Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pominąwszy "kult" Spencera:te gify ze Spencerem jako Green Lantern to 10/10. No tylko SpencerHulk mógłby przebić je, albo Riddler, jeśli przedstawić go jako antagonistę :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

GT6 przeciez mial zmienna pogode i pory dnia i chodzil bardzo fajnie, niebo a ziemia w porownaniu do GT5 (ktore nawet przywoluje mazzeo tym screenem gdzie GT6 nawet ten defekt piatki naprawil)

Opublikowano

Zawsze mnie rozwalają te teksty klapków. Od 2 tygodni płaczą i stękają, że Wiedźmin 3 chodzi na PS4 w 20 FPS itp., ale jak przychodzi do Forzy, która jest jedyną grą w gatunku, która chodzi w betonowych 60 FPS, to się śmieją, że nie nawalili ficzerów, które by ją sprowadziły do 40 FPS jak CARS czy GT :reggie:

Opublikowano

GT6 przeciez mial zmienna pogode i pory dnia i chodzil bardzo fajnie, niebo a ziemia w porownaniu do GT5 (ktore nawet przywoluje mazzeo tym screenem gdzie GT6 nawet ten defekt piatki naprawil)

Nie no GT6 wydane po chyba 7 latach PS3 na rynku całkowicie zmienia sytuację :yao:  Ale myślę, że jednak przeciętny gracz wolałby nie czekać całej generacji na kolejną część gry, która nie jest padaką.

Opublikowano

lepiej robić tak jak mistrzowie z polyphony, deszcz który psuje grafike i 40fps :kaz:

Dodgy_Alpha1.jpg.jpg

PAMIĘTAMY

to z plejstejszon 2 ?

Opublikowano

aha czyli argumenty botow na gt6 ktore dzialalo fajnie i naprawilo praktycznie wszystkie babole graficzne piatki to - beka bo gra wyszla po 7 latach i beka bo nikt nie kupil 

oki kumam, zapominamy o tej czesci i smiejemy sie z ulomnosci piatki

Opublikowano

GT6 chodziło w wyższej rozdzielczości niż 90% gier na bonera, ze zmienną porą dnia i pogodą, a boty brak tych ficzerów w Forzy tłumaczą koniecznością utrzymania betonowych 60 fps. Next-gen! :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Jeszcze dodaj ze GT6 takie super ze sciaganie update zajmuje dluzej niz ogranie Forzy

Opublikowano

Smieszne ile klapy wymagaja od MS, a sami papraja sie z Driveklapem czy Orderkiem na 4h :pawel:

Opublikowano

Jeszcze dodaj ze GT6 takie super ze sciaganie update zajmuje dluzej niz ogranie Forzy

Piszesz o tej Forzy, którą ludzie po dwa dni z Xbox Live ściągają?

Co sie dzieje z tym xbox live!?Forza sciaga mi się już z9h a mam dopiero 39% :/ Dramat. Sprawdzalem  i na PS4 wszystko smiga jak powinno. Moze to wina ustawien jakiś?Tez tak macie?

Nie panikuj, ja Forze do 100% ciągnąłem prawie dwa dni, za to BF4 i DR3 poszły już sprawnie. Coś tam z serwerami FM5 jest skopane, bo nawet w grze wyniki, tabele czy projekty na auta wczytują się cholernie długo.

:dafuq:

Opublikowano

Ale co do sprzedaży to nie zaginajmy faktów: GT6 się sprzedał słabo, jak na standardy serii, ale te 3 mln+ (teraz pewnie więcej) to w zasadzie wynik jaki uzyskała najpopularniejsza Forza. *

Chcąc nie chcą to największa marka Sony, odpowiednik Halo (i obydwie serie jednak wykazują już tendencję zniżkową, choć dobre odsłony w tej generacji mogą to zmienić). 

W ogóle wygląda (nie do końca aktualne dane) to tak:

Seria GT - ponad 70 mln kopii
Seria Ratchet & Clank  ~27 mln
GoW ~ 22 mln
Uncharted ~ 21 mln
Wysoko jeszcze jest Jak, ale to w zasadzie martwe IP,  i LBP

* Ostatecznie Forza 3 osiągnęła ok. 5 mln (Ltd. Gran Turismo 6 może się ostatecznie nie zbliżyć do tej granicy)

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

No tak, krawaciarze w siedzibie Sony sprawdzili, co się najlepiej sprzedaje i teraz będą żerować na tych markach - w sumie oczywista oczywistość. Wychodzi remaster GoW3, wychodzi remaster Uncharted, wychodzi remake Ratcheta jedynki. W produkcji kolejny God of War i Uncharted. 

No i brakuje tylko zapowiedzi Gran Turismo 7. Może na E3.

Opublikowano

Widze klap juz nic nie zostalo tylko wspominac przeszlosc, a to jeszcze tydzien do E3.

Opublikowano

Być xbotem (chwilowo przefarbowanym na blacharza, ale w sumie to jeden pies) i pisać o żerowaniu na markach. Czy wy naprawdę za grosz wstydu nie macie? :whyyy:

Opublikowano

No tak, krawaciarze w siedzibie Sony sprawdzili, co się najlepiej sprzedaje i teraz będą żerować na tych markach - w sumie oczywista oczywistość. Wychodzi remaster GoW3, wychodzi remaster Uncharted, wychodzi remake Ratcheta jedynki. W produkcji kolejny God of War i Uncharted. 

No i brakuje tylko zapowiedzi Gran Turismo 7. Może na E3.

hahahaha macio a microsoft co robi? w kolko gyrosy, halo i forzy bo to jedyne serie tej firmy jakie sie sprzedaja - kontynuacje, remastery, remaki itp

kazda firma zeruje na swoich markach przynoszacych dochody 

Opublikowano

Nie wiem Hendrix gdzie Ty masz tendencję zniżkową Halo - Halo 3 ok. 12 mln, Reach i Halo 4 gdzieś w granicach 10 mln każda :P

Opublikowano

Halo ODST ktore bylo takim duzyn DLC w podelku - 8mln. Tyle samo ile The Last of US na ps3 XDDDDD

Opublikowano

hahahaha macio a microsoft co robi? w kolko gyrosy, halo i forzy bo to jedyne serie tej firmy jakie sie sprzedaja - kontynuacje, remastery, remaki itp

kazda firma zeruje na swoich markach przynoszacych dochody 

Czekałem tylko na ten argument - no ale to jest właśnie największy problem tej branży - Sony albo Microsoft robią coś źle, to zaraz "hahahaha, a co robi firma X?!" 

Nie ma tutaj treści - wyznacza nowe standardy, tylko jedna i druga obrzuca gównem, bardziej lub mniej śmierdzącym. 

Opublikowano

The Order 1886, Bloodborne, Until Dawn. A teraz Macio wymienia nowe marki, które w tym roku w pudełkach wyda m$.

Opublikowano

A nintendo tylko marian, zelda i rozowy kirby

Opublikowano

ale serio troche beczunia jesli faktycznie F6 pogode i pore dnia na trasie bedzie miec predefiniowana a nie real time :P

Turn 10 robi gry pod framerate, a nie pod graficzkę dla casuali i chwała im za to, że nie łamią się jak inni devi.

:dynia:

Nie ma drugiej takiej wyścigówki która jest nastawiona do tak szerokiego grona jak Forza, nawet mi Cie nie żal.

Opublikowano

The Order 1886, Bloodborne, Until Dawn. A teraz Macio wymienia nowe marki, które w tym roku w pudełkach wyda m$.

Skończ z tym gównianym The Order i Until Dawn :dynia: 

Opublikowano

Driveclub tez nowa marka plus w tym roku jeszcze Rime i nowa gra Qd a ten pisze ze ciagle jedne marki Sony ciagnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.