Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dave w multi dropi framerate, ale czy w Wiedzminie jest multiplayer? :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

16 fps

Multi nie, ale otwarty swiat z grafika 10 razy lepsza - tak.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Jaki ten BB jest przegenialny :fsg:

Multi nie, ale otwarty swiat z grafika 10 razy lepsza - tak.

:pawel:

Opublikowano

ROCK SOLID 30 FPS

Czasem tylko NIEZAUWAZALNIE dropnie do 15 fps.

Opublikowano

W singlu rock solid 30 fps, 7 typa na ekranie i efekty od wybuchu mołotowa, framerate nawet nie drgnie. Wiedzmiń na PS4 chodzi cały czasy praktycznie poniżej 30 fps, do tego pop up a na scenkach 20 fpsów xD czuje się jak by był znów 2006 rok i premiera Mass Effecta na xboxie360.

Opublikowano

bulduber znowu orany pupskiem po polu kaktusow

Opublikowano

Czez co się odje.bało jeszcze przed premierą sucho trollowałeś, że Wiedzmin gó.wno? Nagle włosy od nvidii za karte, która kosztuje tyle co całe ps4 i już jarango top kek

Opublikowano

W singlu rock solid 30 fps, 7 typa na ekranie i efekty od wybuchu mołotowa, framerate nawet nie drgnie. Wiedzmiń na PS4 chodzi cały czasy praktycznie poniżej 30 fps, do tego pop up a na scenkach 20 fpsów xD czuje się jak by był znów 2006 rok i premiera Mass Effecta na xboxie360.

A frame-rate analysis of Bloodborne. The complex Yharnam area runs at a locked 30fps, but frame-pacing issues and occasional drops prevent the action from being smooth.
Opublikowano

bulduber znowu orany pupskiem po polu kaktusow

już się nie błaznij typie, napisałeś bzdurę, wkleiłem ci filmik z DF, który twoją bzdurę obalił a teraz siadasz na kolana dejwowi, który grę widział naje.bany u masorza 5 minut (co jest lepszym wynikiem niż ty i tak) bo się spuszczasz nad giereczką, która chodzi skandalicznie na NAJMOCNIEJSZEJ KONSOLI NA SWIECIE XD

Czez są dropy nie mówie, ze nie ale przynajmniej gra nie chodzi w około 25 fpsach na okrągło

Opublikowano

nie martw sie bluber mam info od insjadera ze w not a hero bardzo mozliwe, ze bedzie rock solid 30fps

bulduper jaki rage xD no napisalem, ze bloodborne nie ma rock solid 30fps co oczywiscie jest prawda - nie bylo gadki czy w singlu czy w multi co juz sam wymysliles, a w multi jak widac po analizie, ktora tez wkleil czezky klatki spadaja na pysk jak bulduper schylajacy sie po falafela

Opublikowano

Czez co się odje.bało jeszcze przed premierą sucho trollowałeś, że Wiedzmin gó.wno? Nagle włosy od nvidii za karte, która kosztuje tyle co całe ps4 i już jarango top kek

Z Wieskiem trollowalem, od poczatku trzymalem kciuki za te gre.

A ty co? Odwieczny xbot, sprzedal dusze za gre. ktora jest totalnie nieplynna, spyerdolona i nudna, a genialnego wieska hejtujesz.

I te zalosne teksty o graniu po angielsku :yao:

Czlowieku, tu sa rzeczy ktorych na angielski sie nie da przelozyc.

No ale ty wiesz lepiej, jak zwykle.

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Sorry ale bb to najgorsze soulsy. Są super ale na pewno nie goty.

Po pierwsze spadki były przynajmniej na premierze z tylko jednym patchem. Dodatkowo hit boxy nie działały jak należy czasami na bossach. Po trzecie loadingi (pipi)a!

W w3 mam 0 loadingów, 0 spadków i 60 fps robi swoje. Bluber jak nie wierzysz odpal sobie dark souls 1 lub 2 na pc w 60 klatkach;)

W w3 jest quest z dziadami mickiewicza bluber pewnie to też tylko po angielsku by przeszedł; )

Edytowane przez blantman

Opublikowano

BB i solid 30 fps? xd btw BB miało day1 patcha poprawiający fpsy i tak, odpaliłem przed tym patchem to dopiero cyrki były. Wprawdzie to nie poziom blighttown, ale niebezpiecznie blisko było momentami, dobrze, że w szybko tego patcha wrzucili

Opublikowano

Kupił konsole dla lepszych multiplatform, dostaje grosze, beka z Iziego od zawsze i na zawsze ! :banana:

Opublikowano

Ja ból dupy, że dar od bogów nie wyjdzie na pc i żadna petycja nie pomoże :banderas:

Opublikowano

No jak ktoś gra w grafike to pc jest jedynym wyborem.

Grafika w tej grze, to ostatnia rzecz dla której się w nią gra ;)

To co ty pie.rdolisz o 1080p 60 fpsach i włosach?
Opublikowano

Tylko dlaczego tekstury i masa efektów z gierki przygotowanej specjalnie pod PS4 jeszcze bardziej przypomina o 2006? 20 fpsów to akurat standard w dzisiejszych multiplatformach na konsole.

Opublikowano

A ty co? Odwieczny xbot, sprzedal dusze za gre. ktora jest totalnie nieplynna, spyerdolona i nudna, a genialnego wieska hejtujesz.

No ale konsolowy Wiedzmin też nie jest płynny i o to mi chodzi lel. "Genialnego" :pawel:

Opublikowano

ile minut grales w wiedzmina3 ze wiesz, ze nie jest genialny?

Opublikowano

Tylko dlaczego tekstury i masa efektów z gierki przygotowanej specjalnie pod PS4 jeszcze bardziej przypomina o 2006? 20 fpsów to akurat standard w dzisiejszych multiplatformach na konsole.

Bo to from hehe, zresztą pajdżi wiesz, że gra nie wygrywa technicznymi aspektami tylko designem.

ile minut grales w wiedzmina3 ze wiesz, ze nie jest genialny?

A ty ile w BB?

Opublikowano

Kupił konsole dla lepszych multiplatform, dostaje grosze, beka z Iziego od zawsze i na zawsze ! :banana:

Zauważalnym efektem na obu konsolach jest „zacinanie” obrazu, podczas rozgrywki i w przerywnikach, choć PS4 miejscami oferuje płynniejsze wrażenia. Biorąc pod uwagę wydajność i wyższą rozdzielczość 1920×1080, polecamy ostatecznie wersję na sprzęt Sony, choć wybór nie był tak jasny, jak tego oczekiwaliśmy.

Karaluchy znów rozgniecione przez klapy, powtórka przy Batmanie i MGSV. :kaz:

Opublikowano

Dynamiczna zmiana rozdzielczości lepszy framerate > stała rozdzielczość, gorszy framerate. 

I tak te cepy nawet nie wiedzą kiedy jest 900p a kiedy 1080p, tak jak większość klapów na tym forum, pozdrawiam  :lapka:  :cool:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czez ostre cpanie, gra jest brzydka i nudna, ale widziałem ją 5 minut :yao:

19470-5c0d8ed5.jpg

16916311402_2a5bbca9fc_o.png

Lb9i8Ih.png

kontra ~25 fps, gigantyczny pop up jak w GTA III na ps2 lel

Dynamiczna zmiana rozdzielczości lepszy framerate > stała rozdzielczość, gorszy framerate.

dynamiczny framerate masz w menu glównym, ktore chodzi w 1080p i to wszystko co zobaczysz w tej rozdziałce xd

Opublikowano

czy ja wypowiadalem sie bulduper kiedykolwiek o genialnosci czy fajnosci blooodborne'a tak jak ty masz teraz beke z wieska3, ze nie jest genialny choc nie grales ani sekundy?

framerate to inna sprawa bo go analizuja serwisy i do tego w sumie dopiero po ich analizie mozna sie odniesc bo nikt z nas nie zmierzy na czuja czy gra dziala w 29,30 czy 32fps

idz ochlon bo zaraz ci jelito grube peknie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.