Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie bluznij sutek, DL ma rekomendacje CW, to ku.rwa wiecej niz GameRanking i Metacritic

Zombiaki mi się tak znudziły, że aż mnie odrzuca jak je widzę. Za DL kupię sobie tak chwalonego SO. 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dokładnie ta. I tutaj mnie boli serduszko, że tak zachwalają, ale nie ograli albo pograli chwilę bo był weekend darmowy. :frog:

W ogóle jak to jest z tym kupowaniem od oficjalnych kont firm na allegro? Normalna procedura jak u kogoś innego czy gdzieś mnie przekierują czy coś? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Kliknąłbyś na dane firmy, to byś wiedział, że "oficjalny sklep m$" na allegro jest przykrywką komputronika.

Opublikowano

Kliknąłbyś na dane firmy, to byś wiedział, że "oficjalny sklep m$" na allegro jest przykrywką komputronika.

Wiem to, ale to nie odpowiada na moje pytanie.

Dzięki exact, na Ciebie zawsze można liczyć. :buziak:

Opublikowano

Ależ to wygląda. :banderas:

Opublikowano

Dzięki exact, na Ciebie zawsze można liczyć. :buziak:

:buziak: pamiętaj tylko ze to zły wybór i zebys nam tu pózniej nie płakał.
Opublikowano

:rayos:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

+ stabilniejszy framerate i lepszy pad :banderas:

Sciagnalem material, odpalilem na TV i co moge powiedzie? Moge tylko zaapelowac o chwilowy rozejm miedzy obozami klapow i botow bo beka z PC szykuje sie niezmiemska XDDDD. Przeciez nawet wersja na XO z GPU za 300zl i ramem z XIX wieku bedzie porownywalna do tutejszych blacharzy XDDD. Exact licze na Twoje wsparcie i wiadomosci z PClab.

Rozejm bedzie trwal do E3 gdzie Sony pokaze jakies exy, MS pokaze jakies exy i 20 min gameplayu z Call of Duty, a na konfie blacharzy wyjdzie para rumonow z takim czyms w rekach:

904726_ofiara220206_hp09_34.jpg

I powie jak zbierac pieniadze na Kickstarterze na swoje produkcje, aby potem prawilnie wydac je w najlepszych wersjach na konsole (hej Divinity i Wasteland, czekamy na Pillarsy).

Beka z PC, zawsze na zawsze.

#teamKonsole

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Połączenia sił botów i klapów nawet    :master: nie zatrzyma  :sorcerer:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Pawcio? Zawsze szanowalem.

Opublikowano

Do eksterminacji rasy bezbeków zawsze się przyłącze  :problem:

Opublikowano

Tak, czy inaczej - Spencer was roz(pipi)ie.

Kolejną prezentacją CoD'a jak co roku ? :teehee:

W tym roku Sony ma CoD'a  :Coolface:

Opublikowano

Gorzej jak Bethesda zapowie Fallouta 4 jeszcze z wersjami PS360. XD

Boję się tego. Bardzo.

Opublikowano

Co wy macie do ludzi grających na pc jakieś kompleksy :)

Ultra ustawienia graficzne, 60 fps, hair works, high quality ambient occlusion, physx, wyższy Anty-Aliasing, możliwość wyłączenia blur i bloom effects, możliwość konfiguracji gry jak nam się podoba,

Opublikowano

Do eksterminacji rasy bezbeków zawsze się przyłącze  :problem:

Zaczynamy 

Niemcy Saturn i wersja PC  :yao:

2i7omz7.jpg

Natomiast w dziale konsolowym zostały ostatki  :sir:

21l4sbo.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

To świadczy o tym co jest bardziej elitarne. Przecież to fani xbox one jakiś czas temu w cw udowadniali że tam gdzie się mniej sprzedaje tam siedzi elita. ;)

Wiesz że PC już w większości siedzi w cyfrze ? Wy nadal kupujecie pudełka, ja też jak kupuje grę na ps4 czy wii u wolę pudełko bo TANIEJ. Na PC 3/4 moich gier w roku kupuję w wersji cyfrowej już bo tam taniej. Kiedyś dołączycie do cywilizacji ale to pewnie w następnej generacji. MS chciał w tej generacji wprowadzić 21 wiek no ale brać konsolowa się oburzyła więc nadal xbox one ma odtwarzacz blu ray i pudełka.  :)

Ja na pc nawet nie mam odtwarzacza w kompie stacjonarnym. Po co mi? Jak już kupuję grę w pudełku to wpisuje kod i ją ściągam i instaluje. DVD nie chciałoby mi się nawet wkładać (mam jeszcze gdzieś przenośną nagrywarkę bo płyty do samochodu czasem nagrywam : ) )

P.S. Z tych zdjęć mam old blood kupione w cyfrze na ps4 i State of Decay kupione w cyfrze na xbox 360 i steam. Czyli w żadnym przypadku pudełka nie brałem :P

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Jeśli ta "cywilizacja" oznacza brak pudełka to wolę już zostać w moim konsolowym buszu.

Opublikowano

Tam gdzie jest pusto to pewnie był majnkraft. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.