Skocz do zawartości

Eminem - Shady XV

Featured Replies

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 164,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

ale Ty tak na serio? xD

to nie będzie typowy album, w skład ma wchodzić 2cd - na pierwszej ma być greatest hits wytwórni shady records, na drugiej mają być nowe tracki od członków, czyli ema, yeli i rzeźników. Niestety patrząc na jakość tego singla po samym eminemie nie oczekuje zbyt wiele.

Opublikowano

Tak, serio.

Widzę, że nie wiesz o czym jest utwór albo dla CIebie dobry rap to jest 'we made you' albo 'without me' :D

Kapitalny track.

Eminem również ostatnio pokazał pazur w kawałku z Busta Rhymes - Calm Down. Widać, że jest w formie.

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

dobry 'utwór' ma przede wszystkim dobry podkład, guts over fear jest po prostu marny i nie chce mi się o nim pisać, ale już calm down pretenduje do miana jednego z najgorszych bitów ever na spółę z monster z mmlp2.

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

em to mój ulubiony raper + uważam go za najlepszego technika, ale co ja poradzę, że mniej więcej od mmlp2 ma totalnego chvja w uchu. Ostatni dobry album to recovery, choć na BME z rojsem też było całkiem porządnie. 

Opublikowano

Uwielbiam tematy o Eminemie. Tyle tutaj Januszy rapowych zawsze się udziela <3 (oczywiście nie Ty, bronx :*)

Opublikowano

eminem jest już irrelewantny.

Opublikowano

Uwielbiam tematy o Eminemie. Tyle tutaj Januszy rapowych zawsze się udziela <3 (oczywiście nie Ty, bronx :*)

janusze i gimby kochajo kaena, co zrobisz

Opublikowano

Jak ktoś nie zna angielskiego to zgadzam się, że dla takiej osoby bit może mieć duże znaczenie :)

Opublikowano

to może niech marshall przerzuci się na poezję czytaną.

Opublikowano

Słyszałem, że po zakończeniu kariery ma taki plan.

Swoją drogą fakt, że bity ma fatalne od dawna... Jeszcze na Relapse było znośnie, a potem równia pochyła...

Opublikowano

Jak ktoś nie zna angielskiego to zgadzam się, że dla takiej osoby bit może mieć duże znaczenie :)

xD

Opublikowano

Poje,bało go tymi babskimi refrenami. Każdy taki sam. Wszystkie od Recovery zlewają się w jedną bezkształtną papkę, która jest puszczana o 19 na esce.

I ten bit. O (pipi). Niech on już odejdzie. I to nie chodzi o to, że ja go nie lubię. Lubię. Drugą czy trzecią płytę słucham z przyjemnością. Czwartą momentami też. Soundtrack do 8 Mili też jest ok. Ale te jego pierdy od Relapse?

JA PIER,DOLEEEEE

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Poje,bało go tymi babskimi refrenami. Każdy taki sam. Wszystkie od Recovery zlewają się w jedną bezkształtną papkę, która jest puszczana o 19 na esce.

I ten bit. O (pipi). Niech on już odejdzie. I to nie chodzi o to, że ja go nie lubię. Lubię. Drugą czy trzecią płytę słucham z przyjemnością. Czwartą momentami też. Soundtrack do 8 Mili też jest ok. Ale te jego pierdy od Relapse?

JA PIER,DOLEEEEE

Nie pie.rdol, na recovery był w formie w (pipi). Ostatni jego dobry album. Zwroteczka z No Love to przecież jedna z jego lepszych.

Opublikowano

bejbi dont hert me dont hert me noł mor

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

tututututututu TUTUTUTUTUTUTUTUTU tututututututut TUTUTUTUTUTUTUTUTU

no moreee

Edytowane przez ragus

Opublikowano

[...]

Sometimes I feel like all I ever do is
Find different ways to word the same, old song
Ever since I came along
From the day the song called "Hi! My Name Is" dropped

[...]

So to the break of dawn here I go recycling the same, old song
But I'd rather make "Not Afraid 2" than make another mothafuckin' "We Made You" uh[...]

Nie ma co oczekiwać, że stary Em wróci.

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

niech mi ktoś wytłumaczy, nie znam angielskiego.

Opublikowano

ale slaby kawałek XDDDDDDDDDDDDDDDD,cos tam o jelitach bleeeeeeeee,trzeba wrocic  na blogusia  pisac o prawdziwym rapie  od murzynof