Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widze mantis, ze twoj gust za to jest w znakomitej formie, 90% tytulow ogranych przez ciebie to tytuly z plusa.

Sony tak dobrze trafia w twoj gust ze swoja oferta plusa, ze nawet nie ogladasz sie za innymi tytulami.

Znakomity gust milordzie.

Mozesz przybic piatke Mendrkowi.

No tak, bo po to opłacam plusa od dwóch już lat, aby nie ruszać żadnej gry. Pominę fakt, że mocno naciągane te twoje 90 procent. Nie ma w nich gier bez trofików, dużo gier ograłem zanim trafiły do plusa np. Uncharted 3, Tomb Raider, którego na premierę miałem na PS3 i PS4. Dodajmy do tego 4 części God of War, 3 części Killzone, bo liczę i najnowszą, dwie części niesławnego, trylogia Racheta i Uncharted, oraz Resistance. Trylogia Motorstorm. Wszystkie części MGS poza GZ co są na PS3. Mogę tak bardzo długo wymieniać, a nie liczyłem nawet gier na inne konsole. Takie TLOU miałem na premierę na PS3 i PS4. Dodatek fabularny też. Po prostu przez lata kupowałem głównie eksy i nieliczne multiplatformy na które miałem ciśnienie. Ogrom gier dostarczył mi plus i chwała za to tej usłudze, bo na wszystko nie było by mnie stać. Plus jest genialny i tyle, ale jak w coś bardzo chcę zagrać to nie odwalam cebuli. Cebula jest u mnie tylko z plusem, którego dzielę z bratem ciotecznym. Więc płacę za granie online 100 zł, lepiej niż w goldzie.

PS. Jak sprawdzasz moje konto to rób to dokładniej. Z ciekawości podliczyłem gry zakupione tylko na PS3 i PS4, wyszło 57, faktycznie jadę tylko na plusie.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Dwie gry z czego jedna w plusie była rok wcześniej, a druga jest gorsza od obu propozycji Sony tylko z ostatniego miesiąca i wygląda tak:

120140515172206.jpg

Niezły dorobek po blisko roku obecności konsoli na rynku. #XboneNaBogato

Opublikowano

Obie konsole dostają mniej lub bardziej fajne indyki. Poziom gier jest wyrównany więc nie wiem jaki jest sens sprzeczać się która gra jest lepsza, a która to była, a która to bardziej kolorowa.

Opublikowano

Niech ktos wrzuci Irasowi screena ze sportsfriends na nadkonsole, bo mi sie nie chce na telefonie bawic.

Opublikowano

hokra11-1000x563.png

#nadkonsola

Opublikowano

Możę porównamy gry przez Metacritic?

Nie baw się w Mendrka.

Opublikowano

Nie baw się w Mendrka.

Ale jaką inna skalą określić czy gra jest dobra czy nie na forum, w temacie w którym nikt nie liczy się z niczyim zdaniem, bo tylko jego racja jest najracjejsza.

Opublikowano

Boty przecież gardzą ocenami. Gdyby oczywiście ich exy miały większe oceny od exów na PS'y cały czas by tu wrzucali jakieś dane z metacrtic czy gamerankings, a że tak nie jest to "yebać oceny, wszystkie som kupione, dziennikarze to yanusze"

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Obie konsole dostają mniej lub bardziej fajne indyki. Poziom gier jest wyrównany więc nie wiem jaki jest sens sprzeczać się która gra jest lepsza, a która to była, a która to bardziej kolorowa.

Nie. Średnia ocen gier w plusie jest przynajmniej o oczko wyższa. Poza tym tylko m$ wrzuca do oferty gry 5/10 i trzyma je tam dwa miesiące.

Opublikowano

Aha, skoro oczko w wyzej to w plusie sa 6/10 i placicie za abonament 2x wiecej, niezle dajecie sie ruchac xD

Opublikowano

Gdzie sprzedają rocznego golda za 80 złotych?

Opublikowano

W avansie, na 13 miesiecy za 85zl.

Yep. Nabyłem 26 miesięcy Golda w cenie 12 miesięcy PS+

#baroning ;)

Opublikowano

Iras tak bardzo zaorany.

Opublikowano

Dyskusja o tym, która firma trochę mniej robi z was wała. Roczne gry, gry za 10zł, tutaj zdrapki tańsze, tamte można wyrwać jeszcze taniej. Dobrze, dobrze, kłóćcie się. Walczcie o godność usług, które przypominam umożliwiają wam granie online (!) za opłatą abonamentu.

1381715844796.jpg

Dawajcie jeszcze. Opisujcie, która usługa jest lepsza. Dobre goje, dobre.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Warto dodac, ze na x one kazdy moze grac przez neta jak jest na nim chociaz jedno konto z goldem. Oczywiscie bez zadnego cebulenia, czysta opcja dana przez Ms.

Na playstation mozna tylko przycebulic gry z plusa z kumplem i to niezgodnie z regulaminem.

#4theplayers

@ragus, a Ty dalej w blogiej nieswiadomosci, ze na STEMIE tez placicie za granie online? :) kupujecie w promocjach gry, w ktore nigdy nie zagracie. Mniejsze kwoty od abonamentu? Pewnie, ale kupuja te gry rowniez osoby, ktore w multi nie graja. Uzbiera sie.

Ta sama sytuacja, dostajesz gry ktore moga Cie interesowac lub nie, tylko abonament jest w "mikrotransakcjach".

Ale mozna mowic, ze darmo.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Warto dodac, ze na x one kazdy moze grac przez neta jak jest na nim chociaz jedno konto z goldem. Oczywiscie bez zadnego cebulenia, czysta opcja dana przez Ms.

Oczywiście na PS4 też takie coś jest. Również bez cebulenia, czysta opcja dana przez Sony, od dnia premiery PS4.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ale na PS i tak będą cebulić.

Mówisz cebula - myślisz playstation.

Opublikowano

taaa, bo to wcale użytkownicy tego forum nie zakładali po kilkanaście/dziesiąt kont na fejsie aby przycebulić jakieś hajsy od MS'u. Nie kupowali też kont z grami z jakichś nieznajomych źródeł aby tylko zaplacić taniej i potem wcale nie obawiali się, że za to bana mogą dostać.

Opublikowano

Gdzie sprzedają rocznego golda za 80 złotych?

W avansie, na 13 miesiecy za 85zl.

28pdup.gif

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Oczywiście na PS4 też takie coś jest. Również bez cebulenia, czysta opcja dana przez Sony, od dnia premiery PS4.

To tylko pokazuje, jak słabo stonka ziemniaczana orientuje się w temacie PlayStation.

Na poprzedniej stronie było coś o logowaniu przy pomocy kamery. Tylko na xbone :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.