Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A Ty myślisz Expert, że w naszych lubelskich jeziorach to rafa koralowa rośnie?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kaluza bez plazy w ktorej sie nie mozna kapac xD

bez kitu to juz jedz do trzebinii na balaton niedaleko krakowa, wyglada identyko

Opublikowano

A Ty myślisz Expert, że w naszych lubelskich jeziorach to rafa koralowa rośnie?

Nie mów ze nie

A tak na powaznie to uwielbiam nasze jeziora, chociaż Kraków tez moze pochwalić sie bardzo fajnym miejscem jakim jest Kryspinów, skałek nie lubię, chyba ze to centrum nurkowe tam znajdujące sie.

A co do rafy koralowej to tylko Sharm El Sheikh :banderas:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Kur.wa miasta sie napier.dalaja w cw. Do czego to doszlo. xD

Opublikowano

Osz kurfa, nie wiem komu kibicowac :obama:

Mam nadzieje, ze na zlocie bedzie final round. Fatality included.

Opublikowano

ino park chorzowski- zielone pluca slaska, najwiekszy park miejski w polsce i jeden z najwiekszych w europie - zoo, skansen, planetarium, wesole miasteczko, park linowy, kolejka linowa, kolejka torowa, stadion slaski, baseny, niezliczona liczba knajpek, specjalne stanowiska do grilla

wszystko to kilometr od mojego mieszkania, a w mieszkaniu tym jeszcze playstation - nie mozna lepiej wygrywac zycia

Opublikowano

ficek ma ból dupy bo u niego wszystko wyglada tak

4ec5357674068_o.jpg?20150101000000

Opublikowano

Ficek zyje na opustoszalej planecie z mass effect? :(

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

A kilometr obok widziałeś jak wyglada?
Opublikowano

CW z dnia na dzień coraz lepsze. :obama:

Opublikowano

kaluza bez plazy w ktorej sie nie mozna kapac xD

xD

zalew_zakrzowek2.jpeg

dsc09791-wojciech-gorgolewski.jpg

b421522e0d0744083e000e4672bdaac9.jpg

z czym do ludzi hanysie

Opublikowano

Pięknie wiedźmin wygląda na tych screenach

Opublikowano

Ale nie mozna tam sie kapać bluber, a moze znow pod presja forumka pojedziesz, wejdziesz do wody i zrobisz fotkę zeby sie nie śmiali?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

moje fotki z ps4

KjCVGes.jpg

a da się ograniczyć HUB na konsolach czy jest się skazanym na napaćkane gówno na ekranie?

Opublikowano

Golab - można, od razu wyłaczyłem połowe tego syfu z przyciskami na ekranie etc 

Expert co znaczy, że nie można?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ja kilometr od mieszkania mam najlepszy park w kraju, kilometr od mieszkania blubera:

06.JPG

ale co sie im dziwic, ze od last tam swieta wojna, sam bym sie denerowal jakbym latem nie mogl wypic w miescie piwa w plenerze tylko musial przeciskac sie przez tych wszystkich ludzi na rynku by potem siedziec na dusznym betonie

Opublikowano

Można.

Jednak ze względu na dużą głębokość, nieuregulowane dno i wystające z wody pnie drzew oraz skały obowiązuje tutaj zakaz kąpieli (nagminnie łamany).

Opublikowano

No a ja mieszkalem przy zakrzówku i kilometr od tyńca, z od lasu wolskiego i co w związku tym? W centrum masz park krakowski, błonia, dwa kopce albo nad wisłę może iść u usiąść z piwem jak już tak bardzo chcesz być januszem. 

Opublikowano

jeszcze ta plaza :D 4 kamienie i ostry spad, jeszcze napisz, ze to daje chorwacki klimat temu miejscu xD

Opublikowano

Można.

Jednak ze względu na dużą głębokość, nieuregulowane dno i wystające z wody pnie drzew oraz skały obowiązuje tutaj zakaz kąpieli (nagminnie łamany).

Akwen udostępniony jest obecnie dla celów nurkowania; dzierżawi go Centrum Nurkowe Kraken które od 1999 roku prowadzi na nim bazę nurkową

Opublikowano

kąpią się w rezerwatach łamiąc prawo ale zwierząt nie jedzą bo koty płaczą

ehh klapy i ich podwójna moralność

Opublikowano

jeszcze ta plaza :D 4 kamienie i ostry spad, jeszcze napisz, ze to daje chorwacki klimat temu miejscu xD

nie no powiedział typ z chorzowa xd czy mnie coś ominęło i macie dostęp do morza?

kąpią się w rezerwatach łamiąc prawo ale zwierząt nie jedzą bo koty płaczą

ehh klapy i ich podwójna moralność

twój stary klap

Opublikowano

Powaznie dla Ciebie nurkowanie = wyjazd nad jezioro popływać?

Opublikowano

Powaznie dla Ciebie nurkowanie = wyjazd nad jezioro popływać?

Ja pier.dole xdddd a czy ja tam chodze popływać? To nie jest jezioro tylko zalew w centrum miasta w sumie. 

Opublikowano

jeszcze bluber jaki lokalny patriota krakowski, a to przeciez spadochroniarz z innych rejonow kraju xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.