Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak to sie musialo skonczyc, soul totalnie zaorany.

Mogl bezpiecznie siedziec na cieplutkich kolanach czezkiego, no ale niestety.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Soul, chcesz mi tytuł bezbeka zabrać?

Możesz być spokojny. Tego już ci nikt nie odbierze
Patrząc na Soula czy Czezkiego to nie mozna spac spokojnie.
Opublikowano

Ale ja na tle tych gniotów w zamian dostał kilka dobrych pozycji a nie jedną dobrą grę na cały rok  :yao:

Soul ale już sie nie podniecaj tak w twojej sygnaturce widać jakieś miałes zaje.biste granie

3h w forze 5

2h w killer instinct

30 min w D4

5h w Sunseta

3h w Forze Horizon 2

4h w wygibasy na kinectcie

kontra

20h w destiny

26h w mordor

16h w unity

12h w call of duty

30h i 40h spędzone w Mortalu i Wiedzminie, które sa lepsze na PS4 xD beka z ciebie typie

r2CKTSQ.gif

Opublikowano

I kto mi to wypomina Bluduper drugi Izi się znalazł, Ciebie ratuje ten BB ale Iziego co ratuje? nawet nie mam zamiaru sprawdzać bo zwyczajnie szkoda mi czasu  jak tam u was takie statystyki się prezentują, myślę, że RAK gwarantowany, także ten tego.

Ej duszyczko, ale jak ktoś nie dostał raka od twoich umiejętności pisarskich - od pisania kilku zdań jednym ciągiem bez kropki, od nieumiejętnego używania przecinka i od niekontrolowanego napyerdalania spacji w środku wyrazu, to nic mu już raczej nie zaszkodzi :sorcerer:

Ja przynajmniej nie wstydzę się swojego gamertaga/psnID  :reggie:

26h w mordor, ja pier.dole xD 

Czezki ma 35, także ten tego.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ale czezky nie piepszy jakie xone ma turbo exy, a ty to robisz a grasz tylko w ulomne wzgledem ps4 multiplatformy + gierke z x360

Opublikowano

czezki pomyśl może o tym w przyszłości jaki masz wplyw na niektórych ludzi, gdy znów zechcesz zmienić platforme

"kupilem xboxa i gralem w mordor. dlaczego? no bo czezki"

Opublikowano

Mordor to akurat fajna gra.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

26h w mordor, ja pier.dole xD 

Czezki ma 35, także ten tego.

Bo czesto zostawialem odpalona konsole z gra, tak samo jak teraz kompa.

Opublikowano

No jednak nie Soul. :oh_you:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mi tam się podobała, co poradzę  :greeting:

Opublikowano

a skąd wiesz brodawko?

Opublikowano

a skąd wiesz brodawko?

Bo miałem grę z Cebula Sharing. :cebula:

Wytrzymałem chyba z 2h. 

Współczuję Ci ragi wydanych na ten szrot pieniędzy. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

I kto mi to wypomina Bluduper drugi Izi się znalazł, Ciebie ratuje ten BB ale Iziego co ratuje?

no widzisz, nawet Izi spedzil 5 razy wiecej czasu z exami Łoniaka, ba 2 razy dluzej bawil sie przy Bloodbornie, niz Ty przy grach, ktore wymieniasz jednym tchem jak Must Have.

:cool:  :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Soul chcial zrobic solowa kariere, ale zapomnial, ze tancu towarzyskim mu jakos szlo, bo to czezky prowadzil :(

Opublikowano

Ja na Mordor nie wydałem nawet 1 PLN.

Co do SO, FH2 i Halo MCC ( 50h w Halo 1 XBL, nie ma tej gry na X360 Ficuś  :reggie: )

Dalej uważam, że gry wymienione wyżej są warte świeczki a mój czas spędzony z nimi nie jest żadnym wyznacznikiem, to, że nie ograłem ich tak jak każdy tu obecnie by sobie tego życzyli nie znaczy, że są (pipi)owe, wiele osób na Forum potwierdzi moje słowa. Bardzo dobre gry z zasłużoną średnią na MC  :sir:  

Opublikowano

Jaka desperacja :dynia:

Mój DriveClub jest wart wiecej niz łączny czas wszystkich exow 2, moze 3 botów łącznie.

Opublikowano

Ficuś wyjeżdża z BB a nawet go nie kupił  :reggie:

Ja przynajmniej liznąłem te super EXy od M$ :sorcerer:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Bo Ficusiowi blizej do bota niz barona.

Na czerwiec dwa exy na PS4 w jednym tytule.

MGS V GZ

I

1080p tylko na tej konsoli.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Za to 1440p i 4K tylko na PC, zakładam, że i w znacząco wyższych detalach ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

jeszcze tysiac razy mam napisac, ze mnie bloodborne nie jara, nie planowalem kupic i nigdy nie mialem nim podjarki - soul znajdz posta gdzie sie jaralem smialo, powodzenia

jaralem sie driveclubem i czesto w cw zachwalalem ta gre, bo to jedyny ex w chwile obecna ktory mi sie bardzo podoba - mam platyne i przegralem w niego wiecej godzin niz ty w tej gierce z x360, to wlasnie nas odroznia

zreszta ja caly czas gadam, ze ps4 to w chwili obecnej tylko multiplatformy, a nawet mimo tego mam wiecej skonczonych exow niz ty, ktory od stu lat gadal jakie to xone ma hiper exy, beka z ps4 bez gier, a okazalo sie, ze na exy masz wyyebane za to godziny spedzasz przed zyebanymi multiplatformami w 900p

Opublikowano

Za to 1440p i 4K tylko na PC, zakładam, że i w znacząco wyższych detalach ;)

PC nikogo
Opublikowano

Tak samo jak mgs. 

Opublikowano

Bo Ficusiowi blizej do bota niz barona.

Na czerwiec dwa exy na PS4 w jednym tytule.

MGS V GZ

I

1080p tylko na tej konsoli.

Płatne demo w końcu za free. Great Deal.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.