Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wystawiles mnie w majowke wiec jeszcze sie zastanowie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zapisałeś się już do budzenia Śpiących Rycerzy Ficek?

Opublikowano

Przyniesc cos do picia Ficek, ja zamowie pizze. Bedzie fajnie.

Opublikowano

Ficek Giewontem Klapków

Opublikowano

Nie można jednocześnie głosować na Brauna i być Klapem, to się nie dodaje.

Opublikowano

Hum pamietasz jak pisales ze Twoje posty w moich oczach sa niesamowicie czerstwe?

Opublikowano

Nie można jednocześnie głosować na Brauna i być Klapem, to się nie dodaje.

przeciez od dawna w naszym kraju marka playstation kroczy zaraz z kosciolem by edukowac juz od najmlodszych

d5f2f9c1df665882.jpg

Opublikowano

Hum pamietasz jak pisales ze Twoje posty w moich oczach sa niesamowicie czerstwe?

Wziąłem tabletki rano, więc na prawdę nie potrafię Ci już w żaden sposób bardziej pomóc.

Ficek te zdjęcie to tylko jakaś Pisowska propaganda. W tej Biblii na pewno nie było Imprimatur.

Opublikowano

Zmien tabletki albo lekarza bo chyba masz tego samego co exact.

Opublikowano

Velius dołączył do glorious multi platform master race i tyle :reggie:

(...) granie w gierki i czerpanie z nich radosci

Ehe, z ciekawosci wchodze na PC Lab, klikam najnowsza strone w temacie GTA V i ... (daje w spoiler bo to zbyt drastyczne dla normalnych graczy)

Goty czerpanie radosci :reggie:

Ale przyznam, ze na jakies 15 postow o problemach czy wydajnosci (z tego co widzialem u siebie port jest w porzadku wiec az boje sie pomyslec o frekwencje takich postow w temacie o asasynie czy mortalu) zdarzaja sie 3-4 posty gdzie ktos o grze dyskutuje, no szacuneczek, dobrze ze modzi warnow nie daja tam za tak potezny offtop jakim jest opisywanie wrazen z gry.

Na konsolach jest dosc podobnie, to zalezy wszystko od czlowieka. Obracam sie w takim towarzystwie (albo obracalem) jak zbieralem trofea ze mozna dostac raka jak sie ich czyta. "Bedziecie grali w wiedzmina 3?" "Za dluga platyna, nie oplaca sie". O gameplayu nikt tam nie rozmawia, tylko o trofkach, ile czasu na wbicie, jak najszybciej, czy sie stackuje. I nie jest to kilka osob na gadu gadu czy skype, to sa cale community w tysiacach osob, gdzie nikogo nie obchodzi gameplay tylko trofea.

Mozna to spokojnie przelozyc na druga chorobe jaka jest liczenie klatek animacji, rysowanie, cienie, tekstury. W doopach sie wielu ludziom poprzewracalo od dobrobytu, albo gierki ich nudza i szukaja innych bodzców. Przez krótka chwile prawie wpadlem w to bagno, ale gierki jak Bloodborne przypominaja po co sie jest graczem.

Opublikowano

w temacie wieska 3 u nas pytanie o trofiki zadal tylko jeden jedyny przyjaciel fanek

w temacie wieska 3 na pclabie byl 1 post odnosnie fabuly i gameplayu ale zostal usuniety za offtop

Opublikowano

Ja mam irlandzkiego lekarza, podesłać Ci pare tabletek Hum?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tabletek na głowę mi jeszcze nie przepisali, ale jak masz insulinę w pigułkach, to możesz podesłać.

Opublikowano

Tobie nie pomagaja to co sie bedziesz kosztowal na wysylke.

Opublikowano

Bo izi podświadomie wie że wybrał kulawą konsole i na sile próbuje przekonać sam siebie że jest inaczej xD

Na bank co dzien rano przed wyjściem do pracy patrzy w lustro i mówi pewnym tonem " tak to był słuszny wybór" xD

Kulawą konsole to wybrałeś ty i tych 4 czy 5 oblakanych z tego forum. Brak gier, a multiplatformy bez trawy w 900p i 25fps. Już gracze na świecie pokazali, gdzie mają ten bubel. Dominacja jak za czasów PS2, a w kolejnej generacji jak za czasów PSX.

Pomalu nawet botom zaczyna im wlasna konsola przeszkadzac ^^. Juz nawet nie chodzi o nizsza rozdzialke, ale podobno w takim CARS to nawet z 25 klatkami jest problem. Przy wiekszej ilosci aut, wyscigach nocnych i deszczu gra wrecz staje w miejscu! Szykuje sie 3 ostatnia okazja na pchlim ! Stay tuned !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zawsze może mi w zębach przynieść, gdy się spotkamy na piwie w Lublinie. :dog:
Opublikowano

oho izi, spec od racerow ktory po 5 dniach odkryl ze w pcars jest hamulec reczny xd

Opublikowano

Ciekawe jakie krecisz czasy uzywajac recznego w symulatorze ^^

Opublikowano

Obija sie po bandach.

Jak juz mialbym grac w jakas wyscigowke to chyba wolalbym forze 5 niz project cars, przynajmniej tam AI umie omijac przeszkody, prawda boty?

Opublikowano

nie wiem na jakim poziomie sie scigales, ale podejrzewam, ze nie ustawiles powyzej 50% skoro jeszcze na nich czekales by Cie wyprzedzali.

A jak tam online dziala! :banderas: Bez teleportacji, lagow, przeskokow, rozlaczen, 10 minutowych poczekalniach, zbednego (pipi)enia o farmie serwerow, chmurze i innych rzeczach ktore nigdy nie dzialaly do ktorych nas Turn 10 probowalo przyzwyczaic.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zawsze może mi w zębach przynieść, gdy się spotkamy na piwie w Lublinie. :dog:
Czemu jestes taki niemiły?
Opublikowano

Przepraszam. Jakoś tak mi się wyrwało.

Nowe leki biorę od paru dni, mogą źle działać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

może zaczął dojrzewać, hormony itp

Opublikowano

Izi widać jeszcze się nie połapał, że DF zrobiło analizę PC na obu konsolach i pisze kosmiczne rewelacje. Na Xone 20 fps, a na PS4 ile? Pewnie 60 XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.