Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Konsolowców obecnie zadowoli wydanie po raz 10-sty tej samej gry, wiec okruchy tez im jak najbardziej wystarczaja z tego co widze po slupkach sprzedazy i wpisach na playstation polska.

Dobrze ze tutaj mozna przynajmniej spotkac w miare porzadnych ludzi :reggie:

@Adi

"Tutaj jest obrazek, idol, twórca tej gry"

:dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Divinity > Wieśmin

Opublikowano

Zdanie hipstera < reszta świata

Opublikowano

Angielska wersja wiedzmina > polska wersja wiedzmina

Edytowane przez Velius

Opublikowano

pupa>cycki

Opublikowano

Angielska wersja wiedzmina > polska wersja wiedzmina

Przeginasz pałę goryczy przyjacielu. :reggie:

Yu Suzuki > Piotruś Pan > Mendrek > i jego kebaby od Turka za 8 zł > Hideo

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wiemy ficuś.

Opublikowano
Jeśli ktoś jednak chce mnie poznać, wystarczy że się jakoś zgadamy i mogę wpaść np. do Cybermachiny w Katowicach. Oferty proszę składać na PM.

Ficus, ty chyba masz najblizej xD

Opublikowano

Ficek nie rób tego. On Cię zgwałci psychicznie, nie będzie już wtedy szans dla Ciebie.

Opublikowano

Mendrek mnie juz z 4 razy na PW zapraszal na spotkanie :P :P :P

Opublikowano

zabrali mu ps home to chce znaleźć jakiś substytut

#community

Opublikowano

z roziego niech sie zrobi swoja substytutke bo zdajsie studiuje w katosach

Opublikowano

Divinity na konsolach...

Wasteland 2 na konsolach...

Elite Dangerous na konsolach...

:kiss:

Dobrze wiedziec ze tworcy uzywaja PCowcow jako skarbonki na kickstarterze a potem jeszcze jako beta testerow :Coolface:

Opublikowano

Wiecie, że w Divinity i Wasteland jest dosyć sporo czytania, nie ma grafiki, jest dużo statystyk i nie da rady grać jedną gałką?

Opublikowano

Ale jest łatwy calaczek, taknie?

Opublikowano

Bansai a my robimy kiedys jakiegos wscieklego browara? mama cie pusci? w razie czego podam sie za twojego ojca i ci kupie piwo

Opublikowano

HEHE

kąsolomaniaki naśmiewają się z PC ale jak jakiś developer sypnie portem to się rozpływają jak czekolada w słoneczny dizeń.

Architektura sprzętów jest ta sama, więc jest nadzieja, że będzie w co grać na konsolach niedługo.

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Bansai a my robimy kiedys jakiegos wscieklego browara? mama cie pusci? w razie czego podam sie za twojego ojca i ci kupie piwo

Lepiej przyjedźcie do Lublina, gdy jakoś w wakacje będziemy robić forumowe spotkanie biedoty z Polski B w padbarze połączone z oblewania tytułu bezbeka roku Experta.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wiecie, że w Divinity i Wasteland jest dosyć sporo czytania, nie ma grafiki, jest dużo statystyk i nie da rady grać jedną gałką?

http://www.psxextreme.info/topic/96750-własnie-ukonczyłem/?p=3223187

:newell: :newell: :newell: :newell:

Powinna mnie puscic po mojej popoludniowej drzemce, ale to dopiero po Wiedzminie, od wtorku trace kontrakt z rzeczywistoscia.

Opublikowano

<uchyla fedore>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.