Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

sklep x-boxa w japonii -> nie przepracowywujesz sie -> wygladasz młodo

Opublikowano

Ale Tomb Raider jest fajny, co Ci nie pasuje?

Odpychający bohaterowie i festiwal nagłupszych QTE, jakie widziałem w grach telewizyjnych.

Opublikowano

Śmiechłem nawet. A tak ogólnie to doznałem oślnienia grając w MP3 w ten level, którzy kojarzył mi się z teaserem Uncharted 4 i doszedłem do wniosku gdyby ND wzięło gunplay z Max'a to by zrobili dobrą grę, tak myślę ja.

Miejsce-testowe-max-payne-3.jpg

widze ze mój maksiu dotarł.

Ano zapomniałem napisać i dać plusa bo mam internet dopiero mi dzisiaj podłączyli. Heh Ficuś ja własnie 4 raz przechodzę, ale już trochę suchary Maxa mnie nudzą.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Popularnosc Xboksa w Japoni rowna sie wprost proporcjonalnie do ilosci gier na PS4.

Uwzgledniasz multiplatformy jako exy na Xone tak?
Opublikowano

Popularnosc Xboksa w Japoni rowna sie wprost proporcjonalnie do ilosci gier na PS4.

Uwzgledniasz multiplatformy jako exy na Xone tak?

Slowem nie wspomnialem o grach na Xbone...

Opublikowano

Ale Tomb Raider jest fajny, co Ci nie pasuje?

Odpychający bohaterowie i festiwal nagłupszych QTE, jakie widziałem w grach telewizyjnych.

I zero wyzwania (nawet na hardzie), brak zapowiadanego survivalu plus traktowanie gracza jak debila (podpowiedzi, żałosne grobowce).

Opublikowano

kawaleczek z FH2  :thumbsup:  poza tym bedzie cala radiostacja poswiecona Hospital Records, co jest i dobre i zle, ale lepsze to niz gejowskie wiertelka.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Nie no ost z FH 2 daje radę z każdej strony (no może rapsów dobrych brakuje).

Opublikowano

w kwestii dramulcow, lepiej by bylo gdyby padlo na EXIT RECORDS, bo mimo wszystko hospitale mocno pedaluja i ratuje ich S.P.Y. coz, nigdy nie moze byc idealnie :)

sprawdzam trackliste tego radia i poki co S.P.Y. na propsie, reszta strasznie wiksiarsko :confused:

no nie jest tak zle, moze 1/3 dalbym rade wysluchac. typowo amerykanskie radyjko, moze komus kto nie siedzi w tym gatunku i lubi tylko melodyjne numery podejdzie. takie dramenbejsowe discopolo, do tego strasznie monotonne.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

plus traktowanie gracza jak debila (podpowiedzi, żałosne grobowce).

A najlepsze że lepszych w tej generacji nie było (indie, i wybitnie nastawione na myślenie Portale i Catherine się nie liczą).

Opublikowano

Nie za mało gifów w temacie ostatnio?

UCcb.gif

Gracz chce zawrócić, ale gra mu nie pozwala. Najnowszy ficzer obok cofania na trasę po wjechaniu w buraki.

Opublikowano

W FH 1 wyłączyłem radio dosyć szybko może z powodu irytującego dubbingu :)  Poza Wipeout nie było ścigałki w której wolałem słuchać Soundtracku niż własnej muzyki :P  Nie ma to jak jechać w nocy przy

albo przy

Z nie ścigałek ale z samochodami w tle rządzi Rockstar z GTA.  Vice City miało najlepsze utwory do jazdy :D

Opublikowano

test drajw: unlimited \m/

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

1299457846_va-need-for-speed-underground

Król wyścigowych OSTów.

https://www.youtube.com/watch?v=TDTkCvQEYo0

And now we're left with... BROKEN PROMISES!!!111

Aż słyszę dźwięk nitro.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ragus wygrał, przypomniały mi się czasy PC, gdy wyciągałem nową kartę grafiki z pudełka to ten kawałek mi grał, OST Undergrounda to zdecydowanie najlepszy OST ze wszystkich samochodówek.

Opublikowano

W FH 1 wyłączyłem radio dosyć szybko może z powodu irytującego dubbingu :)  Poza Wipeout nie było ścigałki w której wolałem słuchać Soundtracku niż własnej muzyki :P  

https://www.youtube.com/watch?v=F2kFQbAErDY

uwielbiam, kocham, ubóstwiam

a wolę rock/metal <mindfuck>

Opublikowano

PROJECT GOTHAM REJCING TRZY \m/

Opublikowano

Świeżo ściągnięta dwójka z programu p2p Kazaa, crack wypakowany, kolega na taborecie siedzi obok, tle Doorsi ze Snoopem i obklejamy Hummera tak odpustowymi naklejkami, jak tylko się da.

Opublikowano

W FH 1 wyłączyłem radio dosyć szybko może z powodu irytującego dubbingu :)  Poza Wipeout nie było ścigałki w której wolałem słuchać Soundtracku niż własnej muzyki :P  Nie ma to jak jechać w nocy przy

albo przy

Z nie ścigałek ale z samochodami w tle rządzi Rockstar z GTA.  Vice City miało najlepsze utwory do jazdy :D

Jesteś waść klap czy xbot, bo nie wiem czy dać plusa?

Opublikowano

ukryta opcja arabska

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.