Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ori to śliczna metroidvania. co do phantom dust do zacytuje samego siebie:

remake jedno z najbardziej przeoczonych perełek na pierwszego xkloca tworzony przez prawdziwych fanów, którzy oprócz podkręcenia grafiki do dzisiejszych standardów balansują system tak, żeby dostarczał jak najmiodniejszej rozgrywki. pomyśl o tym jak o bijatyce/strzelance na trójwymiarowych arenach połączonej z elementami karcianki znanymi z kingdom hearts: chain of memories czy the world ends with you. wszystko podane w post-apokaliptyczno-onirycznym sosie.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jezu Chryste Phantom Dust to nie bijatyka x_X

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

masz też slashera od platinium ze smokami, ale to daleka przyszłość i nic nie ma oprócz rendera.

Opublikowano

Janusze jak zwykle nawet nie wiedza jakiego gatunku sa ciekawe ip, bo graja tylko w te unchartedy, watch dogsy i titanfalle xD

Opublikowano

wypraszam sobie titanfall mnie znudził po 6-7 godzinach a Watch Dogs po 3-4 i już nawet nie mam  :)  Uncharted to nie jest moja ulubiona seria. Od Naughty dog wolę The Last of US.  a ps3 kupiłem dla MGS4 kiedyś :D   

Czemu nikt nie wymienił Quantum Break ? :D To chyba jedyna gra która do mnie przemawia i nie będzie na pc.  Gra Platinium nie wiadomo kiedy wyjdzie a za miesiąc sobie pogram w ich bayonette 2 :P

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Nie chcę wiedzieć co z nim robiłeś.

Opublikowano

oj (pipi)enie ! ja mam 2 pady od listopada i oba bez wad. Fakt mało gram bo nie ma w co ale ... ! :D

Opublikowano

Na ten rok to glownie Sunset I Ori. Na poczatku 2015 licze na Quantum a pozniej wlasnie Phantom Dust.

Opublikowano

te foty to ze standa w media markt

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W racery na poziomie gra się na triple screenie w stabilnych klatkach. Polecam na przykład sprawdzić setup Rene Rasta

Adi dajesz doyebany setup, podczas gdyż 75% graczy PC nie gra nawet w Full HD.... z czym Ty do ludzi. Obstawiam, że nawet Ty masz max 2 monitory, podobnie jak ping, o wielomonitorowych uchwytach nie wspomnę, reszta blacharstwa to 1 monitor 1024x768 i gry na fejsbuczku, ewentualnie bluber z lapkiem z drewna z configiem z czasów dominiacji Windows 3.11 grający w offowe produkcje by 1 osoba. 

Gdyby tak wyglądał przeciętny config u każdego na chacie to nie miałbym pytań, tymczasem 90% blacharstwa leci na kompie z biedry, dociąganych sterach w wersji beta z netu "bo nie działa" oraz grach z torrentów. (+ fora "czy mi pójdzie" oraz "czemu się wiesza")

Z czym do konsol, bezpardonowych władców elektronicznej rozrywki, którzy nadają ton rasie plebsu.

Serio:

XONE >>>>>>>>>>>>>>>ruda broda teki>>>>>>>>>>>>winner>>>>>>>>>>>>>>>blacharstwo

a teraz kliknij Start i narra bo tu dyskusja o przyszłości branży się toczy, nie dla psa kiełbasa. 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Adi o jednym, walduś o czymś innym, aby wywyższyć swoje chvjowe plejstejszyn 4 ponad wszystko. xD

Opublikowano

W racery na poziomie gra się na triple screenie w stabilnych klatkach. Polecam na przykład sprawdzić setup Rene Rasta

Adi dajesz doyebany setup, podczas gdyż 75% graczy PC nie gra nawet w Full HD.... z czym Ty do ludzi. Obstawiam, że nawet Ty masz max 2 monitory, podobnie jak ping, o wielomonitorowych uchwytach nie wspomnę, reszta blacharstwa to 1 monitor 1024x768 i gry na fejsbuczku, ewentualnie bluber z lapkiem z drewna z configiem z czasów dominiacji Windows 3.11 grający w offowe produkcje by 1 osoba. 

Gdyby tak wyglądał przeciętny config u każdego na chacie to nie miałbym pytań, tymczasem 90% blacharstwa leci na kompie z biedry, dociąganych sterach w wersji beta z netu "bo nie działa" oraz grach z torrentów. (+ fora "czy mi pójdzie" oraz "czemu się wiesza")

Z czym do konsol, bezpardonowych władców elektronicznej rozrywki, którzy nadają ton rasie plebsu.

Serio:

a teraz kliknij Start i narra bo tu dyskusja o przyszłości branży się toczy, nie dla psa kiełbasa. 

O ironio... nasmiewa sie z tego, ze gracze PC nie graja w Full HD, a sam gra tylko w BF4 a fapuje nad kazda mozliwa giereczka na PS4...

Opublikowano

znowu (pipi)enie :) posiadanie 3 monitorów to teraz koszt powiedzmy ps3 :P a dobrych to ps4.

Sam mam 2 bardzo fajne i nie wykosztowałem się na tym. Sam pc do takiego grania z monitorami będzie tańszy niż DOBRY TV z ps4. JA nie mówię tu o telewizorach z przeceny w mm tylko o dobrych modelach za porządną kasę.

No ale o czym ja mówię takie janusze gejmingu jak Walduś nigdy tego nie pojmą :) Piją z przeceny i kupują na przecenach albo w ratach 0 % :D

Opublikowano

To jak to jest z tym pc, podlaczony w salonie pod tv czy monitor i taboret?

Opublikowano

Serio:

Waldek ogarnij się bo to już nie jest ani trochę śmieszne.

Nie rozmawialiśmy o "większości" i takich typowych januszach jak Ty tylko o ludziach którzy poważniej grają w racery.

Opublikowano

Sam mam 2 bardzo fajne i nie wykosztowałem się na tym. Sam pc do takiego grania z monitorami będzie tańszy niż DOBRY TV z ps4.

bardzo Cię proszę, obejrzyj jeszcze raz ten filmik, zobacz jakie koleś ma monitory, sprawdź ich cenę, sprawdź cenę jego PC + uchwyty na mońki a potem sprawdź jeszcze raz cenę dobrego TV do PS4 wraz z PS4 i niech będzie, że uchwytem na TV.

Potem spokojnie włącz CW i napisz WALDUŚ JA BARDZO PRZEPRASZAM JAK NIE WIEDZIAŁEM BARDZO MI PRZYKRO JESTEŚ NAJLEPSZY I PS4 TEŻ OD DZIŚ TYLKO  #4THEPLAYERS 

moje uszanowanie! :*

edit

Adi

ale na takiej zasadzie porównania są bez sensu - porównujesz setupy za grube hajsy do budżetowego sprzętu za parę kilo złotych (PS4+akcesoria). To rozumiem teraz już z braku argumentów porównujemy konsole do benchmarkowego PC, którego większość z nas oglądnie na YT? 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

tylko mortal i tekken

jaki casul

Opublikowano

Sam mam 2 bardzo fajne i nie wykosztowałem się na tym. Sam pc do takiego grania z monitorami będzie tańszy niż DOBRY TV z ps4.

bardzo Cię proszę, obejrzyj jeszcze raz ten filmik, zobacz jakie koleś ma monitory, sprawdź ich cenę, sprawdź cenę jego PC + uchwyty na mońki a potem sprawdź jeszcze raz cenę dobrego TV do PS4 wraz z PS4 i niech będzie, że uchwytem na TV.

Potem spokojnie włącz CW i napisz WALDUŚ JA BARDZO PRZEPRASZAM JAK NIE WIEDZIAŁEM BARDZO MI PRZYKRO JESTEŚ NAJLEPSZY I PS4 TEŻ OD DZIŚ TYLKO  #4THEPLAYERS 

moje uszanowanie! :*

edit

Adi

ale na takiej zasadzie porównania są bez sensu - porównujesz setupy za grube hajsy do budżetowego sprzętu za parę kilo złotych (PS4+akcesoria). To rozumiem teraz już z braku argumentów porównujemy konsole do benchmarkowego PC, którego większość z nas oglądnie na YT? 

Ten twoj LG to dobry TV?

Opublikowano

Tak samo jak z graniem na padzie - niby każdy gra z padem w łapie na kanapie w salonie przed dużym tv, a jak spytasz czy divinity obsługuje pada, to coś o paraolimpiadzie bredzą. Wbrew zaklinaniu rzeczywistości przez rycerzy blachy obraz pecetowca jest jeden:

Almarl.jpg

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Tak samo jak z graniem na padzie - niby każdy gra na kanapie w salonie przed dużym tv, a jak spytasz czy divinity obsługuje pada, to coś o paraolimpiadzie bredzą.

No jak się nie ma pojęcia o czymś to najlepiej powiedzieć, że ktoś bredzi. Typowy klapkowy janusz. xD

A Walduś ładna hipokryzja. Sam zarzuca, że ktoś porównuje super sprzęt gamingowy, który ma mniejszy procent posiadaczy PC, a twierdzi, że każdy posiadacz PS4 ma TV 60+ cali. BECZUNIA.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie no, chyba lepiej niż z graniem na 2 pady 1v1, czy w co-opie. Wiadomo że niby można, ale żaden blacharz się tym nawet nie deklarował. xD

Opublikowano

Bardzo przyjemnie gra mi się w Fifę 14 na 2 pady na komputerze osobistym.

Opublikowano

@ragus

Po podłączeniu do dużego tv i kina domowego, ma się rozumieć? Jeśli choć połowa blacharzy tak się bawiła, nie było by zadnych "ale".

Oprócz licytacji na exy ma się rozumieć...

Opublikowano

A Walduś ładna hipokryzja. Sam zarzuca, że ktoś porównuje super sprzęt gamingowy, który ma mniejszy procent posiadaczy PC, a twierdzi, że każdy posiadacz PS4 ma TV 60+ cali. BECZUNIA.

to akurat sama prawda. obecnie przerzucamy się na coś około 80 cali. Od 2015 roku tylko paraboliczne ekrany 102 cale. 

a Ty jak tam? dalej CRT, karta wydala odświeżanie 60Hz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.