Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja wyzywam ludzi w DriveCluba nie po to zeby sie dowartosciowac bo to oczywiste ze go rozwale, chodzi o to że, dopiero gdy urywamy sekundy zaczyna sie zabawa w tą gre, i wtedy można czerpać z niej najwięcej, bo model jazdy jest świetny bo jesteś tylko Ty samochód i trasa a nie jakieś durne AI itp.

Uważam tylko że gdy komuś podoba się Forza Horizon 2 np. to będzie czerpał też radość z DriveCluba.

Albo inaczej, Copper ile masz zdobytych gwiazdek w singlu?

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja mam platyne w driveclubie, uwielbiam ta gre, a tez przegralbym na pewno z expertem - co to udowadnia?

Że platyna nie jest trudna skoro taki janusz jak Ty ją zrobił. :kaz::buziak:

Ja wyzywam ludzi w DriveCluba nie po to zeby sie dowartosciowac bo to oczywiste ze go rozwale, chodzi o to że, dopiero gdy urywamy sekundy zaczyna sie zabawa w tą gre, i wtedy można czerpać z niej najwięcej, bo model jazdy jest świetny bo jesteś tylko Ty samochód i trasa a nie jakieś durne AI itp.

Uważam tylko że gdy komuś podoba się Forza Horizon 2 np. to będzie czerpał też radość z DriveCluba.

Ja nie mówię, że nie tylko po prostu pisząc, że single jest przeciętny, kiedy tak naprawdę większość jak nie wszyscy pierwszą rzeczą jaką odpalą i pograją jest singiel, to tak naprawdę dosyć słaba rekomendacja dla gry. 

No i na pewno nie jest to argument, który przekona chociażby mnie, żeby w grę zagrać no bo dla mnie na pierwszym miejscu zawsze jest dobry singiel. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

akurat w horizon1 gralem na pozyczonym x360, a horizon2 u kumpla wiec wielki miss

Opublikowano

no ale ustalilismy ze park chorzowski goty, krakow betonowe krolestwo, a bulduper podciera sie kaktusem, nie wiem o czym tu dyskutowac

Ficuś, nie pamiętam już ale się przyzwyczaiłam i dalej mnie to bawi.

pokaz cycki!!!

Opublikowano

Suteq, jeśli Ty po samochodówce oczekujesz singla to weź se odpal lepiej NFS The Run.

Opublikowano

absolutnie sie nie zgadzam, forza to inny rodzaj gry - tam nie chodzi o zylowanie czasow tylko o fun radosnego pedzenia po mapce przypominajacej klimaty wakacji nad morzem srodziemnym w rytm fajnej muzyczki i to gra spelnia idealnie - nic z tego nie znajdziesz w driveclubie, tam sie licza setne sekundy i setki powtorzen trasy by nauczyc sie kazdego jej centymetra

ale oczywiscie mowisz tak bo przegrales duzo w FH2 i rowniez obcykany masz tryb Rivals ?

Opublikowano

absolutnie sie nie zgadzam, forza to inny rodzaj gry - tam nie chodzi o zylowanie czasow tylko o fun radosnego pedzenia po mapce przypominajacej klimaty wakacji nad morzem srodziemnym w rytm fajnej muzyczki i to gra spelnia idealnie - nic z tego nie znajdziesz w driveclubie, tam sie licza setne sekundy i setki powtorzen trasy by nauczyc sie kazdego jej centymetra

no w sumie też prawda, patrzyłem chyba bardziej z punktu widzenia Janusza niż typowego gracza.

Opublikowano

tak dobrze zapowiadał się dzień w CW to znowu dyskusja ktory gatunek gry lepszy, samochodowka open world czy arcade na zamknietych trasach

Opublikowano

Ficuś, nie pamiętam już ale się przyzwyczaiłam i dalej mnie to bawi.

Opublikowano

@exact

No a dlaczego mam nie oczekiwać? W takim razie po co w Project CARS jest tryb kariery? Po co w GRID jest tryb kariery? Po co w NfS był w ogóle singiel? Wytłumacz w takim razie.

Np. grałem w dwie edycje F1: 2010 i 2011 i powiem, że bawiłem się FENOMENALNIE. To dla mnie jedne z najlepszych samochodówek w jakie grałem, serio. Masę frajdy dawało mi przejeżdżanie treningów, walczenie o miejsca w kwalifikacjach w słabym zespole i potem walka podczas wyścigu. Do tego grałem z kumplem tryb kariery w coop, no istna ZAJ*BIOZA. :banderas:

Bardzo sobie ostrzę ząbki na F1 2015. Mam nadzieję na dobrą grę. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

serdelopalczy ma znacznie większe ode mnie, poproś go

Opublikowano

po co w Project CARS jest tryb kariery? Po co w GRID jest tryb kariery? Po co w NfS był w ogóle singiel? Wytłumacz w takim razie.

Np. grałem w dwie edycje F1: 2010 i 2011 i powiem, że bawiłem się FENOMENALNIE. To dla mnie jedne z najlepszych samochodówek w jakie grałem, serio. Masę frajdy dawało mi przejeżdżanie treningów, walczenie o miejsca w kwalifikacjach w słabym zespole i potem walka podczas wyścigu. Do tego grałem z kumplem tryb kariery w coop, no istna ZAJ*BIOZA. 

Po to by nauczyć się modelu jazdy i tras przed wskoczeniem w online? Równie dobrze wypadało by zapytać dlaczego COD i BF go mają skoro prawie za każdym razem zostawia tak wiele do życzenia, a prawdziwa zabawa i tak zaczyna się dopiero w multi.  :dafuq:

Opublikowano

No tylko serdeczny kologo już było udowadniane, że i tak większość ludzi kupuje coda dla singla, a nie do multi inaczej w mutli nie grałoby 3mln(i to chyba w premierę tyle by grało bo z miech po już jest z milion) graczy skoro kopii sprzedano 15mln. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mam 180 gwiazdek w singlu, bez powtarzania eventow i z kilkoma w ogole nieprzejechanymi, cos to zmienia? :lapka:

Ta gra jest dobra i tylko dobra, jak kogos nie jara jezdzenie 100x w kolko jednej trasy to nie ma czego szukac.

Opublikowano

No tylko serdeczny kologo już było udowadniane, że i tak większość ludzi kupuje coda dla singla, a nie do multi inaczej w mutli nie grałoby 3mln(i to chyba w premierę tyle by grało bo z miech po już jest z milion) graczy skoro kopii sprzedano 15mln. :reggie:

no to skreśl COD i zostaw BF.

Nigdy nie ukończyłem żadnej kampanii COD. :sir:

Opublikowano

Pierwotnie to miało iść do Konsolowej Tęczy, ale że tu ostatnio atmosfera wroga i toksyczna, tak dostaniecie ode mnie słowo na niedzielę:

Gry to metafora życia. Wcielamy się w wiele ról, przechodzimy wiele etapów, spotykamy przeciwności i przeciwników, a czasami gramy w coopie. Staramy się utrzymać pasek życia na maksymalnym poziomie, a jak już to mamy, to gramy dalej dla lepszego high score. I choćby nie wiem jak fajna gra była, to ostatecznie i tak na samym końcu czeka napis "game over".

Dla podniesienia na duchu, piosenka:

http://youtu.be/w5Md4XPnfl0

A teraz możecie wracać do okładania się pałkami ;)

Opublikowano

no to skreśl COD i zostaw BF.

Nigdy nie ukończyłem żadnej kampanii COD. :sir:

No dla mnie to trochę słaby przykład. Generalnie w BF się bardzo szybko klimatyzuje, za to samochodówki to jednak jest specyficzny model jazdy, który trzeba opanować w jakimś stopniu, żeby myśleć o jakiejkolwiek wyższej pozycji. 

Opublikowano

Mam 180 gwiazdek w singlu, bez powtarzania eventow i z kilkoma w ogole nieprzejechanymi, cos to zmienia? :lapka:

Ta gra jest dobra i tylko dobra, jak kogos nie jara jezdzenie 100x w kolko jednej trasy to nie ma czego szukac.

a tam bylo 180/180 w singlu? bo nie pamietam

Opublikowano

Ja (pipi)e nie było mnie dzień i patch wars mni ominął ... O tyle dobrze ze suto i rayo zmasakrowali lewactwo.

Opublikowano

a tam bylo 180/180 w singlu? bo nie pamietam

225?

Opublikowano

copper ma racje co do tego, ze singiel jest przecietny, jak ktos nie chce rywalizowac ze znajomymi i nie ma zajawki na zylowanie czasow to singiel jest sredniawy, tym bardziej, ze tylko ta mala kampania startline oferuje w nim zmienna pogode

dla czysto singlowego gracza driveclub to parenascie godzin zabawy w singlu i fapowanie do pogody bo czegos takiego gry jeszcze nie widzialy i tyle

Opublikowano

Klapek zgadzający się z botem.

:dafuq:

8f9cf20456e222e68a9a7b4faa48311882083082

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

przecież ficuś to już praktycznie syn spencera

Opublikowano

Ficek to kon trojanski Spencera wpuszczony w klaperskie srodowisko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.