Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To tylko pokazuje, że wszystko zależy na jaki model się trafi. Ja też zaraz mogę nagrać jak chodzi moja PS4, a chodzi o wile ciszej niż modele na tych filmikach, ale szanuje się markę.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To tylko pokazuje, że wszystko zależy na jaki model się trafi. 

Ty popatrz, to zupełnie jak z Xone i jego brzęczeniem. SZOK!!

Pomijając, że brzęczenie Xone zniknie za jakieś 2 tygodnie razem z nową aktualizacją.

Opublikowano

Nom ale w przypadku Xbona to same chrabąszcze nie ? Oj klapy.

Opublikowano

Pomijając, że brzęczenie Xone zniknie za jakieś 2 tygodnie razem z nową aktualizacją.

tylko ze problem z glosnym ps4 ma w polsce mniej osob niz z chrabaszczem, z ktorym problem ma praktycznie kazdy kto kupil konsole z polskiej dystrybucji - z uporaniem sie z tym problemem z nowa aktualizacja tez radzilby sie wstrzymac az ona faktycznie wyjdzie, sam dobrze wiesz, ze w necie rozne glupoty pisza

Opublikowano

Patrząć na te 50 sztuk sprzedanych w naszym kraju i czytając fora, to 3/4 to chrabąszcze.

Opublikowano

auta w infamous lepiej wymodelowane niz w niejednej grze wyscigowej?

infamousfirstlight_2053ju3.jpg

Opublikowano

nie 3/4 tylko 2/4 czyli 5 osób xD mowa o forum Pe.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

tylko ze problem z glosnym ps4 ma w polsce mniej osob niz z chrabaszczem, z ktorym problem ma praktycznie kazdy kto kupil konsole z polskiej dystrybucji - z uporaniem sie z tym problemem z nowa aktualizacja tez radzilby sie wstrzymac az ona faktycznie wyjdzie, sam dobrze wiesz, ze w necie rozne glupoty pisza

Na gaffie posiadacze Xone pisali, że po updacie brzęczenie zniknęło, na forum Xone gdzie zgłaszali usterkę podobno też, więc...

Opublikowano

Mam pytanko, jak to jest z polskim wydaniem Second Son? Jest tam mix pl+ang?

Opublikowano

Nie wiem, ale nie kupuj tego. Dostaniesz raka.

Opublikowano

jest - gram angielski dub, polskie napisy

Opublikowano

Tak, sa napisy i sciezka po angielsku/polsku.

Guernici nie sluchaj, chlopaczek sie nie zna.

Opublikowano

Nie wiem, ale nie kupuj tego. Dostaniesz raka.

Ale, ale ja lubię tę serię. :(

Opublikowano

Nie (pipi)ales ostatnio na assassins creed ze nuda i ze powtarzalne?

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

No bo AC to nuda i powtarzanie albo jak kto woli ci.pa i chvj, ale przy Infamous 1 i 2 spędziłem bardzo miłe godziny czyszcząc mapę z misji, a w 2 nawet zebrałem wszystkie odłamki!

Opublikowano

Różnica jest taka, że w Infamousie przyjemnie się porusza po lokacjach a w Asassynach nie.

Opublikowano

Dla mnie jedynka ac i infamous to jeden pies, obie tak samo powtarzalne, ciagle te same subquesty. Dwojka byla lepsza, ale tak samo bylo z ac.

No ale wiadomo, gusta, sa nawet tacy co wielbia Uncharted, a ja mimo ze szanuje Sony to nie moge tej serii pochwalic.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

AC4 dwa poprzednie infameusy wciąga nosem i wysrywa dupą -_-, ale to taki mały szczegół. 

Opublikowano

Na pewno nie w kwestii misji i poruszania się postacią Soul.

Opublikowano

AC4 gniecie second son klimatem, rozbudowaniem, iloscia subquestow, zadan pobocznych i ich zroznicowania, fabula, bohaterem itp ale ma jeden wielki dramatyczny minus - sterowanie - bieg,skoki,akrobacje,wspinanie wcisniete pod jeden guzik R2 - kto na to wpadl powinien dozywotnie miec zakaz pracy w branzy. Chcemy isc ulica, jestemy blisko muru - bohater zaczyna sie automatycznie na niego wspinac itp. Infamous pod tym wzgldem jest wzorcowo wykonany - biega sie fajnie, wspina fajnie i parkour w miescie sprawia przyjemnosc nie frustracje choc calosciowo dalej uwazam, ze second son to wydmuszka z mega zmarnowanym potencjalem i super grafa

Opublikowano

Sterowanie w ac s(pipi)one bylo od poczatku, najgorzej mi sie gralo w ac3, jak ac4 jest jeszcze gorzej to masakra.

black flag kupilem tylko dla statkow ;/

Opublikowano

No właśnie od AC3 seria ma zaimplementowany ten chvjowy system o którym pisze Ficuś. Jak mnie to w(pipi)wiało.

Opublikowano

Dla mnie jedynka ac i infamous to jeden pies, obie tak samo powtarzalne, ciagle te same subquesty. Dwojka byla lepsza, ale tak samo bylo z ac.

No ale wiadomo, gusta, sa nawet tacy co wielbia Uncharted, a ja mimo ze szanuje Sony to nie moge tej serii pochwalic.

Również szanuje sony, ale infamous i uncharted też mi się nie podobają, ale to tylko kropla w morzu dostępnych ekskluzywnych gier na ich konsole. AC IV to straszne gó.wno, ale każualom się podoba bo ładne widoczki.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No właśnie od AC3 seria ma zaimplementowany ten chvjowy system o którym pisze Ficuś. Jak mnie to w(pipi)wiało.

w ac3 jeszcze mnie w(pipi)ialo ze wystarczylo potracic straznika i przez pol miasta bylo trzeba (pipi)c, postacia ktora nie robi tego co chcesz. Trylogia Ezio to bylo najlepsze co spotkala serie i gralo mi sie w to z przyjemnoscia, nie wstydze sie tego napisac.
Opublikowano

AC4 gniecie second son klimatem, rozbudowaniem, iloscia subquestow, zadan pobocznych i ich zroznicowania, fabula, bohaterem itp ale ma jeden wielki dramatyczny minus - sterowanie - bieg,skoki,akrobacje,wspinanie wcisniete pod jeden guzik R2 - kto na to wpadl powinien dozywotnie miec zakaz pracy w branzy. Chcemy isc ulica, jestemy blisko muru - bohater zaczyna sie automatycznie na niego wspinac itp. Infamous pod tym wzgldem jest wzorcowo wykonany - biega sie fajnie, wspina fajnie i parkour w miescie sprawia przyjemnosc nie frustracje choc calosciowo dalej uwazam, ze second son to wydmuszka z mega zmarnowanym potencjalem i super grafa

Ale sterowanie w tej serii jest zje.bane od samego początku, była fajna recka Eda Peduzziego na YT, ale usunął w ktorej punktował idiotyczność systemu jaki ubisoft stworzył. Prawdziwy rak branży.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.