Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie chce cię martwić ale jeszcze jakieś 3 tygodnie czekania przed tobą. Od momentu kiedy mój pad do nich dotarł czekałem ponad 3 tygodnie.

Nie wiem co robią, ale ja po prawie miesiącu nawrzucałem trochę Playstation Polska na fejsie, ci poprosili mnie o moje imię i nazwisko (bo to z fesja brata pisałem, bo ja sam nie posiadam) oraz numer naprawy i od razu na stronie PRAMu status naprawy zmienił się na "gotowy do wysłania/odebrania". łącznie czekałem miesiąc i jakieś 3,4 dni.

ahaha JAKOŚĆ SONY 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie chce cię martwić ale jeszcze jakieś 3 tygodnie czekania przed tobą. Od momentu kiedy mój pad do nich dotarł czekałem ponad 3 tygodnie.

Nie wiem co robią, ale ja po prawie miesiącu nawrzucałem trochę Playstation Polska na fejsie, ci poprosili mnie o moje imię i nazwisko (bo to z fesja brata pisałem, bo ja sam nie posiadam) oraz numer naprawy i od razu na stronie PRAMu status naprawy zmienił się na "gotowy do wysłania/odebrania". łącznie czekałem miesiąc i jakieś 3,4 dni.

ahaha JAKOŚĆ SONY 

Gdybyś choć trochę poczytał i wgłębił się w temat, to byś dowiedział się, że Sony zajmuje to dłużej bo wraz z naprawą pada załatwiają też lekarskie badania na kwasowość potu.

#sonytakielekarskie #thisis4thesickpeople

Opublikowano

Wszystkie konsole ostatnio dostaly swoje exy ze srednia >85%, oczywiscie liczac handheldy (danganronpa 2 na vite jakby ktos pytal o konsole bez gier).

A nie, nie wszystkie.

Ps4 nie dostalo.

Opublikowano

Wcale mnie to nie dziwi, tytulem jaralem sie od poczatku i bylem pewien ze to bedzie czarny kon, o czym zreszta pisalem. Jak tylko uda sie grze wybic z blednie przyklejonej metki "assassins creed: mordor" to licze na to ze odniesie sukces bo chce wiecej

Ale to jest "Batman Creed: Shadow of Mordor". W dodatku z twórczością Tolkiena ta gra ma niewiele wspólnego. Wygląda ona wporzo, szkoda tylko, że podpięto się pod znaną markę - i to tak trochę nieśmiale.

Opublikowano

Wszystkie konsole ostatnio dostaly swoje exy ze srednia >85%, oczywiscie liczac handheldy (danganronpa 2 na vite jakby ktos pytal o konsole bez gier).

A nie, nie wszystkie.

Ps4 nie dostalo.

.... Resogun?

Opublikowano

A nie, nie wszystkie.

Ps4 nie dostalo.

PS4 dostało exa który przekroczył 95% TLOU.

Opublikowano

A nie, nie wszystkie.

Ps4 nie dostalo.

Velocity 2X, TLOU Remaster, I:SS

Tak się składa, że XO musiał najdłużej ze wszystkich czekać na exa ze średnią powyżej 80%

Opublikowano

ja sie mocno zaczynam zastanawiac nad wersja z ps store bo polski janusz sie we mnie odzywa - na mobilnym allegro jest teraz promocja, ze przy pierwszym zakupie przez komorke w opcji kup teraz za kwote ponad 50zl odlicza rabat 20zl, wiec:

kupuje dwa doladowania portlefa(jedno na moje konto, drugie zony) o wartosci 100zl za 87zl, odjac od tego kazdorazowo 20zl rabatu wiec za 200zl w ps store zaplace134zł czyli podsumowujac za 134zl bede mial cyfrowego driveclub i jeszcze 31zł do wydania w ps store

byli sonowcywyścigowcy, a teraz są sonowcycebularze, którzy nawet żony wkręcają w brudne interesy
Opublikowano

Ostatnio? Chodzilo mi o ostatni miesiąc.

Velocity 2X. Premiera na początku września. Średnia ocen 87,67%

Opublikowano

A nie, nie wszystkie.

Ps4 nie dostalo.

Velocity 2X, TLOU Remaster, I:SS

Tak się składa, że XO musiał najdłużej ze wszystkich czekać na exa ze średnią powyżej 80%

12309017694_e32104128e_z.jpg

TheLastofUsRemasteredComparison01.jpg

gorsze cienie w 60fps 

374721.jpg

pedau w rurkach strzela światełkami 8/10 najgorsza część serii 

Na xboxie był Titanfall 86% i Super Time Force 82%.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Oby dwie gry to multiplatformy do ogrania na PC.

Zresztą nie będę z tobą dyskutował, bo nie chce mi się wdawać w pyskówkę. Idę sobie odpalić XO i pograć w Super Time Force właśnie a ty pisz dalej te swoje przepełnione bulem dupksa posty 24h na dobę.

Velocity 2x to świetna gra, ale oczywiście pewnie nie grałeś.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Oby dwie gry to multiplatformy do ogrania na PC.

Velocity można ograć na Vicie a Tlou na ps3 i co teraz?

Zresztą nie będę z tobą dyskutował, bo nie chce mi się wdawać w pyskówkę. Idę sobie odpalić XO i pograć w Super Time Force 

Odpalasz XO bo nie masz pada do ps4 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD #sonytakiedobre

Opublikowano

kazda gre z ps4 mozna przez remote play ograc na vicie wiec ps4 nie ma i nie bedzie miec nigdy exa!!!!!!!!!!!!! beka z was !!!!!!!!!!!!!!!! haaaaaaaaa!!!!!!!!!!! beka z klapow!!!!!!!!!!! tylko xbox!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

kazda gre z ps4 mozna przez remote play ograc na vicie wiec ps4 nie ma i nie bedzie miec nigdy exa!!!!!!!!!!!!! beka z was !!!!!!!!!!!!!!!! haaaaaaaaa!!!!!!!!!!! beka z klapow!!!!!!!!!!! tylko xbox!!!!!!!!!!!!!!

No niby mozna, ale co to za gra na tym remote play :D.

Opublikowano

Grałem w Knacka na remote play i grało się nad wyraz przyjemnie.

Opublikowano

_1391545855.jpg

792p, 40 fps, screen tearing, tragiczna grafika, gra dla januszów

Super-time-force-review-2.jpg

Opublikowano

Sprobuj pograc w cos gdzie uzywa sie calego pada a nie kilku przyciskow, w ten sposob mozna pograc chyba tylko w indyki w miare sensownie. Opcja wydawala mi sie ciekawa ale jak odpalilem dla testu kilka gier od razu zrezygnowalem na amen z tej funkcji.

Opublikowano

Rozumiem, że tylko w celach poglądowych, bo jak nie, to kalectwo :P

Opublikowano

idź lepiej cebul drivecluba z małżonką hehe

Opublikowano

No z ciekawości, wiadomo. Ale alternatywa spoko dla wolnych rpgów itd.

Opublikowano

No z ciekawości, wiadomo. Ale alternatywa spoko dla wolnych rpgów itd.

jeszcze do japońskich visual nowelek remote play doskonale się nadaje. ohh wait... na ps4 nie ma ani jednej.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

_1391545855.jpg

gra dla januszów

Powiedział koleś z platyną w bf4 :lol:

Opublikowano

jeszcze lepiej. januszowe fpsy, gry dla dziewczynek i casualowy wirtualny toy-box. i ty chcesz żeby ktokolwiek traktował cię poważnie?

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.