Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lepsze spodnie dresowe prosto niż pedalska konsola, no ale jak kto woli. 

Opublikowano

2609633-gaystation.jpg

piękna <3. brałbym w bundlu z hatoful boyfriend (na pewno wyjdzie w cross-playu z vitą gdzieś w okolicach premiery papers please).

Opublikowano

Myślę że ludzie chodzący w ubraniach PROSTO to taka sama INNA grupa społeczna jak geje, jeśli ty ich nie akceptujesz to czemu sam oczekujesz akceptacji.
Opublikowano

dobrze gada, polać mu

Opublikowano

Różnica między Gaystation, a tymi spodniami jest taka, że konsola będzie w domu pozostając twoim sekretem, zaś w tych gaciach będą cię wytykali na ulicy.

JEDEN chvj.

Opublikowano

dobrze gada, polać mu

dobry prawilny chłopaczyna.

Opublikowano

nawzajem rayos  ;).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jak ja was nie lubię, zielone gnidy...

oj chyba pójdzie raporcik zaraz

Opublikowano

Rąbnij sobie flaczki, lepiej się poczujesz :)

Opublikowano

tyle nienawiści,.. to chyba o ten EA Access du.pa boli :).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Własnie kurde tyle było piany i beczki z EAsye a tutaj nagle każdy botek kupuje EA Acces. Żenada. To samo z call of duty i ac robicie, hejt, hejt a potem 'a bo chciałem sprawdzić te washdogsy''.

Opublikowano

to już lepiej używkę kupić, żeby odnotowali straty.

Opublikowano

Własnie kurde tyle było piany i beczki z EAsye a tutaj nagle każdy botek kupuje EA Acces. Żenada. To samo z call of duty i ac robicie, hejt, hejt a potem 'a bo chciałem sprawdzić te washdogsy''.

no ja kupie bo za 15zł moge sobie ograc 3 gierki których normalnie bym nie kupił. co innego kupić battlefielda day one za 250zł który bardziej nie działa niż działa. imo spoko oferta, nigdy bym nie kupił nhl czy fify, a tak sprawdzę. w cenie paczki fajek moge sobie pograć w balaski ea.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

No xbockie flaki chętnie bym wpie.rdolil, mlaskając przy tym donośnie i pogardliwie bekając,

Gardzę.

Slyszycie?

GARDZĘ.

No xbockie flaki chętnie bym wpie.rdolil, mlaskając przy tym donośnie i pogardliwie bekając,

Gardzę.

Slyszycie?

GARDZĘ.

Opublikowano

Przeprowadzone badania wpływu kolorów na naszą psychikę wykazują, że zieleń ma kojący wpływ na układ nerwowydziała relaksacyjnie i odstresowuje.

Opublikowano

Różnica jest taka, że oni ogrywają to za 250zł sztuka na premierze, a my w EA Access mamy to wszystko za 14,99 miesiąc (co spokojnie wystarczy do ukończenia NFS Rivals chociażby) albo za 79,99zł na rok.

Opublikowano

czekajcie tylko jak kolekcja mass effect wjedzie do accesa. albo ogrywanie wcześniej nowego mirror's edge czy battlefronta. wróżę dobry bul du.py klapków.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
  • Autor

Gruby hiphopowiec hejtuje PROSTO. Przemoc w rodzinie jest taka slodka.

Ale dajcie sobie spokoj. Obrazamy tylko konsole oraz ludzi grajacych w gry Ubisoftu.

Opublikowano

oj chyba pójdzie raporcik zaraz

Były w tym temacie gorsze najazdy, były i na mnie, ale jak ktoś bierze życie na miękko zrozumie, że konfidenctwo to jedna z najgorszych rzeczy jaka mogła się światu przydarzyć. Najśmieszniejsze jest w tym to, że raportuje koleś, który nie ma na obecną chwilę nic wspólnego w rozmowie Figlarza z Rayosem. Zatem mam pytanie do Soula . Powiedz proszę, czy to nie akt frustracji do śmieszności, nieporadność i nieudacznictwo w argumentach usera Don Sterydo z Bluberem, że teraz ten drugi musi udawać prawego forum i raportować gościa, który wnosi merytoryczną dyskusję do tematu w przeciwieństwie do gościa, który zapewne jeździ z wideorejestratorem na szybie samochodu i nadaje na skrzynkę e-mailową innego kierowcę, który w połowie wyprzedzał na linii ciągłej i w ogóle nie stwarzał niebezpieczeństwa, bo było to np kilometrowa droga prosta z sześciometrowym poboczem, rowem, barierkami na full oświetleniu (tak, pragnę zauważyć, że błąd tkwi w przepisie miejsca, które winno być do poprawy przez służby drogowe... już nie napiszę, że nagrywającego, ale pojazdy jadące przed nim. Na szczęście sąd w Ansbach dopatrzył się nieprawidłowości i nielegalności kamer samochodowych, na którą to zresztą sytuację mam nadzieję ludzie zaczną masowo się powoływać. Przypominam niezorientowanym, wideorejestrator nie powstał po to, aby donosić na nieprawych kierowców, tylko w razie kolizji drogowej pomóc w wyjaśnianiu okoliczności. Konfidenci do spółki z policją jak widać o tym zapomnieli.

Czego można spodziewać się po gościu, który wazelinuje cały czas do moderatorów i innych xbotów? *pewnie stara się o moderatorkę, co by nie raportować a samemu u.p.i.e.r.d.a.l.a.ć ludzi... Dać troszkę możliwości, a zesra się ze starania. Przypomina mi się sytuacja agenta FBI z American Hustle :F/ i niektórych innych użytkowników forum i stara się mieć nieskazitelnie sztucznie pozytywną opinię u niemal większości. Mógłbyś zostać rządowym krawaciarzem microshitu, sukces pewny tylko nie zapomnij namydlić d.u.p.y spencerowi i xbotom na forum nie gubiąc się w tym wszystkim.

Opublikowano

Ale dajcie sobie spokoj. Obrazamy tylko konsole oraz ludzi grajacych w gry Ubisoftu.

proszę pana, a ja obraziłem ludzi grających na konsolach sony, co jest tożsame z ludźmi grającymi w gry ubisoftu i dostałem warna!

a że sam gram the crew, czyli w grę ubisoftu, to obraziłem sam siebie. i za to warn kurfa (w sensie cholera)?

taknie?

Opublikowano

mistrzowska copypasta xD.

Opublikowano

Wspierać w jakikolwiek sposób EA... Miejcie Wy godność człowieka (pomyśleć, że wydałem tyle kasy na premierę...).

Super usługa, a co tam w Plusie? hehe

EA? Jakiś kryptonim dla nowego SMB?

Dawno temu stargane z zatoki i ograne w 1080p 60fps...

Opublikowano

ten temat nie jest specjalnie popularny ale postanowiłem go odświeżyć, ponieważ znalazłem niedawno gry na ps4, w które da się grać

serio gra na ps4 która serio ma jakieś pozytywne aspekty

zwykle większość ludzi, i ja tak samo, traktują gry na ps4 jako ostateczną ostateczność, czyli totalne badziewie w które gra się niejako z przymusu, i ja miałem dokładnie takie podejście, i grałem w te gry kilka razy w roku albo nawet rzadziej, jednak ostatnio dorwałem grę które mają sens!

jest to gra TLOU Remastered firmy Naughty Dog- kalifornijska firma, pewnie nikomu nic nie mówi ta nazwa, i nie dziwie się bo mi też nic nie mówiła

fotka gry tej firmy i dla porównania gra planszowa i na nesa. w sumie te na nesa i planszowa leżały u mnie w szafie już kilka lat i są dawno przeterminowane)

TLOU-Remastered-PS4-IGN-610x761.jpgchutesladders.gifDonkey_Kong.JPG

no ale do czego dąże?

ja sam, tak jak pewnie większość z nas traktowałem gry na ps4 jako ostatnią deske ratunku, jako badziewie w które można zagrać w ostateczności (albo jeśli jesteś januszem i lubisz grać w battlefiledy) dlatego właśnie ps4 leżało u mnie tak długo, że jest już przeterminowane i musiałem grać w gry pokazane wyżej

ale wracając do sedna - znalazłem grę która jest całkiem spoko

ma 3 wady z których dwie są nieco poboczne:

1. droższa niż gra na nesa i planoszwa, kosztuje 190zł, to więcej niż typowa gra planszowa czy NES'a za  20zł, albo nawet za 10zł, jak niektóre najtańsze gry chodzą)

2. nie można jej kupić wszędzie, ja je kupiłem w leclercu na warszawskim ursynowie (prawdopodonie inne leclerci też je mają), szukałem ich w tesco i w realu - nie było

3. preferowany sposób grania to składka w 2 osoby, bo trochę drogo.  to spory problem dla osób które nie mają pieniędzy i gry cebulą, zakładając składki na forum, ale mimo tego kłopotu uważam że warto spróbować

a zalety?

1. ogromna zaleta to drabiny, kurna te drabiny naprawde fajnie się nosi! wszystkie drabiny w grach są takie same - jak nieokreślone badziewie, tymczasem tutaj serio czuć że coś niesiemy. przykładowo w lato (gra ma pory roku) serio słońce odbija się od błyszczącej drainy, którą niesiemy (w sumie to akurat to mi najmniej podeszło, ale trzeba docenić to że ogarnęli te 8 rdzeni), albo noszenie drabiny w zimę, mimo że nie lubie zimy, i nie lubie nosić drabiny w zimę to jednak musze przyznać że noszenie drabiny w zimę miało coś w sobie i całkiem przyjemnie się ją nosiło (znacznie lepiej niż w grach Donkey Kongu na NESa i planszówce, gdzie drabiny są przyspawane do ściany)

2. drugi plus to palety, które są naprawde fajne (po sekwencjach z drabinami), dobrze unoszą się na wodzie i mają realistyczną fizykę, znacznie lepszą niż palety w innych grać

3. kolejna zaleta to to że po przejściu można ją drogo sprzedać (widać to po allegro), można sobie sensownie podjeść, przejść więc wieksza cena nie dotyczy jedynie jakości ale też przekłada się na możliwość straty małej ilości pieniędzy

podsumowując - polecam sprawdzić TLOU Remasterd, jest to pierwsza gra na ps4 od roku, w którą można grać, a nie z obrzydzeniem w ostateczności

zarazem nadal jest to epicka gra AAA od sony więc oczekujcie cudów ani posiłków jak ze SNESa

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.