Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

cokolwiek w UbiArt propsuje - swietny engine i jak dotad ma szczescie do samych co najmniej dobrych gier na niego pisanych

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na Xbla jest stary pop w nowej grafice 2,5 D z postacią księcia z piasków czasu.

Opublikowano

Ale Child of Light prosze szanowac :( Gra arcydzielo, piekna oprawa i muzyka, solidny gameplay. Po(pipi)ka z PSN/Live czy nie ale dla mnie jak na razie GOTY 2014.

Opublikowano

Co do dyskusji nt gier Ubisoftu, polecam te "recenzje":

"Ubisoft: The Game"

http://games.on.net/2014/06/ubisoft-game-the-review/

Wszystkie niby inne, a tak naprawde wszystkie sa jakies takie identyczne, maja te sama/przyblizona mechanike, te same aktywnosci poboczne tylko ubrane inaczej, zalezne od strefy czasowej.

Jak widac nie jestem jedyna osoba ktora grajac w gre Ubisoftu czuje jakoby gdzies to juz widziala.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@hav3n

Dust lepszy.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

pamiętacie ten trailer?

cudeńko. a wyszło jak wszyscy wiemy.

Opublikowano

Czuje ze Ubi sie mocno rozkreci w tej generacji i za 3 lata dostaniemy wersje Anniversary pierwszego Assassina i wszystko zacznie sie od nowa xD.

AC na next geny, AC na past geny i jeden remaster co roku. Kazdy Iras bedzie zadowolony xD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Co do dyskusji nt gier Ubisoftu, polecam te "recenzje":

"Ubisoft: The Game"

http://games.on.net/2014/06/ubisoft-game-the-review/

Wszystkie niby inne, a tak naprawde wszystkie sa jakies takie identyczne, maja te sama/przyblizona mechanike, te same aktywnosci poboczne tylko ubrane inaczej, zalezne od strefy czasowej.

Jak widac nie jestem jedyna osoba ktora grajac w gre Ubisoftu czuje jakoby gdzies to juz widziala.

Generalnie rozchodzi sie o to, że gracze lubią grać w to co znają i w ubi wiedzą o tym i wciskaja takie same gry pod innymi nazwami.

Opublikowano

Czuje ze Ubi sie mocno rozkreci w tej generacji i za 3 lata dostaniemy wersje Anniversary pierwszego Assassina i wszystko zacznie sie od nowa xD.

AC na next geny, AC na past geny i jeden remaster co roku. Kazdy Iras bedzie zadowolony xD.

Niedługo w każdym miesiącu będzie wydawany asasyn. xD

Już są dwa, na obie generacje, za jakieś pół roku pewnie wyjdzie edycja HD z pastgenów.

Opublikowano

Marzy mi się nowy Rayman w 2D. Albo...

Rayman 4. Na silniku AC Unity. Cell Shading. Coś takiego jak było z PoP (2009) i silnikiem AC1. To by było coś pięknego <3 

Opublikowano

Marzy mi się nowy Rayman w 2D. Albo...

Rayman 4. Na silniku AC Unity. Cell Shading. Coś takiego jak było z PoP (2009) i silnikiem AC1. To by było coś pięknego <3

Jestes dziwny.

Opublikowano

rayman w himalajach, w kapturze z wysuwanym ostrzem i telefonem do hackowania to by bylo spelnienie niektorych marzen 

Edytowane przez kermit

Opublikowano

@rayos

A idź grać na vicie przebrzydly casulu :*

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

rayman w dzungli, w kapturze z wysuwanym ostrzem i telefonem do hackowania to by bylo spelnienie niektorych marzen

Jeszcze na sloniu, a dzungla w centrum Nowego Yorku.

Opublikowano

Pamiętacie jak kilka lat temu było, źle bo " sequel goni sequel" i mało było nowych IP? teraz to już w ogóle patologia. Remaster goni Remake a piękne gry nagle stają się zwykłe. Idż pan w c h u j z tą branżą :/

Opublikowano

Preorderzy to frajerzy. To juz dawno zostalo ustalone. MKX jeden trailer pokazali ale "PREODER NAŁ (pipi)O, JUZ DO SKLEPU BIEGIEM!!1!!!11!!1"

Opublikowano

największe ku.restwo pre-orderowe ostatnich miesięcy to chyba epizod ripley z alien isolation.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

jakies majty w assasinie dodawane do pre ordera to kazdy oprocz sianoglowych ma wy(pipi)ane

ale taka zagrywka jak w alien isolation gdzie kupujac pre order dostaniesz pierwsze misjie w dlc jak jeszcze była cala filmowa załoga na pokladzie to skuwysynstwo wymierzone w najwiekszych fanow 8 pasazera nostromo...

up@ NO WŁACHA

Edytowane przez kermit

Opublikowano

@rayos

A idź grać na vicie przebrzydly casulu :*

Po pracy sesyjka w KZ: Najemnik na Vicie, potem pogram na 3DSie w Pokemony, a na koniec dnia pogram w GTA V na PS3. Life = WIN

Opublikowano

w ogóle jaki jest sens tych preorderów? rozumiem gdybym dostał np takie GTA V czy Wiedźmina 10 dni przed premierą ( równo z piratami BTW :D ). Ale przecież to nie komuna a my nie żyjemy w Birmie, żebyśmy nie mogli wypić kawy, wsiąść do samochodu i jechać do sklepu, tudzież kliknąć  KUP TERAZ w smarfonie :P 

Jeszcze limitowane edycje których jest 10 000 sztuk rozumiem.

Opublikowano

jakies majty w assasinie dodawane do pre ordera to kazdy oprocz sianoglowych ma wy(pipi)ane

ale taka zagrywka jak w alien isolation gdzie kupujac pre order dostaniesz pierwsze misjie w dlc jak jeszcze była cala filmowa załoga na pokladzie to skuwysynstwo wymierzone w najwiekszych fanow 8 pasazera nostromo...

up@ NO WŁACHA

Z tego co wiem to DLC będzie można też normalnie dokupić po premierze

Opublikowano

Mnóstwo januszowych irasów poleci na premierę po grę i tyle im się odbije. :confused:

Preordery na Unity, FC4 i The Crew dawno złożone. Jak zapowiedzą Rogue na PS4, to też kupię. Mocno piecze? :turned:

Opublikowano

to ludzie ludziom zgotowali ten los

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.