Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A ja z tego ze nie spotkam takiego wypierdka na live jak Ty. :kaz:

Kermit

:s159:

Przy Polskim Community tej konsoli to mało kogo spotkasz.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

copper ostatnio nie widze cie na psn :(

Opublikowano

przeciez gra w wieska 3 na xbonie jak kazdy normalny czlowiek

Opublikowano

to jest wlasnie te community, mala grupa ale zwarta, kazdy wie wszystko o kazdym, nie to co na ps4 gdzie 200znajomkow, a 195 nawet sie nie slyszalo przez headset

Opublikowano

A ci znowu sie kloca o to, ktory kalkulator dostal mniej chuyowa wersje :yao:

- A U NAS SA DROPY TYLKO DO 20 FPSOW NA BAGNACH, A U WAS DO 15!!!

- TAK, TAK KURFA? A U NAS W NOVIGRADZIE NIE DOCZYTUJE SIE TYLKO JEDNA ULICA, A U WAS DWIE!!!

Ja pyerdole, jak to trzeba miec zryta banie, jeszcze zaplacili za to dwa razy wiecej niz kosztuje wersja wzorcowa :yao:

JESTESCIE RAKIEM

Opublikowano

giphy.gif

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Za mocno ostatnio zaniedbuje cw, tyle e-jadu i e-beki mnie omija... :frog:

Ok pora wracac bo mesjasz wzywa :fsg:

Opublikowano

tumblr_lzxiyu8Btb1qj3i85.gif

Opublikowano

To tez (pipi)a dobre, tuning konsolowca:

ZALq8QD.jpg

Tuning master race'owca:

2cftff9.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sony wzięło sobie do serca opinie graczy i już przygotowują nowy model ps4, który mniej się przegrzewa

3Z2Z9mZ.jpg

Opublikowano

ktoś dorobi ps4 nogi kroczących AT-AT z star wars, nie mam skilla w fotosklepie :/

Opublikowano

Pasuje do kominka i antycznych mebli baronów. 

Opublikowano

Do tego na takim sprzęcie można bez problemu postawić lapka do ładowania pada :sir:

Opublikowano

@Ficek

Dokladnie. Wole 10-15 osob, z ktorymi regularnie gram i gadam na xbl niz 200 randomow jak expert.

Dlatego XBOX to rodzina a plejstejszyn motloch i dzieciarnia.

:problem:

Opublikowano

niech spencer przyjdzie na e3 i zmieni oblicze ziemi, tej ziemi

Opublikowano

Heh kłopoty z sejwami, z framerate i ogólnie techniczne babolki w wersji na konsole "nowej generacji" Wiedźmina 3. Co się stało ze sławnym "Wkładam płytę i gram "?  Toć teraz na pc wygodniej się gra w gry niż na konsolach. Grając w BB 36 h miałem 5 albo 6 ekranów niebieskich z errorem, plus wiele spadków fps i zawieszek lekkich a grając w Wiedźmina prawie 70 h na razie ZERO problemów. 

Nowa generacja powinna już się skończyć i za rok powinni wypuścić nowe konsole. Ta generacja to bubel straszny. Smutno mi bo sam prawie wszystko ogrywałem na x360 w poprzedniej generacji. Obecnie poza Wii U które przynajmniej dostarcza dużo exów nie ma konsoli wartej zakupu.  PS4 ma BB a XONE ma Forze to za mało aby uzasadniać zakup bubla na którym wszystko chodzi gorzej.

P.S. Nie jest to troling mówię szczerze.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Przeciez na xboxie wszystko smiga tylko jak zwykle na tym bublu od sory sa problemy.

Opublikowano

Już niedługo E3 i Microsoft razem z Nintendo ostatecznie zniszczy tego karalucha sony :obama: 

Opublikowano

Już niedługo E3 i Microsoft razem z Nintendo ostatecznie zniszczy tego karalucha sony :obama:

Karaczana, piszmy jak jest. Karaczana.

Opublikowano

sutek konsoli nie ma, ale oczywiscie najlepiej wie co jak dziala xd

Opublikowano

Na Xone występuje ten przykry problem z save'ami, jak nie wyłączymy konsoli całkowicie, tylko przejdziemy z odpalonym Wieśkiem do stanu uśpienia. Niektórym to potrafiło usunąć i kilka dobrych godzin gry :/ 

Ale patrząc na porównanie działania tej gry pomiędzy PS4/Xone, a kompem z i3 i GTX750Ti, jestem bardzo niemile zaskoczony, że na konsolach jest taki paździerz :/ 

W dodatku konsolowcy cholernie dużą tracą śmigając pod Novigradzie. Na konsolach są tam pustki na ulicach, na PC na detalach uber jest tak gęsto i klimatycznie, że nie sposób niekiedy przejść - wtedy to miasto robi po stokroć większe wrażenie.

Opublikowano

sutek konsoli nie ma, ale oczywiscie najlepiej wie co jak dziala xd

Daj mu bujać w obłokach, lada chwila konsola przyjedzie i bedzie musiał sie zderzyć z teraźniejszością.

Zreszta jak wielu po świetnym Xboxie 360.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.