Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie bluznij sutek, DL ma rekomendacje CW, to ku.rwa wiecej niz GameRanking i Metacritic

Zombiaki mi się tak znudziły, że aż mnie odrzuca jak je widzę. Za DL kupię sobie tak chwalonego SO. 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dokładnie ta. I tutaj mnie boli serduszko, że tak zachwalają, ale nie ograli albo pograli chwilę bo był weekend darmowy. :frog:

W ogóle jak to jest z tym kupowaniem od oficjalnych kont firm na allegro? Normalna procedura jak u kogoś innego czy gdzieś mnie przekierują czy coś? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Kliknąłbyś na dane firmy, to byś wiedział, że "oficjalny sklep m$" na allegro jest przykrywką komputronika.

Opublikowano

Kliknąłbyś na dane firmy, to byś wiedział, że "oficjalny sklep m$" na allegro jest przykrywką komputronika.

Wiem to, ale to nie odpowiada na moje pytanie.

Dzięki exact, na Ciebie zawsze można liczyć. :buziak:

Opublikowano

Ależ to wygląda. :banderas:

Opublikowano

Dzięki exact, na Ciebie zawsze można liczyć. :buziak:

:buziak: pamiętaj tylko ze to zły wybór i zebys nam tu pózniej nie płakał.
Opublikowano

:rayos:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

+ stabilniejszy framerate i lepszy pad :banderas:

Sciagnalem material, odpalilem na TV i co moge powiedzie? Moge tylko zaapelowac o chwilowy rozejm miedzy obozami klapow i botow bo beka z PC szykuje sie niezmiemska XDDDD. Przeciez nawet wersja na XO z GPU za 300zl i ramem z XIX wieku bedzie porownywalna do tutejszych blacharzy XDDD. Exact licze na Twoje wsparcie i wiadomosci z PClab.

Rozejm bedzie trwal do E3 gdzie Sony pokaze jakies exy, MS pokaze jakies exy i 20 min gameplayu z Call of Duty, a na konfie blacharzy wyjdzie para rumonow z takim czyms w rekach:

904726_ofiara220206_hp09_34.jpg

I powie jak zbierac pieniadze na Kickstarterze na swoje produkcje, aby potem prawilnie wydac je w najlepszych wersjach na konsole (hej Divinity i Wasteland, czekamy na Pillarsy).

Beka z PC, zawsze na zawsze.

#teamKonsole

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Połączenia sił botów i klapów nawet    :master: nie zatrzyma  :sorcerer:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Pawcio? Zawsze szanowalem.

Opublikowano

Do eksterminacji rasy bezbeków zawsze się przyłącze  :problem:

Opublikowano

Tak, czy inaczej - Spencer was roz(pipi)ie.

Kolejną prezentacją CoD'a jak co roku ? :teehee:

W tym roku Sony ma CoD'a  :Coolface:

Opublikowano

Gorzej jak Bethesda zapowie Fallouta 4 jeszcze z wersjami PS360. XD

Boję się tego. Bardzo.

Opublikowano

Co wy macie do ludzi grających na pc jakieś kompleksy :)

Ultra ustawienia graficzne, 60 fps, hair works, high quality ambient occlusion, physx, wyższy Anty-Aliasing, możliwość wyłączenia blur i bloom effects, możliwość konfiguracji gry jak nam się podoba,

Opublikowano

Do eksterminacji rasy bezbeków zawsze się przyłącze  :problem:

Zaczynamy 

Niemcy Saturn i wersja PC  :yao:

2i7omz7.jpg

Natomiast w dziale konsolowym zostały ostatki  :sir:

21l4sbo.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

To świadczy o tym co jest bardziej elitarne. Przecież to fani xbox one jakiś czas temu w cw udowadniali że tam gdzie się mniej sprzedaje tam siedzi elita. ;)

Wiesz że PC już w większości siedzi w cyfrze ? Wy nadal kupujecie pudełka, ja też jak kupuje grę na ps4 czy wii u wolę pudełko bo TANIEJ. Na PC 3/4 moich gier w roku kupuję w wersji cyfrowej już bo tam taniej. Kiedyś dołączycie do cywilizacji ale to pewnie w następnej generacji. MS chciał w tej generacji wprowadzić 21 wiek no ale brać konsolowa się oburzyła więc nadal xbox one ma odtwarzacz blu ray i pudełka.  :)

Ja na pc nawet nie mam odtwarzacza w kompie stacjonarnym. Po co mi? Jak już kupuję grę w pudełku to wpisuje kod i ją ściągam i instaluje. DVD nie chciałoby mi się nawet wkładać (mam jeszcze gdzieś przenośną nagrywarkę bo płyty do samochodu czasem nagrywam : ) )

P.S. Z tych zdjęć mam old blood kupione w cyfrze na ps4 i State of Decay kupione w cyfrze na xbox 360 i steam. Czyli w żadnym przypadku pudełka nie brałem :P

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Jeśli ta "cywilizacja" oznacza brak pudełka to wolę już zostać w moim konsolowym buszu.

Opublikowano

Tam gdzie jest pusto to pewnie był majnkraft. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.