Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

bloodborne? zawsze szanowałem tą grę. jeszcze za czasów jak ogrywałem obie cześci otogi.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yhym, jak zwykle jaranie się gierkami, które kiedyś tam wyjdą. 

Opublikowano

I kiedys tam klapki zagraja xD.

Opublikowano

Chyba już wam tłumaczyłem, betony, że w tym roku liczy się tylko jedna bijatyka.

------------------------------------------

Xbox One Parity Clause Is ‘Brutal’, Dev Explains Why Their Game Is Not Coming On Xbox One

Microsoft has this policy wherein if indie developers want to release their games on the Xbox One, they would need to launch it alongside other platforms. If the developer has ever released the game on any other platform first, say the PS4, the game cannot launch on Microsoft’s console. However there have been a few exceptions to this case in the past but the policy is no doubt a deal breaker for smaller independent developers.

Speaking to Krillbrite Studios’ Adrian Tingstad Husby, GamingBolt asked whether there is a specific reason behind not launching Among The Sleep on the Xbox One.

“It’s mostly a question about resources. As a small indie team, developing for consoles can be very demanding, so we decided to focus our attention at the PS4 for now. Also, Sony have been very eager and pleasant to deal with,” he said to GamingBolt.

We also asked about his thoughts on the Xbox One parity clause for indie games and whether this will actually allow for better games on Xbox Live as the user won’t be simply overload with indie games good or bad. “Well, as a small developer working to release our first game, it’s [the policy] rather brutal. Simultaneously shipping is very challenging, especially for small indie teams. The clause (if enforced) means it might not be possible for us to release on Xbox One, even though we wanted to.”

Krillbrite Studios are currently working on the PS4 version of Among The Sleep.

#mstakidobry

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Na PS4 wyszło Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition (1080p/60 fps) - średnia na MC to 80%. Na XO tej gry nie ma, jest za to KI (720p/60fps) - 73%. W grudniu na konsole Sony ląduje nowe Guilty Gear (potwierdzone 1080p, 60fps), o czym X-y mogą zapomnieć. Pod względem bijatyk PS4 wypada zatem znacznie lepiej. Oczywiście, najpierw trzeba lubić w nie grać.

Opublikowano

ja zagram w dniu premiery, A ty?

Opublikowano

guilty gear? zawsze szanowałem tą serię. właśnie gram w 

Guilty_Gear_X_Advance_Edition_Box_Art.jp

dobrze, że to nie gierka nintendo by nigdy bym jej nawet nie tknął. mam nadzieję, że seria będzie kiedyś multiplatformowa tak jak tekken, dead or alive, mortal kombat i street fighter.

btw. data premiery na europe tego GG już jest?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ja pewnie dzień przed. Nie mogę się doczekać tego bólu dupska, że xbot szybciej ogrywa ich już pińcetnego mesjasza.

Opublikowano

Nie mow hop dopoki nie przysla ci pada.

Opublikowano

On serio jeszcze sie serwisuje ? xD Żałosne.

Opublikowano

Teka, serdecznie polecam tę oto bijatykę. Nie martw się, też nie od Nintendo

1328.jpg

Opublikowano

może serwis sony jest ściśle oparty o serwery PSN

- ej napisz, żeby nam przysłali więcej tych gumek do analogow!

- no nie moge kur.wa znow PSN nie działa..

Opublikowano

Nie mow hop dopoki nie przysla ci pada.

A masz plusika, udało ci się to.

Ahhh, grało się kiedyś w Guilty gear. Widzę, że nowa odsłona only on PlayStation.

Nie dla xbota kiełbasa, a ci się dalej jarają demem KI :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

btw, typowe - irasek chwali się injustice na PS4 XD

Injustice+Xbox360.jpg

ale spokojna wasza poczochrana - mesjasz bijatyk zmierza na nadkonsolę:

Nidhogg2.jpg

Opublikowano

Na PS4 wyszło Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition (1080p/60 fps) - średnia na MC to 80%. Na XO tej gry nie ma, jest za to KI (720p/60fps) - 73%. W grudniu na konsole Sony ląduje nowe Guilty Gear (potwierdzone 1080p, 60fps), o czym X-y mogą zapomnieć. Pod względem bijatyk PS4 wypada zatem znacznie lepiej. Oczywiście, najpierw trzeba lubić w nie grać.

Kolejny raz brutalne zderzenie botow z rzeczywistością.
Opublikowano

df8tbt.jpg

ej klapy przestańcie ściągać minecrafta bo inni nie mogą pograć w bf4

#beczunia #serwerynarope #zadarmo

Edytowane przez kermit

Opublikowano

btw, typowe - irasek chwali się injustice na PS4 XD

Na PS4 wyszło Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition...

Odbij, ok? Poza tym dla ciebie Pan Iras. Chłystku.

Opublikowano

Injustice wyszlo na wii u nawet wiec mocarny ex jak bound by flame

Opublikowano

Panie Iras Pan zluzuje bo Panu żyłka pęknie.

Opublikowano

Sprawdziłem demo Dead Rising 3, nie no, całkiem całkiem.

Pytanie do xbotów - jakieś wady oprócz chu,jowego działania na XO? Bo bym kupił na STEM.

Opublikowano

Panie Irasie nie Chłystku tylko Szanowny Panie Organizatorze Premium Memberze, troche szacunku

ragus - twórcy chwalili się że nie mogą zrobić 60fps na PC bo zaczynają się artefakty i fizyka gry szaleje, więc nie byłbym pewien z bezproblemowością na STEMIE

Edytowane przez kermit

Opublikowano

df8tbt.jpg

ej klapy przestańcie ściągać minecrafta bo inni nie mogą pograć w bf4

#beczunia #serwerynarope #zadarmo

Oby do 9 wrzesnia.

@ragus

Jedyna wada to cyferki - 720p30fps. Sama gra jest miodna, mnostwo broni, bekowy klimat, setki tysiecy zomnii to zayebana. Najlepiej gra sie w coopie. Najlepsza gta startowa obecnej generacji.

Premium Member poleca.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Injustice wyszlo na wii u nawet wiec mocarny ex jak bound by flame

Ale na XO nie wyszedł. No i 1080/60 fps jest tylko na PS4.

Opublikowano

Sprawdziłem demo Dead Rising 3, nie no, całkiem całkiem.

Pytanie do xbotów - jakieś wady oprócz chu,jowego działania na XO? Bo bym kupił na STEM.

jeśli nuda nie jest dla ciebie wadą to bierz śmiało!

Opublikowano

Ki 6 postaci bez trybu story - tak to jest jak się jest klapersem z PS4 bez pada od 3 tygodni i nie wie się co się pisze.

Oczywiście w KI jest tryb story i gdzieś do marca będzie 16 postaci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.