Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja też w ciągu ostatnich 3 tygodni nie miałem czasu tu wchodzić :D Gry Gry Gry ostatnie 2 tygodnie to : Destiny, Wasteland 2, Dead Rising 3, Fifa 15, 999 i zaraz zabieram się za pana cartera :) (tzn jutro bo teraz to idę spać) .  No cóż jest w co grać a za tydzień Shadow of Mordor !!! Jaram się:)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Za tydzień Alien, a za 2 The Evil Within. Nadchodzą chwile prawdy. Wróżę z fusów uczciwe opinie na poziomie min. 8/8+.

Opublikowano

Tja, już się boję tych ocen Evil Within od zagranicznych hivów.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Pamiętajcie kochani że takie gierki kupujemy w przeciągu pierwszych 4 tyg. od premiery, czyli nim chciwi wydawcy zdecydują się na ukręcenie łba devom, za kiepskie wyniki najważniejszego okresu.

Nie bądźcie rakami branży, kolejne auta i karabiny obronią się same.

Opublikowano

DriveClub za 169zł na PSS, więc grzechem byłoby nie kupić, pewnie jeszcze dojdzie Evil, bo ten cały Mordor w ogóle mnie nie grzeje, chce się przekonać do tej gry, czytam, oglądam, ale nic.

Opublikowano

W ogóle wyszła jakaś adaptacja prozy Tolkiena, którą można bez wstydu polecić? :/ W 2004 grałem w ksiażkową/ nie jackson'ową adaptację Drużyny i była nawet, nawet. Chyba grywalne było tam trio Frodo, Aragorn, Gandalf. A tak to same rtsy, albo slashery w rodzaju Two Towers i Return of The King na ps2 i x-box.

Opublikowano

fajny był ten rpg co udawał final fantasy X na ps2 i xboksa.

Opublikowano

Ja to teraz czekam tylko na HM2, tego izometrycznego TR, FC4 no i jestem ciekaw co wyszło z tego Ethana Cartera, bo boję się nudy i powtarzalności w tej grze. Zapomniałbym o Abe na PC.

Reszta mnie nie grzeje, może troszkę jestem zainteresowany The Evil Within.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W ogóle wyszła jakaś adaptacja prozy Tolkiena, którą można bez wstydu polecić? :confused: W 2004 grałem w ksiażkową/ nie jackson'ową adaptację Drużyny i była nawet, nawet. Chyba grywalne było tam trio Frodo, Aragorn, Gandalf. A tak to same rtsy, albo slashery w rodzaju Two Towers i Return of The King na ps2 i x-box.

Wkrotce wychodzi Shadow of Mordor, co prawda nie jest to bezposrednia adaptacja ksiazki/filmu poniewaz wszystko dzieje sie pomiedzy hobbitem a lotrem, mimo to, polecam sie zainteresowac, szykuje sie pierwsza od czasu Return of the King i Third Age gra w uniwersum z ktora bede dobrze sie bawic.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

assassins creed: mordor

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Obejrzalem juz dosc wiele materialow z tej gry, na pewno na tyle aby z calkowita pewnoscia stwierdzic ze asasyn w porownaniu z tym to go.wno. No i wreszcie jakas gra ktora wprowadza cos faktycznie innowacyjnego, "Nemsis system".

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

nie no rzeczywiście. jak przejrzałem to co wrzuciłeś to wygląda na coś ciekawszego. takie wnioski można było wysnuć po pierwszych materiałach. ale chyba widzę downgrade.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

oceny na meta się pojawiły shadow of mordor myślę że czarny koń tej jesieni :)

Opublikowano

Odpaliłem na gamersyde materiały z FH2, a jak wiadomo ich materiały najlepiej oddają jak gra wygląda na konsoli. Jakie wnioski? Nowa Forza wizualnie to kupa. Ogromne rozczarowanie. Łoniak chyba jednak faktycznie jest słaby skoro nawet wewnętrzne studia nie dają sobie rady. DC prz FH2 to nowa generacja.

Opublikowano

GTA przy TLoU wyglada jak kupa, rockstar musi byc beznadziejnym developerem, skoro nie potrafi zrobic takiej ladnej gry jak ND :/

Opublikowano

fajny był ten rpg co udawał final fantasy X na ps2 i xboksa.

wpis, calkiem przyjemny byl - The Third Age - fajna grafe mial i muze i swietnych bossow wg projektow z filmu

Opublikowano

A to w FH2 wychodzi się z fury i nawala z karabinu do ludzi? Wchodzi się też do wybranych budynków? Fajnie więc, warto było poświęcić grafikę. A że Burnout Paradise z otwartym światem w swoim czasie niszczył grafiką wszystkie wyścigi to przemilczę. NFS:MW najładniejszy wyścig poprzedniej generacji też nikogo.

Opublikowano

Jakby sie wychodzilo i nawalalo to na pewno juz bys mial preorder. Dobrze, ze przemilczysz, bo znowu bys sie pograzyl.

Opublikowano

Dziwne, ze wszyscy, ktorzy grali w FM2 twierdza, ze grafika jest piekna. Oczywiscie najwiecej w tym temacie to powiedzenia ma czlowiek, ktorzy obejrzal film na yt na 4 calowym telefonie i wmawia innym, ze gra wyglada jak kupa. Nie, nie wyglada. Kupa to twoje playstation bez gier.

Opublikowano

Ssxx, szkoda gadac z kolesiem, dla ktorego otwarty swiat zalezy od tego czy da sie wysiasc z auta czy nie.

W ogole widac, ze Mantis to casul, 14lv na psnie, a na xbl konta nie ma, moja kobieta ma wiecej gamescora niz on punktow na plejstejszyn.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

A i kolego czytaj ze zrozumieniem. Ja nie napisałem, że FH2 na tle DC wygląda jak kupa. Nie zrobiłem porównania tylko stwierdziłem dwa fakty. Fakt A - Forza sama z siebie wygląda jak kupa na nowych systemach. Fakt B - DC bez żadnego problemu zostawia tą kupę daleko w tyle. Zrozumiałe jest teraz? A i widzę już usprawiedliwiacie braki szrota - "bo to gra z otwartym światem". Niesławny na PS4 też ma otwarty świat, a nie przeszkadza to mu w byciu obecnie najładniejszą grą. Bomby prawdy KopEr? A odebrałeś już Łana z serwisu?

PS. Podałem źródło z którego oglądałem. Materiały z tego serwisu wyglądają dosłownie jak z konsoli, a oglądałem na 50 calach. A i do czasu jak oglądałem na YT to miałem grę za dość ładną, jutubowa kompresja wiele pomagała.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

(...) DC prz FH2 to nowa generacja.

Faktycznie koles, zero porownania. Moze masz cos ze wzrokiem, bo nie widze w recenzjach, zeby ktos narzekal na grafike. W ogole idz pograc lepiej, bo widac po twoim gamercardzie, ze (pipi) wiesz o grach.

Opublikowano

Pokaż mi swojego gamercarda powiem ci jakim jesteś graczem.

Gamercard sirius biznes :D

Opublikowano

No ba. Chyba gamercard jest bardziej wymierny niz ilosc godzin spedzonych na ogladaniu gier na jakis kanalach, beka.

Opublikowano

(...) DC prz FH2 to nowa generacja.

Faktycznie koles, zero porownania. Moze masz cos ze wzrokiem, bo nie widze w recenzjach, zeby ktos narzekal na grafike. W ogole idz pograc lepiej, bo widac po twoim gamercardzie, ze (pipi) wiesz o grach.

Przepraszam, zapomniałem, że teraz o naszej wiedzy świadczy lista trofików i osiągnięć. Nie podskoczyłem w danej grze sto razy i nie pierdłem do wiwatu x5. Nie mogę się nazywać graczym. Boże co za patologia. Osobiście mam gdzieś zbieranie tysiąca babilotów i granie w multi. Gram tylko w singla i gram jak mi wygodnie, a nie tak aby coś osiągnąć. Gram dla przyjemności i czasami wolę po raz setny zaliczyć fabułę w Okami niż skakać z gry na grę. Wolę odpalić Super Metroida, Metroid Prime, czy MGSa, albo Dino Crisis na PSXa. Gram nieraz więcej w stare gry po raz wtóry. Takim jestem graczem i wara ci od tego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.