Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jako naczelny klap vity, ktory napalal sie ze gry z ps4 bedzie ogrywal na vicie napisze wprost - remote play to zenada i ciekawostka - brak fizycznych r2 i l2 dyskfalifikuje ta opcje jako sensowna, jeszcze jak sie odpali jakas gre defaultowo w 60fps w 30fps w remote play to juz calkiem beznadzieja :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na xboxie był Titanfall 86% i Super Time Force 82%.

_1391545855.jpg

792p, 40 fps, screen tearing, tragiczna grafika, gra dla januszów

Super-time-force-review-2.jpg

Super Time Force to najlepszy indyk ever, wiec troche sie zastanow nad soba.

Opublikowano

Na xboxie był Titanfall 86% i Super Time Force 82%.

Zamiast wybierać po dwa tytuły jak wygodnie, czemu po prostu nie powiedzieć całej prawdy?

PS4 - 39 gier powyżej 80% na Metacritic. (w tym 8 exów)

Xbox One - 17 gier powyżej 80% na Metacritic. (w tym 3 exy)

Ponad dwa razy więcej dobrych gier ma PS4. Cała prawda całą dobę.

Ps. Z litości dla Xboxa One liczyłem exy jako gry które nie wyszły na konkurencyjnej konsoli - jakby wziąć tylko to co wyszło wyłącznie na Xbonie, to miałby dokładnie 0 exów powyżej 80% MC. Xbone has no games.

Opublikowano
Ps. Z litości dla Xboxa One liczyłem exy jako gry które nie wyszły na konkurencyjnej konsoli - jakby wziąć tylko to co wyszło wyłącznie na Xbonie, to miałby dokładnie 0 exów powyżej 80% MC. Xbone has no games.

lol, ouch

Opublikowano

lol, ouch

Forza Horion 87% (tak wiem, ze wyszlo też na 360). Jesli brać pod uwagę takie kryteria to PS4 ma dwie gry, które mają powyżej 80% 

Resogun (indyk z psn wow, kupuje konsole za 1,5k dla takich gier) i Infamous SS. Niesamowite 4theprayers

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zapewne tego nie liczy bo właśnie wyszło na X360, ale na PS4 pewnie do zestawienia wrzucił TLOU, Flower i inne remastery z PS3. xD

Opublikowano

Forza 5, killer instinct i d4 gdzie mozna kupic na plejke? Znowu klamstwa z obozu klapow, standard.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Mimo wszystko... ouch.

Dude, Infamous SS ma równe 80% jeden procent mniej ma Forza 5 czyli jeden procent i juz nie ma gry ok. Nadal wygląda to tak WiiU 9 eksów retailowych powyżej 80%, PS4 1 eks, XO 1 eks.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Forza 5, killer instinct i d4 gdzie mozna kupic na plejke? Znowu klamstwa z obozu klapow, standard.

Matematyka znowu przerosła botów. Rozumiesz co to znaczy "więcej niż 80% na MC"?

Zapewne tego nie liczy bo właśnie wyszło na X360

Liczy. Ja do danych podchodzę obiektywnie, unosząc się ponad wasze fanbojskie zakłamanie.

Opublikowano

Mimo wszystko... ouch.

Dude, Infamous SS ma równe 80% jeden procent mniej ma Forza 5 czyli jeden procent i juz nie ma gry ok. Nadal wygląda to tak WiiU 9 eksów retailowych powyżej 80%, PS4 1 eks, XO 1 eks.

Stary, naginasz matematykę, liczby, logikę i zasady, tylko żeby dać na Xbonkowi trochę więcej pozytywnego światła. Spenser jest dumny z Twej służby.

Ale tak, tylko Wii U.

Opublikowano

A ci znowu z metacritic :/ ...

Nigdy sie nie naucza.

Opublikowano

Drugi Syn też nie ma "więcej niż 80%" ale co tam :P

Opublikowano

Drugi Syn też nie ma "więcej niż 80%" ale co tam :P

Ma. 80,34% to więcej niż 80%.

Matematyka was dzisiaj rozkłada po kątach.

Opublikowano

Tak tylko nadmienię że trzeba być chorym na głowę by mówić że Horizon 2 jest śliczny, śliczny to był Horizon na X360,Horizon 2 jest ładny ale nic ponad to, nie naginajcie faktów.

Ani gameplay ani fizyka ani grafika w tej grze nie jest next genowa.

Opublikowano

Drugi Syn też nie ma "więcej niż 80%" ale co tam  :P

Nie. Metacritics ma 80/100. Metacritics nie liczy w setnych procentach, to nie Game Rankings.

Także FAIL.

Opublikowano

.34% chlopcze

http://pl.wikipedia.org/wiki/Separator_dziesiętny

Separator dziesiętny, znak dziesiętny – znak używany do oddzielenia części całkowitej od części ułamkowej w zapisie liczby. Jest to najczęściej przecinek (,), kropka (.)

Szkoła podstawowa pozdrawia.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Ten Twój tryhard taki żałosny :P

Opublikowano

FH2 średnia 86%  sonybociarnia cały czas na kolanach z pełnymi ustami. Najlepiej oceniane wyścigi obecnej generacji ? 

giphy.gif

Czekamy na PC i The Crew.

Opublikowano

FH2 średnia 86% sonybociarnia cały czas na kolanach z pełnymi ustami. Najlepiej oceniane wyścigi obecnej generacji ?

giphy.gif

Czekamy na PC i The Crew.

Znacznie wcześniej będzie DriveClub

Ten Twój tryhard taki żałosny :P

Trochę smutne ale prawdziwe.
Opublikowano

Ale Daddy pisał o grach, które mają szansę zbliżyć się ocenami do FH2 albo ją przebić.

Opublikowano

Ale Daddy pisał o grach, które mają szansę zbliżyć się ocenami do FH2 albo ją przebić.

Driveclub będzie miał oceny w okolicach 80%
Opublikowano

Ciagle czekam na Killer Instinct SEASON 2 xD.

Opublikowano

Drugi Syn też nie ma "więcej niż 80%" ale co tam  :P

Nie. Metacritics ma 80/100. Metacritics nie liczy w setnych procentach, to nie Game Rankings.

Także FAIL.

Kolejny, którego trzeba odsyłać do szkoły podstawowej. To jest tylko zaokrąglony wynik, jak podliczysz średnią z podanych przez MC składowych to wychodzi dokładnie tyle, ile napisałem. Nie podają tego co po przecinku, bo byś się zagotował od tak zaawansowanej matematyki. Wracaj do gearsów robić pifpaf i brum brum piłą, bo za dużo wiedzy matematycznej w jeden dzień może ci zaszkodzić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.