Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przejmujemy temat.

Bo karty Radeon to ruski czołgi, a Geforce to jego amerykancki odpowiednik, który ma mniejszy kaliber, ale nadrabia elektroniką i pali mniej.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Spuść ktoś bo śmierdzi. 

Opublikowano

E3

desktop_2014_08_14_20xou9e.png

Gamescom

desktop_2014_08_14_20l3ur2.png

Ubisoft w formie.

Opublikowano

Mam pytanko odnosnie ps4. Chce sobie je kupic i grac na tym w warthundera. Granie online jest darmowe na ps4? I ile max klatek warthunder wyciagnie. Wszyscy tu pisza o60h 1080p. Ale czy moge miec tych klatek wiecej niz 60 cxy to jest max na ps4. Bo blachy maja i po 120 klatek.

Opublikowano

XD jak niby sobie wyobrazasz więcej klatek na ps4? Dorzucisz ramu?

Opublikowano

na ps4 najlepiej gra się w 24 klatkach i z pasami, niestety warthunder nie obsługuje :/.

Opublikowano

No nie wiem grafa jajec nawet na filmowym nie urywa. Ale na xbonie pewnie by nie poszlo

Opublikowano

Granie online jest darmowe na ps4?

Nie. Musisz mieć wykupiony abonament ps+

Ale czy moge miec tych klatek wiecej niz 60 cxy to jest max na ps4. 

Jest to uzależnione odbiornikiem TV, grą i samą konsolą. PS4 ma zazwyczaj zablokowane 30/60 fps. Lub niezablokowane pomiędzy tymi wartościami. 

Bo blachy maja i po 120 klatek.

W frapsie może i tak. Ale do tego potrzebny jest jeszcze monitor obsługujący taką liczbę klatek. 

Opublikowano

Jezeli to o czym mowisz to jakies F2p to nie potrzebujesz plusa aby grac online.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No nie wiem grafa jajec nawet na filmowym nie urywa. Ale na xbonie pewnie by nie poszlo

XD
Opublikowano

Spokojnie, kto ma nas zjeść :D? Konsolowcy? Oni uwielbiają rozmowy o rozdzielczościach, klatkach na sekundę, technikaliach jak gigaherce, teraflopy i inne trudne pojęcia, których nawet nie rozumiem. To jest ich świat. Nie mają za bardzo w co grać, to czymś trzeba się zająć.

Za SH2 nikt na klapki na sekundę uwagi ne zwracał. Na fabułę, atmosferę już tak. Teraz taki Janusz, usłyszy w radiu, że PS4 jest tryndy, to poleci do sklepu by być tryndy. (pipi) z tym, że z konsolami nigdy wcześniej nie miał do czynienia. Jeszcze do tego, wchodzi na PPE i czyta o klatkach i rozdzielczości i już wszystko wie na temat gamingu.

Opublikowano

Mam pytanko odnosnie ps4. Chce sobie je kupic i grac na tym w warthundera. Granie online jest darmowe na ps4? I ile max klatek warthunder wyciagnie. Wszyscy tu pisza o60h 1080p. Ale czy moge miec tych klatek wiecej niz 60 cxy to jest max na ps4. Bo blachy maja i po 120 klatek.

Możesz grać w war Thunder bez ps+
Opublikowano
Za SH2 nikt na klapki na sekundę uwagi ne zwracał. Na fabułę, atmosferę już tak. 

Ale to było 13 lub 20(zależy jak na to patrzeć) lat temu. Świat idzie do przodu i wymagania graczy stale rosną. Wprost proporcjonalnie powinna też moc sprzętu. 

Opublikowano

Opinii graczy januszowych sie nie bierze pod uwagę. Poza tym ładne wymagania mają ci współcześni gracze. QTE, korytarze, strzałki do celu i widzenie przez ściany. To ostatnie 15 lat temu było tzw.: cheatem, tak samo jak godmode, czy give all.

Opublikowano

Ale mi chodzi o wymagania co do sprzętu a nie rozgrywki. 

Opublikowano

Przyznaje oficjalnie botkom racje.

nawet nowy SH celuje w 2016 rok....

Te wszystkie gry kórwa wyjdą jak się generacja będzie kończyła.

Opublikowano

No chyba,ze ta znowu potrwa 8 lat

Opublikowano

No chyba,ze ta znowu potrwa 8 lat

oby nie,oby max 5 lat, ale zabawne jest że Xbox-a będą ciągneli pewnie jeszcze z 15 lat, za mało zarabia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Do 2020 nie zobaczymy nowych konsol, czy nam to sie podoba czy nie.

Mark my words. 

Opublikowano

jeszcze fifki na ps3 będą wtedy wychodzić.i

i asasyny.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Do 2020 nie zobaczymy nowych konsol, czy nam to sie podoba czy nie.

Mark my words. 

Wystarczy ze Lord Gaben wyda konsole w 2016 i w 2018 max zobaczymy nowe konsole.

Mark my words.

Opublikowano

po co komu nowe konsole jak wyjdzie hl3?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.