Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sony takie kurwa dobre. Nie mogę odpalić gier cyfrowych i z plusa bo wygasły do nich licencje a przywracanie nic nie daje.

Zaraz wydupcę ten kawał plastiku przez okno :facepalmz:

Masorz, nie chce nic mówić, ale ostatnio coś gadales ze przechodzisz do obozu Dejwa. Sprawiedliwość w świecie plejstejszon działa szybko.

;P

Marki nie szanujesz, licencji na gierki oczekujesz?

No chcę tylko dokończyć te parę tytułów, ale nawet tyle się nie da.

Idę pograć w Project Cars na :master:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przeciez to oczywiste było ze wersja na XOne będzie najgorsza, ale to i tak świadomy wybór, wystarczy popatrzeć na sutka, wie ze to najgorsza konsola z past genowymi grami a w jej najlepszego exa grały boty jak był za free na weekendzie, ale on ma taka chęć posiadać ten sprzęt i tyle, szacunek.

Najlepsza jest ta jego lista znajomych, ciężki wybór go czeka z pośród tych 6 kandydatów.

:dynia:

Opublikowano

Masorz, ja przynajmniej mam obie konsole i bezposrednie porownanie :lapka:

Również mam porównanie.

Opublikowano

Przeciez to oczywiste było ze wersja na XOne będzie najgorsza, ale to i tak świadomy wybór, wystarczy popatrzeć na sutka, wie ze to najgorsza konsola z past genowymi grami a w jej najlepszego exa grały boty jak był za free na weekendzie, ale on ma taka chęć posiadać ten sprzęt i tyle, szacunek.

Najlepsza jest ta jego lista znajomych, ciężki wybór go czeka z pośród tych 6 kandydatów.

:dynia:

peasantow jest zawsze wiecej niz szlachty :reggie:

Opublikowano

Masorz, ja przynajmniej mam obie konsole i bezposrednie porownanie :lapka:

Nie trzeba mieć obu konsol aby wiedzieć, ze na rynku jest tylko jeden next gen.

Ps. Są jakieś informacje ile hektarów trawy wycięli w W3 na xbonie?

Opublikowano

Widze ze sojusz botow i klapkow trwal tylko jeden dzien, to i tak dluzej niz myslalem :notbad:

Wybacz, ale to yeti nie potrafi hamować swojego fanboystwa :P inni nic nie pisali  :dog:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wiesiek na xone to dno, beka z kubsona

Lem alter tak się boi ze nawet unika odpowiedzi na oskarżenia, moderka brać się za niego, gadam wam ze to Iras lub juras

Opublikowano

Kolejne porownanie Wiedzmina, PC vs PS4

Bez trollingu - kurde, to wyglada 3 razy gorzej niz na pierwszej prezentacji :(

Zdam relacje we wtorek z PC Ultra.

Moze stream zrobie.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Kolejne porownanie Wiedzmina, PC vs PS4

Bez trollingu - kurde, to wyglada 3 razy gorzej niz na pierwszej prezentacji :(

Zdam relacje we wtorek z PC Ultra.

Moze stream zrobie.

Wygląda dużo gorzej niż na 35min gameplayu, na PC pewnie po jakimś czasie pojawią się mody graficzne, a przy premierze ludzie poprzestawiają ustawienia w ini, ale to wiele nie da.

Opublikowano

Sony takie kurwa dobre. Nie mogę odpalić gier cyfrowych i z plusa bo wygasły do nich licencje a przywracanie nic nie daje.

Zaraz wydupcę ten kawał plastiku przez okno  :facepalmz:

Koper ale serio idź się rąbnij porządnie głową o ścianę, marny bocie.

Ale dlaczego wygasly? Subskrypcja PS+ ci sie skonczyla? Jesli tak, wystarczy ze odpalisz gre z konsola online (o ile przedluzyles abonament).

Opublikowano

Na PS4 framerate w Wieśku jest daleki od ideału, ale na bonerze ta gra przypomina smutne czasy Dragon Age: Origins na PS3. Naprawdę mi przykro, suteq :dynia: Ciekawe czy 1.01 to tzw. day 1 patch, czy Redzi mają coś jeszcze w zanadrzu.

Ty nawet w to nie zagrasz bo nie masz konsoli. :lapka:

Jesteś na poziomie Mendrka. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na PS4 framerate w Wieśku jest daleki od ideału, ale na bonerze ta gra przypomina smutne czasy Dragon Age: Origins na PS3. Naprawdę mi przykro, suteq :dynia: Ciekawe czy 1.01 to tzw. day 1 patch, czy Redzi mają coś jeszcze w zanadrzu.

Ty nawet w to nie zagrasz bo nie masz konsoli. :lapka:

Jesteś na poziomie Mendrka. :cool:

Przecież Jurek ma ps4. 

Opublikowano

No ale skoro to Jurek to czemu nie ma bana? Gdzie jest moderacja i administracja? 

Chyba znowu muszę Colina opieprzyć, żeby się wziął do roboty. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale dlaczego wygasly? Subskrypcja PS+ ci sie skonczyla? Jesli tak, wystarczy ze odpalisz gre z konsola online (o ile przedluzyles abonament).

Plusa mam do 13 października 2015.

Opublikowano

No ale Sony takie dobre. :obama:

Opublikowano

Zobaczcie na te rozmazane textury, skaczace fpsy, brak trawy! Jak bedzie mozna w to w ogole grac na Xbonie :obama:

Zalecam ogladanie od 5:30 - jest analiza fpsow przed i po paczu. Wczesniej sa cutscenki wiec uwaga na spoilery.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

PC

Opublikowano

Redzi znowu okłamali, że będzie 30fps, a jest 30+fps. :/

Co za rak. 

Opublikowano

Wiiu z 3DSem

Fixed

Opublikowano

ta analiza framerate jest bekowa w uujj, ani razu nie wjechal do miasta, ani razu nie zmierzono przy deszczu czy wiekszej walce, wybrali nieobciazajace momenty i wielka radosc bo +30fps

caly swiat, ktory ogrywa obie wersje wie jedno - ta z xone odstaje totalnie przy tej z ps4, beka z botkow pokroju kubsona czy daddiego wierzacych, ze uwolniona rozdzielka przyniesie lepszy framerate na xone xD

Opublikowano

Plusa mam do 13 października 2015.

Po resecie konsoli zadziałało guwno ojszczane.

Opublikowano

Jak będziesz tak dalej do niej mówił to przestanie działać.

Opublikowano

Tak bardzo Ficklapa boli dupa. :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.