Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

kermit siedzi w guwnie po szyje i jeszcze podnosi rękę i zgłasza ochotę do robienia przysiadów. Ale nie, nie będę tak okrutny i nie wkleje listy gier, które na jednej konsoli chodzą w full hd, a na drugiej w 900p czy 720p. I jak to napisał eurogamer w analizie Dragon Age.

"Deweloper zdradził, że Dragon Age wyświetlane jest w 900p na Xbox One i w 1080p na PlayStation 4. Na obu konsolach zastosowano te same techniki post-processingu. Zgodnie z oczekiwaniami, dzięki wyższej rozdzielczości obraz na PS4 jest dużo wyraźniejszy."

No chyba, że ktoś gra jak pc master racer na 21 calach z 4 metrów, to wówczas nie widać różnicy. :reggie:

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jeti ale jak chcialbym to mam kompa do lepszej jakości multiplatform jak na twoim trojnogu4 z indykami z pc

smiejecie sie z blachy ze ultra1080/60 a sami sie jaracie 180p

Opublikowano

Widzieliście reakcje twórców Deuxa na nowy zwiastun Black kupa 3?

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-04-24-tworcy-deux-ex-zartuja-z-nowego-zwiastuna-call-of-duty

^_^

kermit, daj znać jak odpalisz na swoim pc takiego graficznego potwora jak DC czy Order, a śmiejemy się z tych dziwnych rozdzielczości w xone, bo ta konsola to technologiczna pomyłka i każdy o tym dobrze wie oprócz botów. W poprzedniej generacji różnica między multiplatformami była znacznie mniejsza, ale boty były w mega amoku. Teraz różnica jest większa, to "mam pc gdzie ogram w jeszcze lepszej wersji niż na ps4", albo "grafika sie nie liczy".

Edytowane przez YETI

Opublikowano

kermit, daj znać jak odpalisz na swoim pc takiego graficznego potwora jak DC czy Order,

ale na chuy mam odpalac gierki na 6/10? bo grafika? bez kitu jaki rak

Opublikowano

Co nie wejdę do CW, to tylko PC, framerate itp.

A dzieje sie cos ciekawego na konsolach obecnie? No wlasnie.

Opublikowano

yeti, wez sie nie osmieszaj z tym orderkiem.

Wyciska to 7 poty z kalkulatora4, ma zerowy gameplay, chuyowy framerate, korytarzyk, a i tak wyglada jak guwno przy nowym ut, ktory chodzi w fhd, w 100 fpsach na ue4 na przecietnym kompie. A do tego jest to tylko wersja pre alpha xDDDDD

Order wyglada jak scierwo nawet przy nowym BFie (ktory swoja droga na konsoli wyglada jak 5letnia gra z PC).

Z czym do ludzi czlowieczku?

Tak bardzo chcesz byc znowu upokorzonym i porkrytym sperma?

Syndrom sztokholmski?

O co tu chodzi?

Opublikowano

Ale przestańcie już z tymi wydzielinami ;)

Opublikowano

no ale yetiemu malo.

A wiecie ze wiedzmin jest sosnowca?

W sensie geralt.

Opublikowano

no w sumie pierwsze uczucie jakie mnie dosięgło po odpaleniu tej mapy z UT na moim PC to politowanie dla graficznego jaranka klapków z ps4

Opublikowano

Dokladnie kermit :)

Pomyslalem sobie - ja pyerdole, konsole tej generacji nigdy nie osiagna tego, co robi PRE ALPHA UT :|

Ba, nigdy sie nawet NIE ZBLIZA do tego poziomu.

To trzeba zobaczyc na wlasne oczy. Fenomenalna grafika bez JAKICHKOLWIEK zabkow, mega ostra, cudowne kolory, efekty... I 120 fps :reggie:

Ech!

Opublikowano

no jak pre alpha tak wygląda to ja nie wyobrażam sobie finalnego produktu.

Opublikowano

kermit, daj znać jak odpalisz na swoim pc takiego graficznego potwora jak DC czy Order,

ale na chuy mam odpalac gierki na 6/10? bo grafika? bez kitu jaki rak

:facepalmz:

Co nie wejdę do CW, to tylko PC, framerate itp.

A dzieje sie cos ciekawego na konsolach obecnie? No wlasnie.

na pc się dzieje, Jaczes odkrywa to na swoim kompie za ponad 4tys

DSAM8UJ8Q6B41379665685849.jpg

boty graja w to

twitch_logo_purple.jpg

A posiadacz PS4 grają w
2i11aiv.jpg

Jaczes, eurogamer już wszystko napisał w kwestii najładniejszej gry na rynku. :cool::lapka:
Opublikowano

Ja tam gram w MKX no ale Yeti wie lepiej ode mnie  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No ut nie ma na rynku, a bfa wtedy nie bylo :pawel:

Ile jeszcze mam trzymac bialego nektaru dla ciebie yeti?

Opublikowano

Moze pogadamy o Wii U? :frog:

zapomnialem o tej konsoli po tym jak wyszla sciema z grafika w xenoblade

Opublikowano

Ja tam gram nowego MKX no ale Yeti wie lepiej ode mnie  :reggie:

Soul, multiplatformy w 900p, bez potu i zadrapaniach na zawodnikach się nie liczą. :reggie:

Opublikowano

Moze pogadamy o Wii U? :frog:

zapomnialem o tej konsoli po tym jak wyszla sciema z grafika w xenoblade

Wii U skonczylo sie na Bayonecie 2.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A wiecie ze wiedzmin jest sosnowca?

W sensie geralt.

Zebys wiedzial :problem:

2FHTnJJ.gif

do ogladania mozna sobie jeszcze wlaczyc to:

https://www.youtube.com/watch?v=Mez7zaB6PoY

:cool::lapka:

Opublikowano

UT4 będzie za free (nawet nie free-to-play, tj. bez ukrytych mikrotransakcji czy członkostw), czyli w głównej mierze będzie chodziło o promocję silnika graficznego. Taka grywalna reklama i benchmark. Nie spodziewajcie się tam nie wiadomo czego, bo manna z nieba sama nie spada, a wysokobudżetowe gry za darmochę nie powstają...

A szkoda, bo dawne UT-y to były jedne z powodów świetności PC-ta.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-35335-microsoft_chwali_sie_wynikami_finansowymi_za_1__kwartal_tego_roku__w_swoim_stylu.html

Jest tu wielu pracowników MS bez kontraktów, więć może oni mi powiedzą: KIEDY MS PODA ILOŚĆ SPRZEDANYCH XONE? Bo od półtora roku coś słabo im to idzie, a przecież lubią się chwalić, np. czasowym Tomb Raiderem albo Wieśkiem 3 na XOne w wersji z PC.

Ale wiesz, ze Sony robiło dokładnie to samo ze swoimi konsolami. PS3 + PS2 / PSP + Vita. I też na swoim kanale YT reklamuje wielokrotnie gameplay'e  z PC znaczkiem PS4?

Opublikowano

Wiec darmowa reklama silnika graficznego ma lepsza grywalnosc niz exy od Sony :obama:

http://www.ppe.pl/ne...woim_stylu.html

''Kasias sie chwali swoimy newsami...w swoim stylu'' 

Fixed.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Szczerze wątpię by jedna silikonowa mapka była lepsza od pełnoprawnego multi, ale co ja się będę kłócił z kimś kto się nie zna na grach i konsolach...

Opublikowano

Ja tam gram nowego MKX no ale Yeti wie lepiej ode mnie  :reggie:

Soul, multiplatformy w 900p, bez potu i zadrapaniach na zawodnikach się nie liczą. :reggie:

Bo Ty tak mówisz, skoro taka z Ciebie graficzna (pipi), to musisz sobie kupić PC bo Twoje boskie PS4 przy PC ssie kulę, także :cool:  :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.