Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

to ludzie ludziom zgotowali ten los

podludzie graczom chciales powiedziec.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

AC na next geny, AC na past geny i jeden remaster co roku. Kazdy Iras bedzie zadowolony xD.

Mnóstwo januszowych irasów poleci na premierę po grę i tyle im się odbije. :confused:

Preordery na Unity, FC4 i The Crew dawno złożone. Jak zapowiedzą Rogue na PS4, to też kupię. Mocno piecze? :turned:
Zobaczymy czy gacie z preordera AC wejda na Twoj rozjechany przez Ubi </3 otwor.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Plusy mi się skończyły, sorry panowie, rozdam jutro. :P

w ogóle jaki jest sens tych preorderów? rozumiem gdybym dostał np takie GTA V czy Wiedźmina 10 dni przed premierą ( równo z piratami BTW :D ). Ale przecież to nie komuna a my nie żyjemy w Birmie, żebyśmy nie mogli wypić kawy, wsiąść do samochodu i jechać do sklepu, tudzież kliknąć  KUP TERAZ w smarfonie :P

Jeszcze limitowane edycje których jest 10 000 sztuk rozumiem.

Ja składam preordery tylko na naprawdę must havy jak GTA V. Niestety muszę preorderować bo nie mam u siebie w mieście sklepu z grami, a szkoda, bo pójście na premierę, wzięcie gierki, zapłacenie i udanie się do domu to musi być fajna sprawa. :(

Opublikowano

Zobaczymy czy gacie z preordera AC wejda na Twoj rozjechany przez Ubi </3 otwor.

TgXBeWa.png

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ubi to jedynie gierki z pod dłuta Ancela który ma tam jeszcze parę projektów jako dyrektor kreatywny min. BG&E 2. Mam nadzieje że gdy skończy to co musi dla Ubi to się na nich wypnie i w pełni skupi się gierkach robionych w jego Wild Sheep rzekłem :)

Opublikowano

Shadow of Mordor czarnym koniem tej jesieni, rzeklem.

Opublikowano

Niesamowite, jak bardzo niektórych potrafi boleć, że ktoś się dobrze bawi przy jakiejś grze :lol:

Opublikowano

Iras jesteś rakiem branży, pogódź się z tym.

Opublikowano

Niesamowite, jak bardzo niektórych potrafi boleć, że ktoś się dobrze bawi przy jakiejś grze :lol:

Nikt nie moze pojąć jak mozna mieć tak spaczony gust :lol:

Opublikowano

Masz racje normalnych graczy jak my boli że przez takie Irasy branża gierek wygląda jak obecnie wygląda :yucky:

Opublikowano

PSN znow lezy. Co za parowy.

Opublikowano

pamiętacie ten trailer?

cudeńko. a wyszło jak wszyscy wiemy.

Ten trailer IMO lepszy :)

Taki okrutny samograj, nawet zginąć się nie dało, a i tak miło wspominam gierke.

Opublikowano

Chyba moja pierwsza gra na PS3, która tak mnie znudziła, że nie dałem jej rady ukończyć. To zbieranie tych świecidełek... brr.

Opublikowano

no, ale przynajmniej świat robił się bardziej kolorowy dzięki naszym poczynaniom :).

Opublikowano

Tez mi sie fajnie gralo w tego pirnce'a. A ze trzeba bylo cos zbierac? No ku.rwa konkretny argument w dyskusji o grze wideo.

Opublikowano

Tez mi sie fajnie gralo w tego pirnce'a. A ze trzeba bylo cos zbierac? No ku.rwa konkretny argument w dyskusji o grze wideo.

Z tego co pamiętam, było to konieczne do kontynuowania przygody. Musiałeś wracać do starych miejsc i przeszukiwać każdy zakątek, tylko żeby zrobić progres. Bardzo żmudne, niemniej artstyle był genialny.

Opublikowano

Nieprawda, nasion było chyba tysiak, a do przejścia gry potrzebowałeś 600. Wystarczyła normalna gra z paroma odejściami aby przejść grę, bardzo spoko samograj.

Opublikowano

no, ale przynajmniej świat robił się bardziej kolorowy dzięki naszym poczynaniom :).

Lepiej IMO to wyglądało w Okami

Opublikowano

tam z tego co pamiętam mocny twist fabularny był na koniec. kiedyś to stanie znowu na mojej półce bo w sumie bym pograł jeszcze pomimo calaka :). w ogóle ta gra nadal wizualnie robi. artstyle>miliony polygonów w szaroburych strzelankach.

https://twitter.com/LizardSquad/status/503911170399825920

\m/

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Twistu nie bylo bo zakonczenie ukazalo sie jako DLC xD Ja ogrywalem na PC zatem nie wiem jak to sie skonczylo wszystko. #DLCtakiedobre #kupiepreorder

Nieprawda, nasion było chyba tysiak, a do przejścia gry potrzebowałeś 600. Wystarczyła normalna gra z paroma odejściami aby przejść grę, bardzo spoko samograj.

Dokladnie. Ja zebralem 1000 i z tego co pamietam to przy jednym mialem jakis problem.

Opublikowano

w ogóle jaki jest sens tych preorderów? rozumiem gdybym dostał np takie GTA V czy Wiedźmina 10 dni przed premierą ( równo z piratami BTW :D ). Ale przecież to nie komuna a my nie żyjemy w Birmie, żebyśmy nie mogli wypić kawy, wsiąść do samochodu i jechać do sklepu, tudzież kliknąć  KUP TERAZ w smarfonie :P

ale zesranka o pre-order xD ja tam skladam pre-ordery na gry ktore chce miec na premiere ale nie dla tych dodatkow tylko z wygody bo w 99% gra jest u mnie w domu 1 dzien przed premiera ( zalezy w jakim sklepie skladam ) i po pracy nie musze sie szlajac po sklepach tylko przychodze do domu, a gierka juz na mnie czeka :sorcerer:

To co zrobili z Alien: Isolation to mega sku.rwysynstwo po prostu. 

Opublikowano

ale zesranka o pre-order xD ja tam skladam pre-ordery na gry ktore chce miec na premiere ale nie dla tych dodatkow tylko z wygody bo w 99% gra jest u mnie w domu 1 dzien przed premiera ( zalezy w jakim sklepie skladam ) i po pracy nie musze sie szlajac po sklepach tylko przychodze do domu, a gierka juz na mnie czeka :sorcerer:

To co zrobili z Alien: Isolation to mega sku.rwysynstwo po prostu. 

A skończy się, że dostaniesz 3 dni po premierze, lol.

Opublikowano

@Figaro

Nie w UK.

Tez zamawiam preordery dla wygody, w ogole nie patrze na te bonusowe (pipi)y. Jak skladam zamowienie na Amazomie to mam gwarancje ceny i tego ze gra bedzie na czas. Nigdy sie jeszcze nie zawiodlem ale wiem od znajomych ze mozna zrobic im ladny shit storm jak cos pojdzie nie tak. Zwlaszcza jak masz wykupione Prime.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.