Opublikowano 1 grudnia 20168 l Ale tego paździerza 2100 mogli nie dawać na album kur.wa. Edytowane 1 grudnia 20168 l przez Rozi
Opublikowano 27 grudnia 20168 l hmm może nie każdy wie, że już wypuscili tak czy siak dostałem na maila download nowego albumu i własnie zassyam sprawdzę prawilinie w domu na porządnych słuchawkach, fizyczne wydanie w styczniu tak jak pan jezus powiedział
Opublikowano 27 grudnia 20168 l cisza w temacie nieco niepokoi.. Świnta panie, dopiero teraz będę mógł przesłuchać całość. Ale po pierwszych 4 kawałkach TOP 5 roku pańskiego 2016.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l jaram się w opór, jest mniej bangierowo, troszkę subtelniej i bardziej złożone tekstowo kawałki ale sztos jak zwykle zresztą
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Przesłuchałem na raty, ale poziom utrzymany. Fakt, nie jest tak bengerowo jak na dwóch pierwszych albumach, ale jak już wjeżdża benger to sieje rozku.rw czego przykładem jest panther like a panther (zmieniony bit w stosunku do wersji z trailera gearsow baaaaardzo na plus). numer z Brownem też pięknie hula, będzie katowane.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Czy w ostatnim kawałku rapuje znany czerwony zbrodniarz de la Rocha, Zack?
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Zgadza się. http://consequenceofsound.net/2016/12/zack-de-la-rocha-guests-on-run-the-jewels-new-album-rtj3/
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Bardzo odbry album. Mniej bangerów ale produkcja i bity dalej za(pipi)i.ste. Trochę podszedłem z dystanesem ale już czuję że będzie grower. <3
Opublikowano 29 grudnia 20168 l 2100 najgorsze dziadostwo, reszta miota niesamowicie. 2>3>1 Edytowane 29 grudnia 20168 l przez Rozi
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Rozi co ty się tak przyje.baeś do tego 2100, przecież to całkiem spoko traczek jest. Jak ja kocham te ich closery na wszystkich albumach, mmmmm
Opublikowano 31 grudnia 20168 l dopiero teraz zauważyłem że na nowej okładce nie mia 36" chain i posmutniałem ;/
Opublikowano 31 grudnia 20168 l swoją drogą wiadomo kiedy chłopaki wydają coś solo? ostatnia płyta obu to 2012, trochę czasu minęło, chętnie bym posłuchał, szczególnie el-p Edytowane 31 grudnia 20168 l przez c0r
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Każda ma swój klimat, ale chyba też bym wybrał Cancer 4 Cure (The Full Retard czy Works Every Time ). Poza RTJ lubię też wracać do Funcrusher Plus jeszcze za czasów Company Flow. Edytowane 1 stycznia 20178 l przez c0r
Opublikowano 1 stycznia 20178 l ktora solowa plyta el-p najlepsza? Cancer 4 Cure i Fantastic Damage. El-P na żywo <3 Byłem, widziałem.
Opublikowano 17 grudnia 20177 l El-P to najlepiej kolaborował przy Cannibal Ox. Reszta się nie umywa do tego zespołu.