Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

sklep x-boxa w japonii -> nie przepracowywujesz sie -> wygladasz młodo

Opublikowano

Ale Tomb Raider jest fajny, co Ci nie pasuje?

Odpychający bohaterowie i festiwal nagłupszych QTE, jakie widziałem w grach telewizyjnych.

Opublikowano

Śmiechłem nawet. A tak ogólnie to doznałem oślnienia grając w MP3 w ten level, którzy kojarzył mi się z teaserem Uncharted 4 i doszedłem do wniosku gdyby ND wzięło gunplay z Max'a to by zrobili dobrą grę, tak myślę ja.

Miejsce-testowe-max-payne-3.jpg

widze ze mój maksiu dotarł.

Ano zapomniałem napisać i dać plusa bo mam internet dopiero mi dzisiaj podłączyli. Heh Ficuś ja własnie 4 raz przechodzę, ale już trochę suchary Maxa mnie nudzą.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Popularnosc Xboksa w Japoni rowna sie wprost proporcjonalnie do ilosci gier na PS4.

Uwzgledniasz multiplatformy jako exy na Xone tak?
Opublikowano

Popularnosc Xboksa w Japoni rowna sie wprost proporcjonalnie do ilosci gier na PS4.

Uwzgledniasz multiplatformy jako exy na Xone tak?

Slowem nie wspomnialem o grach na Xbone...

Opublikowano

Ale Tomb Raider jest fajny, co Ci nie pasuje?

Odpychający bohaterowie i festiwal nagłupszych QTE, jakie widziałem w grach telewizyjnych.

I zero wyzwania (nawet na hardzie), brak zapowiadanego survivalu plus traktowanie gracza jak debila (podpowiedzi, żałosne grobowce).

Opublikowano

kawaleczek z FH2  :thumbsup:  poza tym bedzie cala radiostacja poswiecona Hospital Records, co jest i dobre i zle, ale lepsze to niz gejowskie wiertelka.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Nie no ost z FH 2 daje radę z każdej strony (no może rapsów dobrych brakuje).

Opublikowano

w kwestii dramulcow, lepiej by bylo gdyby padlo na EXIT RECORDS, bo mimo wszystko hospitale mocno pedaluja i ratuje ich S.P.Y. coz, nigdy nie moze byc idealnie :)

sprawdzam trackliste tego radia i poki co S.P.Y. na propsie, reszta strasznie wiksiarsko :confused:

no nie jest tak zle, moze 1/3 dalbym rade wysluchac. typowo amerykanskie radyjko, moze komus kto nie siedzi w tym gatunku i lubi tylko melodyjne numery podejdzie. takie dramenbejsowe discopolo, do tego strasznie monotonne.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

plus traktowanie gracza jak debila (podpowiedzi, żałosne grobowce).

A najlepsze że lepszych w tej generacji nie było (indie, i wybitnie nastawione na myślenie Portale i Catherine się nie liczą).

Opublikowano

Nie za mało gifów w temacie ostatnio?

UCcb.gif

Gracz chce zawrócić, ale gra mu nie pozwala. Najnowszy ficzer obok cofania na trasę po wjechaniu w buraki.

Opublikowano

W FH 1 wyłączyłem radio dosyć szybko może z powodu irytującego dubbingu :)  Poza Wipeout nie było ścigałki w której wolałem słuchać Soundtracku niż własnej muzyki :P  Nie ma to jak jechać w nocy przy

albo przy

Z nie ścigałek ale z samochodami w tle rządzi Rockstar z GTA.  Vice City miało najlepsze utwory do jazdy :D

Opublikowano

test drajw: unlimited \m/

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

1299457846_va-need-for-speed-underground

Król wyścigowych OSTów.

https://www.youtube.com/watch?v=TDTkCvQEYo0

And now we're left with... BROKEN PROMISES!!!111

Aż słyszę dźwięk nitro.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ragus wygrał, przypomniały mi się czasy PC, gdy wyciągałem nową kartę grafiki z pudełka to ten kawałek mi grał, OST Undergrounda to zdecydowanie najlepszy OST ze wszystkich samochodówek.

Opublikowano

W FH 1 wyłączyłem radio dosyć szybko może z powodu irytującego dubbingu :)  Poza Wipeout nie było ścigałki w której wolałem słuchać Soundtracku niż własnej muzyki :P  

https://www.youtube.com/watch?v=F2kFQbAErDY

uwielbiam, kocham, ubóstwiam

a wolę rock/metal <mindfuck>

Opublikowano

PROJECT GOTHAM REJCING TRZY \m/

Opublikowano

Świeżo ściągnięta dwójka z programu p2p Kazaa, crack wypakowany, kolega na taborecie siedzi obok, tle Doorsi ze Snoopem i obklejamy Hummera tak odpustowymi naklejkami, jak tylko się da.

Opublikowano

W FH 1 wyłączyłem radio dosyć szybko może z powodu irytującego dubbingu :)  Poza Wipeout nie było ścigałki w której wolałem słuchać Soundtracku niż własnej muzyki :P  Nie ma to jak jechać w nocy przy

albo przy

Z nie ścigałek ale z samochodami w tle rządzi Rockstar z GTA.  Vice City miało najlepsze utwory do jazdy :D

Jesteś waść klap czy xbot, bo nie wiem czy dać plusa?

Opublikowano

ukryta opcja arabska

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.