Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nintendo zgapiło od apple pomysl z wdrazaniem nowego sprzetu, niektorzy co rok wymieniaja smartfony i tablety po 2000zl by dostac sprzet z lepszym prockiem, co dopiero konsolke za 600-700zl. Co prawda przyzwyczajeni jestesmy ze apple co rok wprowadza nowy sprzet i odcina stary, ale na rynku konsolowym takiego ruchu sie nie spodziewalem, tym bardziej od nintendo. Chociaz jako pierwsi sprzedawali konsole bez ladowarki wiec juz nic mnie nie zdziwi.

W sumie racja :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Już nie gram, właśnie uruchomiłem i wszystkie sejwy zepsute, (pipi) wi czemu :

3adNgtB.png

Gierka oryginał z gazetki Click, PC gaming xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dobrze Ci tak za brak szacunku.

Opublikowano

Kupilem :D ciekawe co zrobią

Opublikowano

Tak gadacie na to Ninny jak by nigdy nic złego wcześniej nie zrobili. Pierwszy lepszy przykład z brzegu to znienawidzone przez was remastery i remaki. Ninny wydało już takie coś na SNESa w postaci Super mario All-Stars, które zawierało remastery Super mario bros 1-3

Opublikowano

Gdzie jest opcja dodaj do koszyka/ :P

Opublikowano

nintendo rakiem branży.

Opublikowano

Juz sie zczaili XD
Opublikowano

Już nie ma. :/

Opublikowano

Tak gadacie na to Ninny jak by nigdy nic złego wcześniej nie zrobili. Pierwszy lepszy przykład z brzegu to znienawidzone przez was remastery i remaki. Ninny wydało już takie coś na SNESa w postaci Super mario All-Stars, które zawierało remastery Super mario bros 1-3

Inny przykład, to flagowa seria platformówek na GBA, Super Mario Advance, która była portami starszych Marianów z NESa i SNESa. Niby spoko, bo nie każdy grał, no ale kur.wa, w czasach GB zrobili ekskluzywne, zayebiste Super Mario Land.

Opublikowano

Juz sie zczaili XD

Orzech, wiesz... jakby honorowali, a masz już jedną konsolę, to wiesz, że zawsze Cię szanowałem :P

Opublikowano

Jak cos sprzedam swojego czarnego xbona, bialy dla mnie xD

Opublikowano

ja bym poczekał z panikowaniem do zapowiedzi ekskluzywnych megaton na tego nowego 3ds'a (o ile takie będą), xenoblade to przecież port z Wii.

Po coś dali ten lepszy procek.

Lepszy procesor ma służyć kamerze, która będzie śledziła ruchy głową, dzięki czemu ma lepiej dopasowywać efekt 3D. DSi też miał lepsze bebechy, a skończyło się na lepiej działającym systemie i dodatkowych pierdołach w kilku grach. Nie ma co siać fermentu, lepiej poczekać.

Opublikowano

Ekhem, rozumiem, że biały pad z zestawu lub sunset overdrive przyjedzie do mnie, za wrzucenie tutaj linka? 

:D

Nie no, jeżeli faktycznie zrealizują zamówienie, to osoby, które zamówiły konsolkę zrobiły deal życia.

Opublikowano

Jak ktoś chce, to po przelaniu mi pieniążków na PayPala mogę spróbować mu zamówić konsolkę, bo kliknąłem kup jak tylko ta oferta się pojawiła i wszystko wskazuje na to, że mogę go dalej zamówić, tylko trzeba z góry opłacić zamówienie.

Póki co wysłałem wiadomość DonSterydo, jeżeli nie będzie chętny, to będę mógł zamówić komuś z was (jeśli znajdzie się chętny).

Edit: Don nie chce, także jak ktoś chętny to śmiało pisać.

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

Po ptakach tranzakcje mi odbili, nie udana platnosc. A nie widze drugiego podejscia do platnosci

Opublikowano

Po ptakach tranzakcje mi odbili, nie udana platnosc. A nie widze drugiego podejscia do platnosci

A, w takim razie mój post wyżej nieaktualny. Szkoda, mogliby już wam zrealizować te kilka zamówień, przynajmniej byłby dobry PR. :D

BTW. State of Decay na XONE:

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

Oski, ja też tak zrobiłem tylko, ze cena już wynosi 1699 zł

Opublikowano

Wiadomo, opinie nie pokrywają się z wyimaginowanymi wizjami botów, więc magazyn jest zaprzedany Sony. Nudne to już. Jak ktoś czyta PE więcej niż 4 lata to pamięta, że podejście do konsol mieli zawsze adekwatne do realiów. Pismo o grach, w przeciwieństwie do znafcuw z CW, ma dostęp do grywalnego kodu

W CW dowiadujesz się pierwszy, która wersja gierki jest lepsza i dlatego możesz sobie wybrać na którą konsolę ją kupisz vs PE piszą recki na podstawie jednej wersji gry

W CW tuż po premierz BFa wiesz, że jest zabugowany i przez to niegrywalny vs PE BF dostaje 8/9 na premierę.

W CW wrzucenie dwóch LBP oraz Journey (!!!!!) do TOP 10 platformówek generacji jest uznawane nawet przez tutejszych bywalców za lekko nieteges vs PE właśnie to robi.

Takie tam.

Dorzuciłbym jeszcze dawanie 9 dla gier od ubisoftu, które na starych konsolach albo działały poniżej normy konsolowej (czyt. pływające, ale jednak 30 klatek) tj. Far Cry 3 oraz AC III (które straszyło tragicznymi teksturami, mgłą a co za tym idzie tragicznym draw distance oraz masą bugów) i inne gierki nie od dużych wydawców za takie rzeczy dostają niskie noty i jest to odnotowane w recenzji, a gry od EA czy Ubisoftu się tego imają przecież wiadomo, żę gejming żurnalizm jest sprzedany ale żeby aż tak?

Bullshot

20120308141533.jpg

vs direct feed

assassin-s-creed-iii-playstation-3-ps3-1

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No FIFA dostająca 9 przy takich bugach i niedopracowaniu to beka nieziemska.

Opublikowano

Albo Call of Duty każde od czasów 2 zawsze 9/8+ dopiero od Ghosta i Klopsa II były poniżej tego.

Opublikowano

ja bym poczekał z panikowaniem do zapowiedzi ekskluzywnych megaton na tego nowego 3ds'a (o ile takie będą), xenoblade to przecież port z Wii.

Po coś dali ten lepszy procek.

Lepszy procesor ma służyć kamerze, która będzie śledziła ruchy głową, dzięki czemu ma lepiej dopasowywać efekt 3D. DSi też miał lepsze bebechy, a skończyło się na lepiej działającym systemie i dodatkowych pierdołach w kilku grach. Nie ma co siać fermentu, lepiej poczekać.

Dokładnie. Chociaż ta druga, maciupeńka gałeczka może być większym problemem niż lepszy procek

Opublikowano

Oj tam, 2 lata temu wypuścili tą przystawkę z drugą gałką, a i tak służyła głównie do Monster Huntera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.