Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

cokolwiek w UbiArt propsuje - swietny engine i jak dotad ma szczescie do samych co najmniej dobrych gier na niego pisanych

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na Xbla jest stary pop w nowej grafice 2,5 D z postacią księcia z piasków czasu.

Opublikowano

Ale Child of Light prosze szanowac :( Gra arcydzielo, piekna oprawa i muzyka, solidny gameplay. Po(pipi)ka z PSN/Live czy nie ale dla mnie jak na razie GOTY 2014.

Opublikowano

Co do dyskusji nt gier Ubisoftu, polecam te "recenzje":

"Ubisoft: The Game"

http://games.on.net/2014/06/ubisoft-game-the-review/

Wszystkie niby inne, a tak naprawde wszystkie sa jakies takie identyczne, maja te sama/przyblizona mechanike, te same aktywnosci poboczne tylko ubrane inaczej, zalezne od strefy czasowej.

Jak widac nie jestem jedyna osoba ktora grajac w gre Ubisoftu czuje jakoby gdzies to juz widziala.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@hav3n

Dust lepszy.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

pamiętacie ten trailer?

cudeńko. a wyszło jak wszyscy wiemy.

Opublikowano

Czuje ze Ubi sie mocno rozkreci w tej generacji i za 3 lata dostaniemy wersje Anniversary pierwszego Assassina i wszystko zacznie sie od nowa xD.

AC na next geny, AC na past geny i jeden remaster co roku. Kazdy Iras bedzie zadowolony xD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Co do dyskusji nt gier Ubisoftu, polecam te "recenzje":

"Ubisoft: The Game"

http://games.on.net/2014/06/ubisoft-game-the-review/

Wszystkie niby inne, a tak naprawde wszystkie sa jakies takie identyczne, maja te sama/przyblizona mechanike, te same aktywnosci poboczne tylko ubrane inaczej, zalezne od strefy czasowej.

Jak widac nie jestem jedyna osoba ktora grajac w gre Ubisoftu czuje jakoby gdzies to juz widziala.

Generalnie rozchodzi sie o to, że gracze lubią grać w to co znają i w ubi wiedzą o tym i wciskaja takie same gry pod innymi nazwami.

Opublikowano

Czuje ze Ubi sie mocno rozkreci w tej generacji i za 3 lata dostaniemy wersje Anniversary pierwszego Assassina i wszystko zacznie sie od nowa xD.

AC na next geny, AC na past geny i jeden remaster co roku. Kazdy Iras bedzie zadowolony xD.

Niedługo w każdym miesiącu będzie wydawany asasyn. xD

Już są dwa, na obie generacje, za jakieś pół roku pewnie wyjdzie edycja HD z pastgenów.

Opublikowano

Marzy mi się nowy Rayman w 2D. Albo...

Rayman 4. Na silniku AC Unity. Cell Shading. Coś takiego jak było z PoP (2009) i silnikiem AC1. To by było coś pięknego <3 

Opublikowano

Marzy mi się nowy Rayman w 2D. Albo...

Rayman 4. Na silniku AC Unity. Cell Shading. Coś takiego jak było z PoP (2009) i silnikiem AC1. To by było coś pięknego <3

Jestes dziwny.

Opublikowano

rayman w himalajach, w kapturze z wysuwanym ostrzem i telefonem do hackowania to by bylo spelnienie niektorych marzen 

Edytowane przez kermit

Opublikowano

@rayos

A idź grać na vicie przebrzydly casulu :*

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

rayman w dzungli, w kapturze z wysuwanym ostrzem i telefonem do hackowania to by bylo spelnienie niektorych marzen

Jeszcze na sloniu, a dzungla w centrum Nowego Yorku.

Opublikowano

Pamiętacie jak kilka lat temu było, źle bo " sequel goni sequel" i mało było nowych IP? teraz to już w ogóle patologia. Remaster goni Remake a piękne gry nagle stają się zwykłe. Idż pan w c h u j z tą branżą :/

Opublikowano

Preorderzy to frajerzy. To juz dawno zostalo ustalone. MKX jeden trailer pokazali ale "PREODER NAŁ (pipi)O, JUZ DO SKLEPU BIEGIEM!!1!!!11!!1"

Opublikowano

największe ku.restwo pre-orderowe ostatnich miesięcy to chyba epizod ripley z alien isolation.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

jakies majty w assasinie dodawane do pre ordera to kazdy oprocz sianoglowych ma wy(pipi)ane

ale taka zagrywka jak w alien isolation gdzie kupujac pre order dostaniesz pierwsze misjie w dlc jak jeszcze była cala filmowa załoga na pokladzie to skuwysynstwo wymierzone w najwiekszych fanow 8 pasazera nostromo...

up@ NO WŁACHA

Edytowane przez kermit

Opublikowano

@rayos

A idź grać na vicie przebrzydly casulu :*

Po pracy sesyjka w KZ: Najemnik na Vicie, potem pogram na 3DSie w Pokemony, a na koniec dnia pogram w GTA V na PS3. Life = WIN

Opublikowano

w ogóle jaki jest sens tych preorderów? rozumiem gdybym dostał np takie GTA V czy Wiedźmina 10 dni przed premierą ( równo z piratami BTW :D ). Ale przecież to nie komuna a my nie żyjemy w Birmie, żebyśmy nie mogli wypić kawy, wsiąść do samochodu i jechać do sklepu, tudzież kliknąć  KUP TERAZ w smarfonie :P 

Jeszcze limitowane edycje których jest 10 000 sztuk rozumiem.

Opublikowano

jakies majty w assasinie dodawane do pre ordera to kazdy oprocz sianoglowych ma wy(pipi)ane

ale taka zagrywka jak w alien isolation gdzie kupujac pre order dostaniesz pierwsze misjie w dlc jak jeszcze była cala filmowa załoga na pokladzie to skuwysynstwo wymierzone w najwiekszych fanow 8 pasazera nostromo...

up@ NO WŁACHA

Z tego co wiem to DLC będzie można też normalnie dokupić po premierze

Opublikowano

Mnóstwo januszowych irasów poleci na premierę po grę i tyle im się odbije. :confused:

Preordery na Unity, FC4 i The Crew dawno złożone. Jak zapowiedzą Rogue na PS4, to też kupię. Mocno piecze? :turned:

Opublikowano

to ludzie ludziom zgotowali ten los

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.