Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Starh = Figaro

E ale proszę mnie nie obrażać mości Kermicie. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

alterem postepowego gejmera ktory z przykroscia stwierdza z kazdym dniem ze ps4 to rak musku.

:obama:

Opublikowano

ps4brick.jpgFTcP4K1.png?1BZIqF77IEAAqco4.jpgZF4gNFN.jpgHzOWJi4.jpg

Prosze panstwa, dyskutujemy.

Opublikowano

:rotfl:

Opublikowano

Juz niedlugo psx extreme zmieni nazwe na 486DX2 extreme :banderas:

Opublikowano

w sumie nie ma o czym

:lapka:

Opublikowano

Myślicie że czemu wszystkie czasopisma obecnie dają coraz więcej retro (cda, psx extreme czy retro pixel ) ? Bo next geny przypomniały o pikselowej grafice :) Tutaj w 60 klatkach tylko gry pokroju rogue legacy która na pc była już dostępna 2 lata temu :D

Opublikowano

Myślicie że czemu wszystkie czasopisma obecnie dają coraz więcej retro (cda, psx extreme czy retro pixel ) ? Bo next geny przypomniały o pikselowej grafice :) Tutaj w 60 klatkach tylko gry pokroju rogue legacy która na pc była już dostępna 2 lata temu :D

Battlefield, Battlefront, oba CoD'y, Metro, nawet MGS, część wyścigów i chyba wszystkie gry sportowe oraz bijatyki - masz rację, same gry pokroju Rogue Legacy. Od dzisiaj oszczędzam minusy tylko na twój bełkot o 60 fps. I gwoli przypomnienia:

Boże jak to wygląda optymalizacja rządzi mam wszystko włączone łącznie z hair works i kurna na 970 pięknie płynniutko

w3l_ultra_1920h.png

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Przypomnij nam prosze, ile mamy fpsow w wiedzminie? 

Opublikowano

Ocelot mnie zastepuje, xbox4life i PC4life.

Opublikowano

Battlefield, Battlefront, oba CoD'y, Metro, nawet MGS, część wyścigów i chyba wszystkie gry sportowe oraz bijatyki - masz rację, same gry pokroju Rogue Legacy. Od dzisiaj oszczędzam minusy tylko na twój bełkot o 60 fps. I gwoli przypomnienia:

Boże jak to wygląda optymalizacja rządzi mam wszystko włączone łącznie z hair works i kurna na 970 pięknie płynniutko

w3l_ultra_1920h.png

Dajesz screena z ULTRA z dodatkiem do wlosow ktorego na konsolach nawet nie bylo jak wprowadzic (bo by na prawde byl slideshow), gdzie obecne konsole "nowej generacji" nawet nie maja low(!). Czaisz to? Zadne screeny tu nie pomoga. Konsole to przezytek i czas sie z tym pogodzic. Premiera ps4 mniej niz 2 lata temu(!) i juz nie daje rady gry na low(!) w 30 fps (!) odpalic. Mam ps4 i 20+ gier na blu rayach ale takiej biedy jak przy wiedzminie nie widzialem dawno. To nawet nie wina deweloperow - sprzet po prostu jest do niczego i nic tego nie zmieni. Jesli mgs5 bedzie dzialal w 60fps, to strach pomyslec co bedzie/byloby gdyby konami wrzucilo go na pc. 15x draw distance, 120 fps + xxx usprawnien. Ludzie kochani - zamykamy temat. Konsole to crap na ktorym co najwyzej w raymanka mozna popykac...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Czezki drugi Yeti, tam ten non stop się pałuje do 1080 a Czezki do 60 fps, sterydy zrobiły swoje w obu przypadkach :/

Opublikowano

Lemonka widzę znowu wypisuje głupoty, nic nowego w sumie. 

Uj, że u kolegi na Xeonie z GTX 970 gra śmiga w stałych 60fps na ultra bez włosów. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na chwile obecna zaden PC nie pokazał tego co The Order, żadna pogoda nie była odzwierciedlona jak w DriveClubie...

A gdyby nie konsole to nie byłoby Wiedzmina w takiej formie jak jest teraz.

Opublikowano

Czezki drugi Yeti, tam ten non stop się pałuje do 1080 a Czezki do 60 fps, sterydy zrobiły swoje w obu przypadkach :/

co ja pacze :D 

Opublikowano

co ja pacze :D
Nie słyszałeś o umacnianiu sie związków przez kłótnie?
Opublikowano

Lekka beka, że konsole 2 patche do tyłu względem wersji PC, która jeszcze dostaje upgrade graficzny (w3)

1.3 po lewej, 1.4 prawej

w1vcjsk.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Te dzieci i bezbeki roku głosu nie mają. 

Opublikowano

Starh nie jest upgrade graficzny tylko redukcja gammy, o ktorej od dawna redzi wspominali

Opublikowano

Starh nie jest upgrade graficzny tylko redukcja gammy, o ktorej od dawna redzi wspominali

Jeden pies co zrobili Ficu - ważne, że wygląda milej dla oka.

Opublikowano

czyli na konsoli można sobie bez patcha w ustawieniach TV zmienić, wielkie mi rzeczy  :reggie:

Opublikowano

hej chce podnieść temat gogli VR

wiele razy tu słyszałem głosy typu "e tam VR to takie same przejściowe (pipi) jak 3d, nic ciekawego"

tutaj macie filmik pokazujący potencjał VR który przewyższa po stokrość 3d czy kontrolery ruchowe - widać że można zatopić się w świecie gry

Opublikowano

:dynia:

Przesunęli kontrast i gamme lekko w lewo a PC juz podjarka ze textury im wymienili XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.