Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zal mi dzisiejszych "graczy". Kiedys premiera mesjasza byla co tydzien na gieldzie w niedziele i tych mesjaszy bylo od ch.uja. Dzisiaj tasowanie sie przez pol roku do gifow 320x200 bo wychodzi JEDNA gra i 32124 DLC. Nie wiem jak wy moze patrzec na siebie w lustrze ;/

to ty jesteś tym gościem co gra w abandonware 480x320 za pomocą dosboxa?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

640x480.

Opublikowano

Jak tam teka, ile gier przeszedles z tej ilosci zaplanowanej na ten rok?

Opublikowano

dzisiaj pęknie czternasta \m/

Opublikowano

:D

cóż no, niektórzy lubią trzymanie za rączkę i prowadzenie korytarzem. inni wolą swobodę, wolność i trasy tworzone tylko w wyobraźni. sandboxowy fun > tunele. zawsze i w każdym gatunku.

Najlepsze survival horrory, bijatyki i platformówki, tylko otwarty świat.  8) 

Opublikowano

Dla mnie wszystkie te sandboxy oprócz GTA, są puste i mało interesujące. Nie ma to, jak dobrze zrobiony "korytarz" a'la TLoU czy SH2, gdzie jest wiele pomieszczeń, do których można wejść ale i też ominąć. Albo, gry z dużymi levelami a nie otwartym światem.

Opublikowano

tez nie przepadam zbytnio za open world, tak samo jak preferuje single player nad multi

Opublikowano

Bardziej mi pasuje drivrub :D lulzy

Nikt nie grał, jaranko do filmików. Tutejszy beton z logo Sony jest nie do roz(pipi)enia!

Opublikowano

W GTA V najwięcej frajdy sprawiało mi zbieranie części statku kosmicznego i listów. Tylko dlatego, źe są poukrywane w rewelacyjnych i pięknych miejscach(wodospad <3). Żałuje stasznie, że ograłem grę rok temu na klocku, bo te miejsca na nowych sprzętach sprawią, że godzinami będę je oglądał.

Opublikowano

Jeśli kogoś interesuje jak należy robić intro do gier to polecam to.

Opublikowano

Bardziej mi pasuje drivrub :D lulzy

Nikt nie grał, jaranko do filmików. Tutejszy beton z logo Sony jest nie do roz(pipi)enia!

Tu może nikt, ale jak może nie wiesz w bete juz gra dużo ludzi i opinie są naprawde bardzo pozytywne. Zreszta nie sądze żeby Evolution wypuściło jakiegoś crapa.

Edit : sory ale nadal najlepsze intro w grach samochodowych jest to :

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Tak już ponad podziałami, to jaranie się autami jest niepoważne xD

Edit. Sądząc po minusujących, ból dupy included :D

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Co kto lubi, jedni przepalają w płucach a ja w zbiorniku.

Opublikowano

Granie w gierki w ogóle jest niepoważne.

Opublikowano

Takie pytanko, Aem już napisał bomby prawdy o xbonie? W końcu spędził z nim kilka dni i doskonale wie, że to największa technologiczna pomyłka dekady.

Opublikowano

Gdzie tak napisał ?

Opublikowano

A to PS3 nie jest największą technologiczną pomyłką dekady?

Opublikowano

Takie pytanko, Aem już napisał bomby prawdy o xbonie? W końcu spędził z nim kilka dni i doskonale wie, że to największa technologiczna pomyłka dekady.

ja sie dwa dni bawie ps4 i procz tego, ze bialy prezentuje sie genialnie, infamous wyglada swietnie to nie kumam jak te nieogary w sony nie potrafili przez rok dac mozliwosci zmiany chociazby koloru tla, pauzowania sciagania, segregowania gier w jakies katalogii, obslugi mp3 czy wychwalanej jeszcze przed premiera opcji instant pause i remove game, ktora po vicie stala sie dla mnie opcja obligatoryjna

Opublikowano

ja sie dwa dni bawie ps4 i procz tego, ze bialy prezentuje sie genialnie, infamous wyglada swietnie to nie kumam jak te nieogary w sony nie potrafili przez rok dac mozliwosci zmiany chociazby koloru tla, pauzowania sciagania, segregowania gier w jakies katalogii, obslugi mp3 czy wychwalanej jeszcze przed premiera opcji instant pause i remove game, ktora po vicie stala sie dla mnie opcja obligatoryjna

Wszyscy pracują przy nowych eksach i nie ma czasu na takie pierdoły.

Opublikowano

To się przyzwyczajaj, bo od premiery wszystkie update'y jakie Sony zrobiło na PS4 = jakieś pół miesięcznego update'u z Xone.

Opublikowano

Myślicie, że The Evil Within, nowy Alien i Residenty zapoczątkują nową falę survival horrorów? Nie ukrywam, że dla mnie niemalże brak tego typu gier to największy minus poprzedniej generacji.

Opublikowano

Myślicie, że The Evil Within, nowy Alien i Residenty zapoczątkują nową falę survival horrorów? Nie ukrywam, że dla mnie niemalże brak tego typu gier to największy minus poprzedniej generacji.

Nowy Resident to taki sam półprodukt jak poprzednie Revelations. Alien może skończyć jako interaktywna cutscenka. Jedynie Evil Within i Silent Hills mogą coś zmienić, ale ten drugi to dopiero perspektywa 2016 jeśli nie 2017, więc nie ma za bardzo co liczyć na renesans survival horrorów.

Prędzej na drugą młodość załapią się racery.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.