Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No bo bardzo nieładnie zwłaszcza, że to było wiadomo od bardzo dawna. 

Ty januszu. :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Otworzyłem sonke o ja (pipi)e tam się plastik stopił (albo nie wiem co to jest jakiś klej czy coś) w kilku miejscach DAFUQ

Daj fotki, wiele osób z forum pewnie chce zobaczyć jak wygląda PS4 od środka ;D

Opublikowano

Pod komiec roku biorę raty w prodevencie i biorę ps4. Zastanawiaj się nad takim zestawem:

-TLOU HD

-GTA V HD

-Uncharted 1 HD

-Uncharted 2 HD

-Uncharted 3 HD

-God of War 3 HD

-Witcher 3 Wild Hunt Kickstarter beta 0.03 20 fps edition

Dobrze dobrze?

xEyCZ3U.jpg

Nadkonsola czeka na Ciebie, Ragi.

Opublikowano

we wrzesniu mgs5, jak demko swietnie wyglada w full hd i chodzi w 60fps na ps4 to glowa mala, jak ktos ma awersje na pc i posiada xone i jara go ta seria (jest w ogole ktos taki?) to serdecznie wspolczuje tego jak fox engine dziala na tym sprzecie

czyzby 2015 tak czesto hejtowany przeze mnie przyniosl mi dwie najlepsze gry zycia? oby oby :)

Opublikowano

forzy tak ale tylko horizon lub jak zrobia jeszcze jakiegos arcadowca, nie jestem duzym fanem symulatorow

Tak tylko informacyjnie, bo mi tam wisi czy kupisz kiedykolwiek Xone, ale w Forza Motorsport są tak rozbudowane opcje asyst, że można grać albo w topowy konsolowy symulator albo w racera dla totalnych casuali albo ustawić 5 odcieni szarości pomiędzy.

Opublikowano

No model jazdy w burokach jest świetny, dlatego je kupiłem. :banderas:

Opublikowano

Suteq a Plantsy juz masz?

Opublikowano

Przecież ja miałem od pierwszego dnia, to Colin miał ściągnąć. 

Opublikowano

Jak Persona wyjdzie w tym roku to chyba bedzie najlepszy growy rok ever, Bloodborne, Wiedzmin 3, Forza 6, TR 2, Halo 5, MGS V i Persona 5, ja (pipi)e  :fsg: 

Opublikowano

Przecież ja miałem od pierwszego dnia, to Colin miał ściągnąć. 

To gramy jak tylko Geralt pozwoli :banderas:

Opublikowano

plantsy  :dynia:

Opublikowano

fajne te plantsy, dopóki nie zagrałem nie rozumiałem jaranka. takie 8/10

Opublikowano

Zazdrościsz bo z toba nikt nie chce grać.

@hav3n

Czyli nigdy. Tak jak myślałem, obiecanki cacanki. Z Horizon pewnie będzie tak samo. :reggie:

Opublikowano

Jak cos rowniez moge pograć w gierki z wami

Btw

Sony jest najbardziej żałosna firma na świecie haha świetny lineup w tym roku ma ps4

Gry z ps3 i vity xD

Ciekawe czy na e3 zapowiedzą killzona i uncharted z vity xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Zazdrościsz bo z toba nikt nie chce grać.

@hav3n

Czyli nigdy. Tak jak myślałem, obiecanki cacanki. Z Horizon pewnie będzie tak samo. :reggie:

Wszelkie zazalenia prosze slac do panow z CD Projekt Red ze zrobili taka GOTG gre :reggie:

Opublikowano

Pier.dolisz. 

Opublikowano

ja jeszcze do niedawna sypałem 10-tkami za gry, których jednym z największych atutów była fabuła i postacie (vide MGS jako GOTG V gen., To The Moon, 10- itp.

czy gdybyście wyrzucili z Wieśka wszystkie te łapiące za serduszko motywy, postaci i ogólnie rzecz biorąc motywy fabularne na rzecz czystego gameplayu, też byłaby to dla was gra na "10"?

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

@niekochany

Oczywiście, że nie. 

Gdyby w Dark Souls nie było świetnego lore to też bym nie dał 10. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dla fanow Sagi to jest minimum jakies 15/10. Jezeli ktos nie gral w poprzednie gry to moze 12/10, brak przeczytania ksiazek to 9/10. a brak jakiejkolwiek wiedzy i zainteresowania gatunkiem RPG to pewnie 8/10.

Dla klapow mozna jeszcze dodac locka na 20fps przy bagnach i brak textur w Novigradzie wiec pewnie jakies 7/10 i znaczek zyebanego portu wiec caly czas ''bardzo dobra'' gra jakich na PS4 jest wiele  :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja nie czytalem sagi, nie gralem w poprzednie czesci, baaa...nawet rpg nie lubie. A od dnia premiery w nic innego nie gram i boje sie,ze do premiery batmana nie skoncze tak kozackiej gry jakim jest wiedzmin.

Opublikowano

Dla fanow Sagi to jest minimum jakies 15/10. Jezeli ktos nie gral w poprzednie gry to moze 12/10, brak przeczytania ksiazek to 9/10. a brak jakiejkolwiek wiedzy i zainteresowania gatunkiem RPG to pewnie 8/10.

niektórzy fani action/rpg na tym forum narzekali na system walki i problemy z dowolnym zmienianiem i lockowaniem na grupkach przeciwników, za wzór podając DS, czy BB. i nie były to żadne klapy :reggie: 

Opublikowano

Ja w ogóle nie lockuję przeciwników. Ot wyprowadzam atak w konkretną stronę i przeciwnika. A system walki jest świetny. :banderas: 

Opublikowano

Po co sie lockowac jak Geralt robi dokladnie co mu kazesz i ciachasz kogo chcesz :reggie: i tak trzeba odciagac przeciwnikow bo juz 3 wrogow na najwyszym poziomie trudnosci jest prze(pipi)ana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.