No nie ma to jak o 1 w nocy napier.dalać na kinie domowym 

Opublikowano

konfa level5 gotuje mozg, wystepy artystyczne miedzy zapowiedziami sa po prostu genialne :D

yokaiumu75.gif

z gier dotychczas (bieda straszna):

• Layton 7 being a card-game of sorts for iOS and Android
  • Fantasy Life 2 is basically FL1 on mobile
  • Yokai Watch Hasbro toy line coming to the US in Spring 2016
  • Nintendo bringing the Yokai Watch games to the West
  • Announcement of Yokai Watch Busters for 3DS, coming 7/11
  • Collaboration with Koei Tecmo, brings you a Romance of Three Kingdoms spinoff with Youkai Watch characters(?)
  • Yokai Watch Puni Puni announced for mobile
  • Yokai Watch rhythm game announced for mobile
  • Universal Studios attraction called Yokai Watch: The Real
  • Yokai Watch wiki-like app for iOS and Android in 2015
  • Level 5 iD: a unified account platform for their mobile games
  • New season of Yokai Watch anime
  • Yokai Watch 3 announced! Takes place in USA, comes out on 3DS in December in Japan. Will get large expansion packs.
  • Watch toy announced, where you can insert your yokai medal and it will play a song.
Opublikowano

A, myślałem ze to konfa była a nie tease. Przepraszam

Opublikowano

No nie ma to jak o 1 w nocy napier.dalać na kinie domowym

Nie no, o 1 w nocy to się słuchawki już zakłada. Niestety.
Opublikowano

Baranaszku a co za problem, sypialnie są u góry z funkcją (uwaga) zamykania drzwi. Sufit z żelbetu, folie od ogrzewania podłogowego. Piętra wygłuszone jak w studiu nagrań Wielkie Joł. Sąsiadów z boku nie ma. No choćbym sę starał nie mam jak usłyszeć żylety :(

Edytowane przez balon

Opublikowano

No sorry nie jestem taki zaje.bisty jak ty balon nie mam w domu biura, sypialni i oddzielnego pomieszczenia dla ps4 (xD) żeby jej nie słyszeć bo jest ku.rwa głośną konsolą. Ficuś czemu nie kupiłeś Bloodborne?

Opublikowano

u mnie w biedaszybie bass sie niesie po drewnianej konstrukcji chodnika, do tego sadza wchodzi w wentylatory konsoli i wyje tak glosno, ze nawet zaglusza nawalonych meneli pijacych w ajnfartach w familokach

Opublikowano

Blubcio zajęcia.bistość nie ma to nic do rzeczy, a jedynie odpowiedzialność do zapewnienia warunków dla swoje konsoli !

To po co kupujesz PS4 jak nie masz dla niej warunków ? ! Trzeba w takim razie było brać xona bardziej pasuje do salono-biuro-syialni i tej spaśnej otoczki

xD

Edyta: ale tak serio to w ogóle jej nie słyszę. Czasami WiiU usłyszę jak się gra wczytuje i nie gra jeszcze muza startowa.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Jakis czas temu nie zgadzalem sie z pingiem ze ps4 jest glosne bo konsola chodzila mi naprawde cicho. Niestety odkad zaczalem katowac Bloodborne po paru dniach zaczela halasowac i pierdziec niczym pralka, tak glosno chodzi ze granie wymaga zwiekszenia glosnosci a i tak konsola sie przez to przebija. Mozliwe ze to naped bo gram z plyty ale jednak zastanawiajace.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

konfa level5 gotuje mozg, wystepy artystyczne miedzy zapowiedziami sa po prostu genialne :D

yokaiumu75.gif

z gier dotychczas (bieda straszna):

• Layton 7 being a card-game of sorts for iOS and Android
  • Fantasy Life 2 is basically FL1 on mobile
  • Yokai Watch Hasbro toy line coming to the US in Spring 2016
  • Nintendo bringing the Yokai Watch games to the West
  • Announcement of Yokai Watch Busters for 3DS, coming 7/11
  • Collaboration with Koei Tecmo, brings you a Romance of Three Kingdoms spinoff with Youkai Watch characters(?)
  • Yokai Watch Puni Puni announced for mobile
  • Yokai Watch rhythm game announced for mobile
  • Universal Studios attraction called Yokai Watch: The Real
  • Yokai Watch wiki-like app for iOS and Android in 2015
  • Level 5 iD: a unified account platform for their mobile games
  • New season of Yokai Watch anime
  • Yokai Watch 3 announced! Takes place in USA, comes out on 3DS in December in Japan. Will get large expansion packs.
  • Watch toy announced, where you can insert your yokai medal and it will play a song.

wreszcie Yokai Watch, petarda. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.