Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie ma bundla z halo.

W krajach cywilizowanych są.

link.

nie ma bundla z halo.

W krajach cywilizowanych .

link.

Na chwile obecna nie mam, zawsze jednak w Irlandii można kupić nową konsole z dowolny grą w zestawie.

XD

http://www.amazon.de/gp/feature.html/ref=amb_link_182928007_3?ie=UTF8&docId=1000823763&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=hero-quick-promo&pf_rd_r=1V18R85HYGZD3D2X95WQ&pf_rd_t=201&pf_rd_p=524096767&pf_rd_i=B00KB2WXJ8

Jetzt im Angebot: Xbox One Konsole, Halo - The Master Chief Collection und Destiny zusammen für nur 399 EUR

A3e7r3.gif

A3e7r3.gif

Byś się eX4act przymknął i nic nie pisał, jak ktoś Ci 10x faila wytyka. Auto lata po wydmach jak odrzutowiec z nitro co 30s, ale Ty się jarasz chorągiewko, gdzie w Horizon 2 z tego samego się nabijasz.

Pokaż mi w Horizonie setupy off roadowe

A3e7r3.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To nie jest oficjalny bundle pack, więc dalej beka z Ciebie.

Opublikowano

Nidhogg2.jpg

wreszcie jakaś bijatyka na ps4.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

To nie jest oficjalny bundle pack, więc dalej beka z Ciebie.

a kto pisał o oficjalnym bundlu?

Na chwile obecna nie mam, zawsze jednak w Irlandii można kupić nową konsole z dowolny grą w zestawie.

weź Ty się betonie ogarnij bo się osram że śmiechu zaraz.

Opublikowano

ja. to co sobie oferuje niemiecki amazon czy inny irlandzki best buy czy co tam macie nijak się ma do oficjalnej polityki ms.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Takim sposobem to może i być 20 bundle packów jak sobie jakiś sklep zapomyśli.

Wszyscy piszą o jabłkach tylko jeden biedny eX4ct myśli o gruszkach :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ja. to co sobie oferuje niemiecki amazon czy inny irlandzki best buy czy co tam macie nijak się ma do oficjalnej polityki ms.

Przecież każdy wie jakie są oficjalne bundle MS-u i Halo w nich nie ma, a ja pisałem ze w cywilizowanym kraju bez problemu kupi konsole z dowolną grą premierową w tej samej cenie, przez co logicznie rzecz biorąc to też powinno nakręcić sprzedaż samej konsoli.

Opublikowano

porównywałeś oficjalnego bundla biała ps4 + destiny do bundla z gejlo który nie istnieje.

Opublikowano

Przecież każdy wie jakie są oficjalne bundle MS-u i Halo w nich nie ma, a ja pisałem ze w cywilizowanym kraju bez problemu kupi konsole z dowolną grą premierową w tej samej cenie, przez co logicznie rzecz biorąc to też powinno nakręcić sprzedaż samej konsoli.

A kto ci broni kupić na premierę w naszym niecywilizowanym kraju bundlea XO + Halo?

Opublikowano

:thumbsup:
Opublikowano

@pajgi

Zostaw, nie warto...

Opublikowano

A kto ci broni kupić na premierę w naszym niecywilizowanym kraju bundlea XO + Halo?

do mnie piszesz czy do tego gościa z ksywką której nigdy nie zapamiętam?

Opublikowano

@Exact

its-time-to-stop-posting.jpg

Opublikowano

Oficjalny bundle pack z białą limitowaną PS4 i Destiny w zestawie = standardowy Xone z Halo doklejonym w sklepie taśmą do pudełka

#tylkoeX4ct ;)

Opublikowano

Nidhogg2.jpg

wreszcie jakaś bijatyka na ps4.

do tego super opcja cross platformowa rozgrywka między vitowcami a baronami na ps4

Opublikowano

do mnie piszesz czy do tego gościa z ksywką której nigdy nie zapamiętam?

teka, a kogo zacytowałem?

Opublikowano

Acha, tak się śmiejesz, że jesteś jednym z najczęściej się tutaj udzielających i jednocześnie zdziwionych tendencyjnością dyskusji :sorcerer:

Po pierwsze - zobacz listę najaktywniejszych userów tego tematu.

Po drugie - w żadnym miejscu nie jestem zdziwiony.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

W nowym Extreme SoQ i Mielu piszą, że Sunset Overdrive zasysa. Pre-ordery skasowane?

Opublikowano

Urocze że szokują was jeszcze podwójne standardy w tym temacie ;)

Chyba podwójne standardy klapków.

Oczywiście, oczywiście.

XD

2010 - Metro nikogo

2014 - premiera na PS4 super gra

2005-2013 - arkejdy nikogo

2013 - 2 letnie indyki z PC/X360 na PS4 super gry tak niezależnie

:)

botki

2005-2013 - exy nikogo, tylko multiplatformy

2014 - tylko exy, multiplatformy nikogo

Opublikowano

W nowym Extreme SoQ i Mielu piszą, że Sunset Overdrive zasysa. Pre-ordery skasowane?

Mówisz o tym piśmie w którym 9/10 dostają gry pokroju Dead Space 3, a na ich portalu pisano, że Battlefield 3 będzie wyglądał lepiej na PS3/X360 niż na PC? ;)

Opublikowano

Opinia pismaków w gazetce << moje wrażenie na podstawie zajawek.

Opublikowano

Zero zaskoczenia.

511235977.jpg

Opublikowano

Ja grałem i jestem innego zdania.

Yeti 

Ratchet_%26_Clank_Future_Tools_of_Destru

A co powiesz o interaktywnej bajce pixara? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

kto to jest mielo?

Opublikowano

Mówisz o tym piśmie w którym 9/10 dostają gry pokroju Dead Space 3, a na ich portalu pisano, że Battlefield 3 będzie wyglądał lepiej na PS3/X360 niż na PC? ;)

Albo, że przy okazji Halo 5 będzie można grać po raz pierwszy 2 postaciami lul, albo stawianie wyżej w platformerach strzelanki z Ratchetem niż Donkey Konga lul[2] lub wcisnięcie 3 Motostormów na liste najlepszych ścigałek a Forzy Horizon wcale lul[3].

Z innej beczki będe miał beke jak tak bardzo najhajpowane Destiny na ps4 wyjdzie i okaże się, że konserwacje psn bedą albo kolejny atak hakierów i ch.uja sobie szlachta pogra :lol:

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.