Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale głupoty piszesz.

Akurat Ty i Twoi bracia spod szydlu Sony, królujecie w tym aspekcie.

aha... co jeszcze masz nam ciekawego do powiedzenia?

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Urocze że szokują was jeszcze podwójne standardy w tym temacie ;)

Chyba podwójne standardy klapków.
Oczywiście, oczywiście.

XD

2010 - Metro nikogo

2014 - premiera na PS4 super gra

2005-2013 - arkejdy nikogo

2013 - 2 letnie indyki z PC/X360 na PS4 super gry tak niezależnie

:)

Nie będę się sprzeczał, ale takie z dupy generalizujące argumenty przeciwko botkom to i nawet exact by sklecił.

Ja raczej śmiałem się z tego, że wystarczyło napisać bekowy post o naturze CW, to dosłownie dwie minuty później z cienia wyłonił się wojownik danej konsoli i musiał dodać "nie, bo to tamci!!!". Jak kur.wa jakieś dzieciaczki tłumaczące się przed mamą o to, kto rozlał mleko na podłodze xD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dawno nie było gifów prezentujących moc Nadkonsoli.

ibmi70jFLkJgrX.gif

iPk3F5W020Yyr.gif

Coś czuje, że to w Japonii będzie tak mocna marka jak MH.

Z czego to? Deep Down?

Opublikowano

kochane sony oddajcie kidnappie tego pada, naprawcie psn i wypuśćcie tego metal sluga to może przestanie pisać "głupoty piszesz" "aha co jeszcze" i sie czymś zajmie pożytecznym

Opublikowano

Figaro- dajesz przykłady, gdzie botki narzekają na indyki, a nie ew. śmieją się z zachwalających indyki AD 2014 klapów?

Opublikowano

Figaro- dajesz przykłady, gdzie botki narzekają na indyki, a nie ew. śmieją się z zachwalających indyki AD 2014 klapów?

Pisałem o jakości argumentu, nie treści.

Opublikowano

Urocze że szokują was jeszcze podwójne standardy w tym temacie ;)

Chyba podwójne standardy klapków.
Oczywiście, oczywiście.

XD

2010 - Metro nikogo

2014 - premiera na PS4 super gra

2005-2013 - arkejdy nikogo

2013 - 2 letnie indyki z PC/X360 na PS4 super gry tak niezależnie

:)

Nie będę się sprzeczał, ale takie z dupy generalizujące argumenty przeciwko botkom to i nawet exact by sklecił.

eX4ct to akurat miszczu hipokryzji - stęka ciągle o burakach w Horizon 2 a podobają mu się gameplaye z The Crew gdzie Ragus zapiernicza 150km/h po polach, wydmach, oczkach wodnych itp. na nitro :D

Opublikowano

MS3 i tak nie ma już tego klimatu, co poprzednie części. Tylko jedynka. Go home to mommy.

Klapki, co sądzicie o Super Meat Boyu? Pewnie gra chuyowa, co? Na PS byłaby osom, co nie?

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

Gorsza wersja Diablo xD. U mnie diablo chodzi w 60fps/1800p, nie wiem ja u was. A no tak, macie unik. W takim razie przepraszam xD.

U mnie Diablo też chodzi w 1080p/60, ale z trzema znajomymi siedzimy na kanapie popijając winko przed 55 calowym hx850, jak to przystało na baronów, a u blacharni co? 4 taborety, 19 calowy monitorek i kranówa?

Mazzeo, o czym ty do mnie mówisz? Na dziś już za dużo internetów.

Super, zapomniałeś jeszcze dodać, że grasz w starą wersję, która przez graczy pecetowych była ograna 2 miechy temu, bo teraz mamy nowego patcha 2.1.0, o którym wy na dzień dzisiejszy możecie po marzyć, nie dla psa kiełbasa.

Opublikowano

MS3 i tak nie ma już tego klimatu, co poprzednie części. Tylko jedynka. Go home to mommy.

Klapki, co sądzicie o Super Meat Boyu? Pewnie gra chuyowa, co? Na PS byłaby osom, co nie?

Ja tam Meat Boya kocham.

I tak, na PS3 byłaby osom, ponieważ nie mogę przejść ostatniego bossa bo gra zaczyna tracić klatki, a ja kontrolę nad postacią.

Boże, jak ja gardzę komputerami...

Opublikowano

To na (pipi) go tak często używasz? wy(pipi) go przez okno, będzie spokój. 

Opublikowano

kochane sony oddajcie kidnappie tego pada, naprawcie psn i wypuśćcie tego metal sluga to może przestanie pisać "głupoty piszesz" "aha co jeszcze" i sie czymś zajmie pożytecznym

Bo głupoty pisze, wyjeżdżając ze śmiesznymi tekstami jakoby Indyk na PC, Xbox - (pipi)

Indyk na PS4 - osom. Nie wiem skąd on to sobie wywnioskował.

Zresztą to wam wypadało by się zając czymś pożyteczniejszym, bo od kilkudziesięciu stron głównie wy panoszycie się w tym temacie.

A Metal Sluga i tak nie zamierzam kupować, bo ograłem go jakieś dobre 10 lat temu.

Opublikowano

A jakość nie wynika z treści tylko z.... ? W tym wypadku raczej nie potrzebujemy Rutkowskiego, bo chyba nawet Yeti wie, że kiedyś nie doceniał Metro i indorów.

Opublikowano

Jak ten czas leci :D

33pgbhu.png

Opublikowano

PSN ledwo co dzialal w ostatnich dniach, a na jutro znowu zapowiedzieli konserwacje.  :teehee:

Opublikowano

PSN ledwo co dzialal w ostatnich dniach, a na jutro znowu zapowiedzieli konserwacje. :teehee:

(pipi)isz?
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Soul, pysiaku, z miesiąc już nie dotknąłem komputera ;)

A jakość nie wynika z treści tylko z.... ? W tym wypadku raczej nie potrzebujemy Rutkowskiego, bo chyba nawet Yeti wie, że kiedyś nie doceniał Metro i indorów.

Yeti to Yeti, a nie cała nacja playstation. To jest właśnie generalizacja. Dla mnie przytoczone argumenty są słabe i takie same można napisać przeciwko xbotom (choć też generalizują).

Xboty podczas X360 - haha, biedne klapki jarające się exami, kiedy liczby nie kłamią i każdy wie, że gra się tylko w multiplatformy.

Xboty podczas XBona - haha, żałosne klapy krztuszące się spermą od Ubi. Watch Dogs? XD Synku, ja mam gówniane Patrz Psy ORAZ zayebiste exy, szach mat klapki. Nawet Insomniac robi nam osom exa, ja ich ZAWSZE szanowałem.

Xboty podczas X360 - haha, żałosne klapy grający w CoDa w 598p, kiedy my master x-race napi.erdalamy kille w 659p. I popatrzcie na tę teksturę w Saint Rów 3 xD

Xboty podczas XBona - haha, podludzie klapowe, grają w rozdzielczość zamiast w GRY. Mi tam nie przeszkadza 720p i 50 fpsow w Diablo 3, liczy się chmura i snap. No chyba że jakaś gra uderzy 1080p na Xbonie, wtedy wejdę na forum i zacznę krzyczeć NO WIDZICIE, JEDNAK XBONE NIE TAKI SŁABY, ufff.

I tak dalej. Nawet Dona argument o indykach można obrócić przeciwko wam:

Xboty podczas x360 - beka z klapków, którzy zapominają o zayebistych grach na XBLA, o których mogą pomarzyć na swojej Unchakonsolce.

Xboty podczas XBona - haha, klapki jarające się indykami za 5 dolców, ja pi.erdolę.

I stąd śmieje się z natury tego tematu, thats all.

Opublikowano

Acha, tak się śmiejesz, że jesteś jednym z najczęściej się tutaj udzielających i jednocześnie zdziwionych tendencyjnością dyskusji :sorcerer:

Opublikowano
Soul, pysiaku, z miesiąc już nie dotknąłem komputera  ;)

A to przepraszam. 

ps to samo można napisać o drugiej stronie obozu, wcześniej wam to wszystko odpowiadało teraz nagle przeszkadza.

Także jesteśmy siebie warci, gdzie ta miłość do gier się podziała no gdzie ? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Może ironizujesz, ale ja mam chrapkę na wszystkie 4 tytuły.

nie ironizuje. uważam, że obie firmy powinny w ramach tych usługo oferować stare, ekskluzywne, zapomniane tytuły. no bo który botek co kupił konsolę powiedzmy w 2010 i głównie gra w fifkę, gearsy czy coda (jak rozumiem to do takich każuali kierowane są te oferty) nagle kupi project sylpheed czy condemned: criminal origins? stawiam, że nie wielu/żaden. a tak większa ilość osób zaznajomi się z tą bardziej niszową częścią katalogu obu firm.

Metal Slug 3 Zmierza na PS3, PS4 i Vite. W wydaniu cyfrowym. Heeeell heeeeeah. Boty na kolana.

na XBLA od sześciu lat xDXDXD

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

eX4ct to akurat miszczu hipokryzji - stęka ciągle o burakach w Horizon 2 a podobają mu się gameplaye z The Crew gdzie Ragus zapiernicza 150km/h po polach, wydmach, oczkach wodnych itp. na nitro :D

Widać że Forza Horizon to gra dla każuali, więc podpiszę gify co by botki wiedziały o co będą zaraz walczyć

FORZA HORIZON 2

YVDpWD.gif

THE CREW

YELbW4.gif

według każuala to ten sam gameplay co w Horizon 2, (pipi) że samochód wygląda jakby brał udział w Dakarze XD

A3e7r3.gif

A3e7r3.gif

A3e7r3.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

btw przy okazji Metal Sluga i Dusta zapowiedzieli też na ps4 i vite Nidhogga - jednego z lepszy indyków z PC, ale oczywiście zobaczycie screena i będzie beczunia.

Nidhogg2.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Byś się eX4act przymknął i nic nie pisał, jak ktoś Ci 10x faila wytyka. Auto lata po wydmach jak odrzutowiec z nitro co 30s, ale Ty się jarasz chorągiewko, gdzie w Horizon 2 z tego samego się nabijasz.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.