Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No w takich CARSach online dziala jak offline bez zadnego (pipi)enia i wsparciu MS, a fizyka jest 10 razy bardziej zaawansowana..

Przegralem w Horizon z 50h online i ta gra ma takie same problemy z kodem sieciowym jak jedynka. Kermit jak Ty grales wylacznie ze znajomymi, to moze tego nie widziales, wsytarczylo przejechac jakikolwiek rankingowy mecz by jednak zgrzyty skaczacych samochodow wychodzily na kazdym kroku.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No tak, jak jakiś gość który ma (czy tam miał) XO pisze nagą prawdę - to "nie zna się, ma złe ustawienia, pisze bzdury". Microsyfoklapy jak księżyce.

No ale na szczęście patrząc na rynek i na tendencje nawet tu na forum, to tylko niewielu daje się na takie próby desperackiej obrony nabrać...

Opublikowano

Co do samego czatu - w streamie moze byc roznie, zaraz po premierze PS4 z imprezami byly rozne problemy, ale przeciez podobnie bylo z grupami na Onie.

Na PS4 problemy z Natem albo poddzwiek, tam albo nie mogles sie polaczyc, albo kogos nie slyszales. Teraz obydwie uslugi dla mnie dzialaja tak samo, choc jakos czatu na Onie dla mnie jest ciut lepsza.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jedyne fruwajace samochody po trasie w FH2 to bylem ja, orzeszek i ragus walczacy zaciekle o ostatnie miejscie w wyscigu :obama:

Pisalem wielokrotnie, jak my gralismy FH2 i bawilsimy sie w malowanie samochodow to na niezawdonym PSN klapy czytaly notki do paczy czy juz naprawili online w DriveKlapie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przeciez w Driveclub tez samochody sie teleportuja jak ktos ma slaby ping/internet na korbke i gra z brazylii :facepalmz:

Opublikowano

no ale to znajomi, jak bysmy grali z randomami z Somalii z pingiem 400 to by bylo gorzej,

Opublikowano

No ale nie porownujcie rozgrywki ze znajomymi do zwyklej szybkiej gry online, wyscigow rankingowych.

Przeciez Suteq i tak nie bedzie mial z kim w to teraz grac, bo ze 180 graczy w klubie, 160 bylo kont Mazzeo z FB, a z kumplem bylismy chyba ostatnimi jezdzacymi w klubie PSX E. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak swoją drogą, na XO są normalne zaproszenia do znajomych jak na innych platformach? Bo czytałem chyba na onlinecenter, że ja mogę sobie dodać kogoś do znajomych, ale ta osoba nie musi mieć mnie z znajomych. Prawda to?

izi :frog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

mozesz dodac np Spencera i miec go w followersach dopoki on cie nie zaakceptuje - wtedy bedzie jako friend

Opublikowano

Izi jak chcesz byc obiektywny to czemu klamiesz ze kermit gral online ze znajomymi? Myslalem ze juz dawno jest ustalone ze na PS4 jest 8 razy wiekszy community, a na One zostaje dodawanie uchodzcow z Somalii xDDD?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a kermit ma w ogole znajomych? Bo jak nie ma to kolejne oszczerstwa :kaz:

Opublikowano

mozesz dodac np Spencera i miec go w followersach dopoki on cie nie zaakceptuje - wtedy bedzie jako friend

Trochę dziwne rozwiązanie.

Niedługo będę robił listę osób, którym wyślę zapa także bądźcie grzeczni dzieciaczki. :cool::lapka:

Opublikowano

Przeciez w Driveclub tez samochody sie teleportuja jak ktos ma slaby ping/internet na korbke i gra z brazylii :facepalmz:

Z Evolution Studios to ju chyba wszytkich zwolnili. Zostawili tylko studenta od patchy i typa, ktory od roku lezy w kablach. Niestety nie zapowiada sie by DC kiedykolwiek dobrze dzialal online.

Edytowane przez easye

Opublikowano

a to nie mowicie od 3 miesiecy ze juz wszystko dziala dobrze, 9,5/10 i wogole macie mokro na kanapie jak pada w tv?

Opublikowano

No dziala mniej wiecej jak Forza Horizon, z ta roznica ze komunikatow o przerwaniu polaczenia z serwerem jest ciut wiecej. Do zaakceptowania, bo gra arcymiodna, ale takie CARSy to obecnie zupelnie inna liga rozwiazan sieciowych...

300tys dodatkowych serwerow, chmura, ciagle inwestycje w infrastrukture, a One dziala gorzej niz 360tka, gry onlinowe, grupy - gorzej, beka z aktualizacji PS4, a co odpalalem Ona  to ciagnalem 3 razy wieksze patche, podczas ktorych moglem co najwyzej wrocic do ogladania telewizji (czesto tez nie wnosily nic), do tego te odciecie sie od 360tki - skoro ulomne Sony daje rade ogarnac wszytsko jak nalezy z 1 konserwacj raz na 2-3 miesiace i dzialaja grupy, cross play z Vita (a przeciez DOMINACJA JAK ZA CZASOW PS2!) to troche beka ze MS tego nie zrobil, z tak potezna infrastruktura!

5 razy wiecej serwerow, 5 razy mniej uzytkownikow - a jakosciowo jednak od PSNu za specjalnie nie odbiegaja...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Expert odpiszesz mi? Dlaczego twoim zdaniem musze iść do dietetyka?

Powie Ci ze jedzenie tylko warzyw nie jest zdrowe, a wartości odżywcze w warzywach nie zastąpią tych z mięsa, czy to wołowe, wieprzowe czy ryba.

@suteq

To wlasnie przez niego w CW mowi sie ze tekstów dłuższych niz dwa zdania nie czyta sie.

Nie wiem czemu sobie robisz krzywdę, wybacz wiec ze nie przeczytałem Twojej wypowiedzi.

Trochę dziwne rozwiązanie.

Niedługo będę robił listę osób, którym wyślę zapa także bądźcie grzeczni dzieciaczki. :cool::lapka:

Listę?

Palce jednej ręki wystarcza.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Powie Ci ze jedzenie tylko warzyw nie jest zdrowe, a wartości odżywcze w warzywach nie zastąpią tych z mięsa, czy to wołowe, wieprzowe czy ryba.

No jak jakiś lekarz-konował to pewnie tak. Niestety expert musze zburzyć twoją bańkę urojeń, ale nie ma takiej rzeczy na świecie, której nie da się zastąpić pakietem warzywa, orzechy, nasiona, owoce itp 

Opublikowano

:buziak:

@izi

One działa gorzej niż X360 pod jakim względem? Systemu? 

Wiesz, wszystko się wgrywa z chmury więc to też trzeba chwili czasu. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

a to nie mowicie od 3 miesiecy ze juz wszystko dziala dobrze, 9,5/10 i wogole macie mokro na kanapie jak pada w tv?

Wczesniej nie działało, teraz działa jak w Horizon.

No jak jakiś lekarz-konował to pewnie tak. Niestety expert musze zburzyć twoją bańkę urojeń, ale nie ma takiej rzeczy na świecie, której nie da się zastąpić pakietem warzywa, orzechy, nasiona, owoce itp

Tłuszcze tez zastąpisz swoim pakietem?
Opublikowano

:buziak:

@izi

One działa gorzej niż X360 pod jakim względem? Systemu?

Wiesz, wszystko się wgrywa z chmury więc to też trzeba chwili czasu. ;)

One to PS3, PS4 to lepsza X360, teraz rozumiesz?

One chodzi jak roczny Samsung Galaxy, PS4 chodzi jak wyjety z pudełka iPhone 6, konserwacje sa absolutnie do przeżycia a pad jest lepszy od DS3, to wystarczy.

Opublikowano

gameplay jak w pgr ale bez dobrego driftu, online jak w horizon tylko komunikatow o rozlaczonym serwerze wiecej

:notbad:

Opublikowano

Mam 2-letniego Samsunga Galaxy także wiem co to życie na krawędzi. :obama:

Owszem czasem mnie ch.uj strzelał jak zamulał, ale no jak się naotwierało aplikacji to logiczne, że zamuli. 

Zobaczymy jak się będzie sprawować, przeżyłem PS3 to przeżyję i XO. 

Opublikowano

A w orzechach to co xDD

a gdy potrzebujesz omega 3 to siemie lniane lub wyciskany z nich olej lniany

Opublikowano

A w orzechach to co xDD

a gdy potrzebujesz omega 3 to siemie lniane lub wyciskany z nich olej lniany

Chcesz mi powiedziec ze zamiast łososia strzelisz se garść orzechów z olejem lnianym i nie musisz juz jeść ryby?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.