Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W co ma grać na tym PS4? W grafikę?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Super gry są, wszedłem w gamercarda yakubu a tam takie perły fifa 15, battlefield 4, playstation battleroyale no rzeczywiście #thisisliving

Opublikowano

Na wii u assasins creed działa na emulatorze ps3

Opublikowano

Hav3n powinien wszystkim klapkom wyslac po workow orzechow, zeby mieli w co lupac jak sie driveklap skonczy po 5 minutach.

Może prędzej botom, przestaną pisać posty w CW przez 24/7

Opublikowano

W co ma grać na tym PS4? W grafikę?

Playroom

Opublikowano

nie pogardziłbym workiem orzechów: czy ta gra to #driveclub? jeśli tak to worek orzechów wyślij mi na brian.adamsxxx@gmail.com. z góry dziękuje.

Opublikowano

A ileż to było pisania jakie to XO jest genialne, jakie to świetne exy dostaje, że wszystkie multiplatformy do końca roku będą takie same na obydwu platformach, jaki to genialny pad, świetne dashboard ciągle dostający nowe aktualizacje. Nawet miałeś jakąś akcję czy coś robić na premierę w naszym pięknym kraju. A tu taki zonk, pograł na XO i stracił chęć do grania

Oficjalnie przebiłeś poziomem żenady nawet eXacta, gratulacje, dokonałeś niemożliwego.

Teraz już mi tylko ty zostałeś do prześcignięcia.

Opublikowano

No wreszcie naprawił mi się xbox live. A już to gó,wno do kartonu pakowałem.

Opublikowano

To już ustalono, że PS4 ma wszystko najlepsze? Czy jeszcze botki dżichadyści walczą?

Opublikowano

jakie niedobitki jeszcze desperacka machają rączkami. bluber coś niebezpiecznie przechyla się w stronę zieleni. uznam to małe potknięcie - przecież nie można tak na prawdę myśleć.

Opublikowano

ja już nie wiem sam czym jestem ;(

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Awarie Usługi sieciowej playstation ma najlepsze

Opublikowano

flaczkorębaczem :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

orzeszek super awatar. jeszcze opyliłbyś ten xzłom i był być okej userem.

Opublikowano

flaczkorębaczem :)

najlepsze, że hejtuje ubi a wczoraj skonczyłem black flaga (ależ to była zła gra) nienawidzę sam siebie ;/

dog-i-dont-even-know-who-i-am-anymore.jp

Opublikowano

Pogralem chwile na standzie w FM 5. Ale beka. Aliasing jak z 2006r. Zatrzymalem sie na chwile zeby przyjrzec sie publice i pozdrowil mnie machaniem flagi JEDEN trojwymiarowy model kibica otoczony ZDJECIEM  ludzikow imitujacych tlum. LUL. Do tego caly stand wyglada tak, ze w gablocie na wysokosci freda(!) znajduje sie kineck(!!) a xbox wystaje tylko w 1/3 co daje piekne zludzenie, ze ta konsola jest niewielka. Ch.ujowa grafika i mydlenie oczu ukrywaniem prawdy - tak prezentuje sie M$, firma dla mediamakrtowych januszy. Jak dobrze, ze jest SONY.

Opublikowano

Dobrze, że jest sony z grafiką i tenejtipi!

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Otoz to, otoz to.

I jeszcze te wibracje w spustach. Nie wiedzialem co oni chca mi przekazac, ze krzywo jade czy, ze mam czuc ta moc pod maska. Jak jechalem rowno to czulem jakbym trzymal pada z pierwszego playstation.

Opublikowano

Lubie Sony ale stawiać DS4 obok nowego pada MS to przeginka, spusty są mega w przeciwieństwie do panelu dotykowego. 

Opublikowano

Shadow of Mordor 1080p na Xbonie. Wiec jedyna roznica sa klatki ktore na PS4 nie sa zablokowane dlatego plywaja w okolicach 30-40 i 60 jak patrzy sie w ziemie xD. Jeszcze tylko MS musi pokazac nieudacznikom z Konami jak sie robi gry na Xone i wszyscy moga ladnie klekac przed Maciem i jego insajderem.

Macio, zawsze Ciebie szanowalem, mam nadzieje ze odbudujemy nasza przyjazn przy wspolnych przejazdzkach po polach burakow w naszych kolorowych Lambo.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mantis, Tobie tez wylaczyli Cartoon Network ze tak sie spinasz?

Wraz z Figaro nad tym bardzo ubolewamy. Botki to są takie dorosłe, bo ino szczelajo do kosmitów, fjutersolger i innych mechów. Też bym chciał dorosnąć do szczelanek i jazdy po burakach.

Wybacz im, Mantis. Wychowali się na xboxie, jak gra nie jest męska, ciemna, z bicem godnym Marcusa i znaczkiem na pudełku Od 26 lat, to boty tego nie akceptują. Jak sie mają poczuć mesko?

Skad  w tobie tyle agresji atomówki się skończyły??

Opublikowano

Shadow of Mordor 1080p na Xbonie. Wiec jedyna roznica sa klatki ktore na PS4 nie sa zablokowane dlatego plywaja w okolicach 30-40 i 60 jak patrzy sie w ziemie xD. Jeszcze tylko MS musi pokazac nieudacznikom z Konami jak sie robi gry na Xone i wszyscy moga ladnie klekac przed Maciem i jego insajderem.

Macio, zawsze Ciebie szanowalem, mam nadzieje ze odbudujemy nasza przyjazn przy wspolnych przejazdzkach po polach burakow w naszych kolorowych Lambo.

tak to jest jak developer równa w dół żeby gierki mogły wyglądać tak samo na obu konsolach. przez to nie możemy mieć prawdziwie next-genowo wyglądających multiplatform. powiedzmy sobie szczerze: microsoft to rak branży.

Opublikowano

Najwieksza beka z blacharzy. GPU za 400 i 300 zl vs Tytany za 3000, a gra na konsolach wyglada tak samo jak na PC na Ultra XD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To jak, ban dla Figaro na 2 tygodnie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.