Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Beka z ludzi co gadają zamiast grać.

Ano. Idę grac w Super Time Force. Całkiem przyjemna gierka, momentami frustrująca przez ciągle upływający czas.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Autor

Blubi woli jechac na piecdziesiata misje w stylu "przynies-podnies-pozamiataj" w GTA IV GOTG SUPER GRA BO SZARA I REALISTYCZNA I KEEELED PEPOLE SMUGELED PEOPLE XDDDD

Ludzie podniecajace sie "powaznym" GTA = Gimbazjon ktory uwaza sie za "dorosly" (stan zwany takze "Mendrkiem").

Ale co ty pierdzielisz, podobało mi się Vice City, San Andreas, IV z dodatkami oraz V i każda to dobra gra na swój sposób. Jeśli według ciebie Saint's Row jest lepsze od GTA IV bo jest "bekowe" to jest mi żal ciebie i twojego chłopaka.

Pokaż mi gdzie tak napisałem. GTAIV to nudne, szarobure (pipi) ktore sili sie na powage. Na trailerach wypada fajnie, ale jak sie dorwiesz do pada to wszystko pryska.

Opublikowano

ja cały czas gram w riiiiiiidge racer.

Opublikowano

Ano. Idę grac w Super Time Force. Całkiem przyjemna gierka, momentami frustrująca przez ciągle upływający czas.

Szkoda że gra nie pojawiła się na Vicie i nie miałem okazji w nią zagrać, życzę miłej zabawy.

ja cały czas gram w riiiiiiidge racer.

Super tytuł, ciągle czekam na wielki powrót do formy. Pozdrawiam i miłej gry.

Opublikowano

Ridge Racer spoko seria.Przydałaby się jakaś nowa pełnoprawna część spod ręki Namco.

Opublikowano

Toć to oczywiste, że większość uczestników tematu już dawno ma za sobą czasy częstego grania. Większość ma już tylko ochotę na gadanie o graniu/wspominkach, ale gdy przychodzi co do czego, konsola się kurzy.

Opublikowano

Super tytuł, ciągle czekam na wielki powrót do formy. Pozdrawiam i miłej gry.

oczywiście na tapecie jedyna słuszna wersja:

70092_front.jpg

Opublikowano

Blubi woli jechac na piecdziesiata misje w stylu "przynies-podnies-pozamiataj" w GTA IV GOTG SUPER GRA BO SZARA I REALISTYCZNA I KEEELED PEPOLE SMUGELED PEOPLE XDDDD

Ludzie podniecajace sie "powaznym" GTA = Gimbazjon ktory uwaza sie za "dorosly" (stan zwany takze "Mendrkiem").

Ale co ty pierdzielisz, podobało mi się Vice City, San Andreas, IV z dodatkami oraz V i każda to dobra gra na swój sposób. Jeśli według ciebie Saint's Row jest lepsze od GTA IV bo jest "bekowe" to jest mi żal ciebie i twojego chłopaka.

Pokaż mi gdzie tak napisałem. GTAIV to nudne, szarobure (pipi) ktore sili sie na powage. Na trailerach wypada fajnie, ale jak sie dorwiesz do pada to wszystko pryska.

Ale fajna gra o.

Toć to oczywiste, że większość uczestników tematu już dawno ma za sobą czasy częstego grania. Większość ma już tylko ochotę na gadanie o graniu/wspominkach, ale gdy przychodzi co do czego, konsola się kurzy.

W tym tygodniu mam przegrane 30h więc no nie do konca.

Opublikowano

Gram w to Valkyria Chronicles i nie mogę ukończyć, świetna gra, ale ciężko mi się za nią zabrać, bo żeby komfortowo spędzić sesję muszę mieć przygotowane ~3 godziny pewnego, wolnego czasu. Najgorsze jest to, że grę pożyczyłem od kolegi już w czerwcu i wypadałoby oddać. :/

Opublikowano

Ta gra jest tak dobra, że na pewno zrozumie.

BTW Możesz sejwować w trakcie walki.

Opublikowano

Gram w to Valkyria Chronicles i nie mogę ukończyć, świetna gra, ale ciężko mi się za nią zabrać, bo żeby komfortowo spędzić sesję muszę mieć przygotowane ~3 godziny pewnego, wolnego czasu. Najgorsze jest to, że grę pożyczyłem od kolegi już w czerwcu i wypadałoby oddać. :confused:

przeje.bane. ci developerzy traktują nas jakbyśmy cały czas byli dziećmi. gierki powinny być przystosowane na 15 minutowe sesyjki. no godzinne max.

Opublikowano

Możesz sejwować w trakcie walki.

waaaaaaaaaat? To oczywiście jest save & quit?

@teka

Najbardziej lubię jak gry pozwalają na zarówno krótkie sesję jak i umożliwiają wielogodzinne posiedzenia. Ideałem w tym względzie jest np. super hexagon albo wszelkie roguelike'i.

Opublikowano

zagraj se w crawl mate. mówię ci goty.

Opublikowano

Czytałem twoj wpis na ppe'owym blogu w którym pisałeś że świetnie bawiłeś się przy tej grze grając samemu, na 4 graczy to musi być kosa.

Opublikowano

Możesz sejwować w trakcie walki.

waaaaaaaaaat? To oczywiście jest save & quit?

Tak. Choć ja grę skończyłem nie wiedząc o tym.

Opublikowano

cieszę się, że mam taką wyszukaną rzeszę czytelników. 

Opublikowano

W tym roku takie turbo tytuły wychodzą, że lepiej gadać niż grać

Opublikowano

przegapilem beke czy infa nie bylo? sunset overdrive w 30fps i 900p 

Opublikowano

przegapilem beke czy infa nie bylo? sunset overdrive w 30fps i betonowe 900p 

fix'd

Opublikowano

przegapilem beke czy infa nie bylo? sunset overdrive w 30fps i 900p 

Wiadomo to od czasów narodzin Chrystusa.

Opublikowano

Mam potwierdzenie od mojego insidera, że w momencie premiery Sunset Overdrive będzie w 1080p/30fps ;)

Czyli że co? Insajder kłamał? xDD

Opublikowano

Nie do konca, gdyby nie to ze gram jak popierzony na XO oraz w Wasteland 2 na PC pewnie bym sie udzielal czesciej, a tak, wchodze tylko i czytam powierzchownie pierdoły jakie tu wypisujecie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.