Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Infamous ma otwarty świat, 1080p i framerate niespadający poniżej 30 klatek. Nawet pomijając fakt, że jest grą co najmniej dwie klasy lepszą, stawianie obok niego tego korytarzykowego crapiszcza jest niepoważne.

Ale botki i tak gadać będą swoje. Killzone SF też lepiej wykonany. A i czy dobrze pamiętam Ryse jest w 900p i zalicza spadki animacji? Trzeba jednak oddać, że szrot nie ma obecnie ładniejszej gry od Ryse. Miło też, że PS4 startuje z wyższego pułapu i bez problemu wzbija się ku górze, kiedy na jedynym żadna gra w zapowiedzi nie ma nawet startu do Ryse. Przyszłościowa konsola.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

do 18 fps czasami

Opublikowano

Nie to co w knacku do 15 c'nie dat gddr 5 a exact lecz się człowieku ja ci dobrze radzę bo z tego co widzę na XO ograłeś tylko FM5 więc nie wiem o czym ty rozmawiasz w ogóle. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale Knack nie jest wizytówką i najładniejszą grą na PS4, w przeciwieństwie do Ryse na jedynym.

Opublikowano

oba są tytułami startowymi - porównywanie jak najbardziej na miejscu.

Opublikowano

To porównuje się najładniejsze na obu konsolach. Przecież bezcelowe jest porównywanie grafiki w Killzone do DR3. Jak już to Killzone i Ryse.

Opublikowano

dobra to robimy oficjalną listę co do czego można porównywać:

ryse czy dead rising do infamousa ?

shadow fall do titanfalla ?

fm5 do drajwkluba?

knack do ori?

horizona do czego?

killer instinct do hmmmm infamous: fall of men ultimate edition?

Opublikowano

nie do za(pipi)ania jesteście :)

że wam sie chce przy sobocie wieczorem

ale to będzie miazga, czekam bardziej niż na Bloodborne

GroundedPerkyAffenpinscher.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ale to będzie miazga, czekam bardziej niż na Bloodborne

GroundedPerkyAffenpinscher.gif

Normalnie nikomu nie daję minusów cokolwiek by nie pisał, ale czasem zwykła gamerska przyzwoitość tego wymaga.

Opublikowano

dobra to robimy oficjalną listę co do czego można porównywać:

ryse czy dead rising do infamousa ?

shadow fall do titanfalla ?

fm5 do drajwkluba?

knack do ori?

horizona do czego?

killer instinct do hmmmm infamous: fall of men ultimate edition?

A Ty "gupi" czy udaje? Mowa o najładniejszych grach więc takie się porównuje, a nie zapodajesz Knacka. Niektórym trzeba tłumaczyć wręcz słowo za słowem. Trafiło wreszcie? Czy dalej jest z tym problem?

Opublikowano

nie ja zapodałem knacka, z resztą pojawił się w związku ze spadkami klatek w ryse chyba.

Opublikowano

a co wam z The Order sie nie podoba, chodzi wam cały czas o czarne pasy?

interesowaliście sie w ogóle fabułą gry?

blubera nie pytam

- nie no tk___tk, tak na spokojnie, serio pytam; wklejasz gifa wiadomo o jaką gre chodzi

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ty się chyba wczoraj urodziłeś co

Opublikowano

wszystko z the order jest super tylko gdybyś nie wklejał tego gifa do zarzygania to wszyscy byliby wdzięczni.

Opublikowano

ale nikola tesla będzie więc goty - yano już się tasuje na samą myśl. a tak na poważnie: setting, potencjalna fabuła, grafika - wszystko git. główny zarzut to to, że to drewniana korytarzówka, w sumie podobny jaki można kierować w stronę ryse. to ma być niby odpowiedź na gearsy. no spoko, ale co by nie zarzucać gearsom to jednak mają dodatkowo mega grywalny mp.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Gra jest dorosła, epicka i mroczna. Dla mnie must have 10/10.

Opublikowano

W ogole zaden z klapow nie wspomnial, ze o ile faktycznie w sierpniu sprzedalo sie wiecej ps4 niz one'ow w usa to w ostatnim tygodniu wiecej zeszlo xboxow. Krol wraca na prawowite miejsce. Zwlaszcza, ze zaczyna sie wysyp exikow.

Opublikowano

W ogole zaden z klapow nie wspomnial, ze o ile faktycznie w sierpniu sprzedalo sie wiecej ps4 niz one'ow w usa to w ostatnim tygodniu wiecej zeszlo xboxow. Krol wraca na prawowite miejsce. Zwlaszcza, ze zaczyna sie wysyp exikow.

150 tys dostarczyli bonerów do sklepów, 180k ps4 się sprzedało.

Opublikowano

Źródło?

Opublikowano

Na vgchartz wrzucili dzisiaj usa weekly i jest 3k przewagi dla bonera, przykro mi Iras.

vgchartz to nie jest dobry wyznacznik

Opublikowano

Na vgchartz...

A3e7r3.gif

Opublikowano

Bluber, nie przeszkadzaj.

Iras, otworz własną stronę z takimi danymi jak masz lepsze info, czekam.

Edytowane przez KopEr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.