Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

kidnappa TY naprawdę jesteś dziwny, przecież wszyscy wiedzą, że kapiszony=uncharted.

Myślałem, że już mówisz o mesjaszu TLOU. Mi się tam kapiszony jeszcze kojarzą z AW

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To prawda, AW też ma kapiszony.

Model jazdy lepszy w W_D niż w GTA V.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rykłem.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

już niedługo jako brodaty Ti-Bołn:

T-Bone-Grady-Watch-dogs.png

\m/.

Opublikowano

dobra iras choćby nie wiem jakbyś się starał to napisałeś, że r* powinno się uczyć robić sandboksy od ubisoftu więc już stfu

Łżesz po raz kolejny. Napisałem tylko, że W_D ma lepszy gunplay, skradanie i model jazdy od ostatniego GTA, co w całości podtrzymuję. Ubzdurałeś coś sobie i powtarzasz celowo czy niejedzenie mięsa wpływa negatywnie na umiejętność czytania ze zrozumieniem?

boże jesteś tak cienki, że musisz używać arugmentu o niejedzeniu mięsa, słabo iras słabo, a co do w_d to nie grałem to nie wiem jaki jest model jazdy, ale znając ubi to raczej mogą zlizywać buty r*

Opublikowano

bluber jak grałeś w SD to wiesz jaki ma model jazdy W_D.

Opublikowano

GTA jest jak lustro. Jak ktoś chce znaleźć grę dla intelektualnej biedoty i szczelać na kodach z czołgu to to dostanie.

Z kolei jeśli ktoś w stanie docenić setki nawiązań, smaczków w przeróżnych formach, to każde GTA jest kopalnią tychże.

I dlatego jest taka genialna.

I dlatego ma tak mało napadów?

Opublikowano

ale w W_D można się chować przed psiarnią niczym ryan gosling w scenie otwierającej drive.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

\m/.

T-Bone jest tylko jeden...

T-Bone_Mendez_(SA_-_art).jpg

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

\m/.

T-Bone jest tylko jeden...

T-Bone_Mendez_(SA_-_art).jpg

Tylko taki

Strogoff_T-Bone_Steak.jpg

Opublikowano

dobra iras choćby nie wiem jakbyś się starał to napisałeś, że r* powinno się uczyć robić sandboksy od ubisoftu więc już stfu

Łżesz po raz kolejny. Napisałem tylko, że W_D ma lepszy gunplay, skradanie i model jazdy od ostatniego GTA, co w całości podtrzymuję. Ubzdurałeś coś sobie i powtarzasz celowo czy niejedzenie mięsa wpływa negatywnie na umiejętność czytania ze zrozumieniem?

Ale żal.

Opublikowano

boże jesteś tak cienki, że musisz używać arugmentu o niejedzeniu mięsa, słabo iras słabo, a co do w_d to nie grałem to nie wiem jaki jest model jazdy, ale znając ubi to raczej mogą zlizywać buty r*

Aha, czyli szczekasz na mnie przy każdej okazji, chociaż gry na oczy nie widziałeś. Nie wiem, ale się wypowiem. Klasyk.

Opublikowano

Model jazdy w GTA V jest (pipi)owy, ale nie gorszy niż w WD, nie popadajmy w paranoje.

Opublikowano

W GTA przede wszystkim jeździ się zbyt łatwo. Auta błyskawicznie przyspieszają, w zakrętach zachowują się jak przyklejone, a do tego można bezstresowo lecieć środkiem drogi omijając inne samochody z bezpiecznym zapasem. W W_D jazda jest bardziej wymagająca i przez to daje więcej satysfakcji.

Opublikowano

Model jazdy w GTAV był wybitny. 
A każdy kto chciał mógł kodem go zmienić na bardziej/mniej realistyczny.

Opublikowano

kidnappa TY naprawdę jesteś dziwny, przecież wszyscy wiedzą, że kapiszony=uncharted.

Myślałem, że już mówisz o mesjaszu TLOU. Mi się tam kapiszony jeszcze kojarzą z AW

Akurat w AW jest dużo lepszy feeeling strzelania.

Opublikowano

Ja wlasnie kupilem cyfrowa wersje i juz sciagam. Jutro zmiana regionu na Nowa Zelandia i mam nadzieje grac przed polnoca...potem do GS wyskoczyc by odebrac limitke i jest dobrze. Niech Bungie wie zem dobry i kase im podwojnie wykladam :) Ostatnio takie cos zrobilem z Witcherem 2. 

Czy tylko boty tak robią?

W GTA przede wszystkim jeździ się zbyt łatwo. Auta błyskawicznie przyspieszają, w zakrętach zachowują się jak przyklejone, a do tego można bezstresowo lecieć środkiem drogi omijając inne samochody z bezpiecznym zapasem. W W_D jazda jest bardziej wymagająca i przez to daje więcej satysfakcji.

Nie mieszaj kolego elementów zręcznościowych z fizyką.

Czy jeśli w Gran Turismo tory będą węższe to dzięki temu gra zyska na realizmie?

Opublikowano

Aha, czyli szczekasz na mnie przy każdej okazji, chociaż gry na oczy nie widziałeś. Nie wiem, ale się wypowiem. Klasyk.

napisałem, że nie grałem, ale oczywiscie iras dopisał sobie, że mówie coś o Watch_dogs co za typ

Opublikowano

Proszę mi tu SD nie obrażać takimi porównaniami :verymad:

Opublikowano

Iras i jego perełki zawsze na propsie

Nie dośc ze dupa boli to jeszcze zęby od zgrzytania.

SELF FATALITY :lol:

Boże, jakim trzeba być miękkim fiutem, żeby z workiem kasy lecieć po multiplatformę z blisko 20-letnią tradycją, bo samemu nie potrafi się stworzyć gry na miarę konkurencji  

Jest gdzieś jakiś list otwarty (pipi)iący m$ za ich praktyki, który warto byłoby podpisać?

Gra zapowiedziana jako multiplatforma, a m$ mi ją pod(pipi)ił. Ty lubisz, jak ktoś ci coś zabiera?

Opublikowano

Czy jeśli w Gran Turismo tory będą węższe to dzięki temu gra zyska na realizmie?

Nie, ale ta ilość miejsca na drodze w GTA na dłuższą metę dodatkowo odbiera fun z jazdy. Co to za przyjemność objechać mapę dookoła cały czas z gazem w podłodze? Zresztą co tu dużo mówić - w W_D mógłbym grać na kierownicy, w GTA to raczej nie ma sensu.

napisałem, że nie grałem, ale oczywiscie iras dopisał sobie, że mówie coś o Watch_dogs co za typ

Mhm, napisałeś, że nie grałeś, co oczywiście nie przeszkadza ci czepiać się mnie przynajmniej raz w tygodniu, bo kiedyś napisałem, że Ubi zrobił w grze jakiś element lepiej niż R*. Co za weganin.

Opublikowano

Akurat w AW jest dużo lepszy feeeling strzelania.

Nie powiedziałbym. W ogóle Anal to dosyć przeciętna gra. Po za klimatem i fabułą reszta tam mocno kuleje.

Opublikowano

Widzę, że niektórych piecze tak bardzo, że trzeba było wojenkę rozciągnąć na statusy. Zaraza.

Opublikowano

jest aż tak źle?

Opublikowano

Aż tak źle nie jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.